@MathieuvanLierop
- 2011
alles wat reeds genoemd is in de reviews is waar. Het argument van Wagoneer vind ik ook vreemd. je kunt je luifel uitzetten en dan heb je nog plaats over. uitzicht naar achteren in magnifiek. Maar vooral de omgeving is schitterend. Fietsen door dit landschap is een feestje. we hebben ook langs de Dinkel gewandeld. we zijn verliefd op deze omgeving. mooi verzorgde boerderijen en woonhuizen. prachtig landschap. Hier kom je helemaal tot rust.
prima plek om te staan. je ziet de Altstad al liggen. afstand ongeveer 1/2 km. geen voorzieningen. parkeergeld alleen met munten of online via app. zie zijkant vd automaat. Hier 3 nachten gestaan.
let op. niet gereserveerd. geen plaats op de camper plaatsen. kregen een andere plaats toegewezen. kwam achteraf €19,60 per nacht extra kosten bij “ komfortstellplatz”. werd vooraf niet gecommuniceerd. kregen ook kaarten voor gratis openbaar vervoer bus trein en ferry. camping groot maar netjes. mooi vertrekpunt om de elberadweg te rijden in beide richtingen. Wij deden het naar Bad Schandau. prachtige route terug gedaan met de dampferboot.
prachtige plek om Praag te bezoeken. tram 400mtr Na 8 haltes in de oude binnenstad. 65+ gratis ov. Cp zeer netjes. niet groot maar erg veilig. na 22.00 uur gaat de poort dicht. laatkomers krijgen sleutel mee. wordt goed onderhouden. prijs €39,00. incl stroom douches en wc. lozen cassette en grijs water. alleen water kost 100 ckr. extra
2023
fijne plek om hier te staan. uitvalbasis naar bv Rømø (45km) daar het strand op enns’avonds goedkoop en gezellig weer terug in Møgeltønder. toiletten worden dagelijkse schoongemaakt en gras wordt gemaaid. vlak terrein.
ja wat moet je hier nog aan toevoegen. idyllisch plekje. zeer rustige omgeving. zeer vriendelijke mensen. prachtige stop voor ons op weg van kopenhagen terug naar jutland.
prachtige rustige plek. veel boerderij dieren. maar alles is ongeorganiseerde rotzooi. je kunt zittend op de wc jezelf douchen of andersom. zo klein. geen grijs waterlozing. geen toiletlozing. dan is de prijs redelijk hoog. . stroom kost €5.00 extra per dag. wifi niet gevonden.
2016
Een locatie beoordeeld · bijna 10 jaar geleden
Sitecode: 20151
Hier 2 nachten gestaan. Prachtige uitvalsbasis voor fietsen of wandelen in een schitterende omgeving. We werden vriendelijk ontvangen. Sanitair degelijk en warm. Geen tradionele camping wc. We waren hier midden oktober. Toen was het erg rustig maar er is een speeltuin en zwembad bij.
2015
Prachtige locatie om te staan. Rustige plaats vriendelijke mensen. En vanaf hier 20 min. fietsen naar centrum Leuven via kasteel Arenberg en Naamsestraat. Ook mooie fietsroutes in omgeving. Vb naar Afrika museum in Tervuren.