@Mathek
- 2006
- Integraal
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Deze camping wordt in eren hersteld. Ligt vlak naast snelweg 1. Ideaal voor op doorreis. Als receptie gesloten is aanmelden via app, dit is erg lastig en vergt enige tijd. Met behulp van campinggasten toch geregeld! Restaurant en zwembad aanwezig. Toilette en douches zijn schoon.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Op deze camperplaats kun je alles lozen en schoonwater innemen. Het aanmelden gaat via de app even als de stroompaal. Dit gaat niet makkelijk. Je kunt ook bij de ingang een parkeer kaart kopen. Prijs(320nNok zonder stroom)vindt ik aan de pittige kant. Het is er vrij rumoerig. Inderdaad ideaal voor de boot naar of terug.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Nette, drukke camping/camperplaats aan een meer op loop/fietsafstand van het centrum (2.4km). Vriendelijke receptie. Supermarktje op 200m. Douches en toilette zijn schoon. Prima voor een paar nachten. Het verloop is groot. Probeer voor de middag aan te komen, dan de meest kans op een plaats. Licht ideaal voor bezichtigingen Stavanger en omgeving.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Grote camping, reserveren kan niet er is altijd plaats was de reactie op de mail. Dit klopt ook. Maar niet overal is er stroom. Receptie is vriendelijk. Douche en toilette zijn schoon, wifi is slecht. Van af de camping kun je met de auto, camper of e-bike(stevig klimmetje) naar parkeerplaats P2 rijden/fietsen 4km. (Wij namen de e-bike). Daar begint de uitdagende wandeltocht naar de Priekestolen! :-)
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima voor een nacht. Je kunt er eten. Douches en toilette zijn oké. Mensen zijn vriendelijk. Plaats mag je zelf uitzoeken.
Goede camping om als uitvalsbasis naar Oslo te gebruiken. Wij namen de trein vanaf het station op 1.6km vanaf de camping. Reistijd +/- 40 min. Fiets mogelijkheden vanaf de camping langs het meer.
Juli 2026
Kleine rustige camping met een aantal camperplaatsen. Wij hadden niet gereserveerd maar er was plaats. Alles was aanwezig voor de zelf supported camperaar.
Prima lokatie, ruime plaatsen, vriendelijke eigenaar, goede uitleg, dicht bij de A1. Prijs zonder stroom €15,- met stroom €18,-. Zeker de moeiten waard om nog eens terug te komen!
Wij liepen vanaf deze camperplaats etappes van de Walk of Wisdom. Dat is prima te doen! Fietsen naar Nijmegen(Stevenskerk) in +/- 20 min. Alles wat je als self supported camperaar nodig hebt is hier aanwezig. Betalen kan gelukkig hier nog steeds contant, doormiddel van envelop in de brievenbus.