@Mastrobirraio
Stille omgeving, omheind, verlicht en compleet met elke behoefte. Een paar minuten lopen van de stad, een van de "mooiste dorpen van Italië". Vandaag bedragen de kosten € 15, inclusief elektriciteit. Gemakkelijk te manoeuvreren afvalruimte. Als de toiletten beschikbaar zijn, zal het perfect zijn. Bel Patrick voordat je aankomt om de poort te openen.
Gesloten gebied
Juli 2021 Gesloten gebied
Sitecode: 20579
Rustige, vlakke, slechte nachtverlichting. Het is geen echte camperplek, maar een gedeelde parkeerplaats. Het ligt vlakbij het dorp. Het afwateringsgebied is niet gemakkelijk toegankelijk
In oktober is het afgesloten met een slagboom, zonder contacten (telefoon, e-mail) Een ander deel van het circuit "Basilicata in camper" helaas gevonden in erbarmelijke omstandigheden!
Gratis entree, elektriciteitskosten naar verbruik (ongeveer € 0,50 / u). Drinkwater tegen betaling (€ 1 \\ 10 liter). Een ander deel van het "Basilicata in camper" -circuit helaas gevonden in erbarmelijke omstandigheden!
Water drinken tegen betaling = werkt niet 220 Volt laadstation = werkt niet Grijs / zwart waterafvoerrooster = verstopt
Er zijn geen toegangsborden naar de klif, zelfs niet met auto's ⛔.
Uitstekend gebied, vanaf eind september is het echter gedeeltelijk gesloten omdat het geen toilet en warme / koude douches heeft.
Helaas afgesloten terrein, al staan er nog veel campers. Slechte keuze van degenen die de toestroom van toeristen beheren
Geïsoleerd en onverlicht. Terrein vuil en schuin
Er is een camping