@Matsje
- 2017
- Fiat Malibu Relax
- 2016
- Buscamper
We waren hier 4n met de paasdagen. We werden getipt dat de koeien voor de 1e keer naar buiten gingen en de hele camping liep uit om dit te bekijken, leuk om mee te maken. Ruime plekken , voldoende en goed sanitair. Mooie uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Wifi moet apart betaald worden €5 voor een week.
Wat een fijne camping! Ruime, moderne douches met het geluid van kippen en vogels op de achtergrond. Geen snelweg geluiden en mooie uitvalsbasis om de Betuwe te verkennen. Ruime plekken, lekker landelijk en veel info over de omgeving. Leuk presentje bij aankomst 🍎🥚 gewoon een relaxte sfeer .
Eind september 2025, samen met 1 Zweedse camper, één en al rust. Mooie wandeling gemaakt naar de vuurtoren en de volgende ochtend gebruik gemaakt van de openbare sauna aan de Botnische Golf. De avond een lekker vuurtje gemaakt bij de vuurplaats. Wij werden blij van deze gratis plek in de natuur.
Van alle gemakken voorzien, groot , ook ideaal voor gezinnen. Met strandje en meerdere speeltuinen. Eind september 25 was het heel rustig en konden we mooi onze was doen en drogen ( 3 wasmachines en drogers) tegen een redelijke betaling. Wij hadden uitzicht op het water en een boogbrug in de verte. Kleine winkel bij het kantoor.
Het was drassig bij aankomst, maar de vriendelijke eigenaar gaf goede aanwijzingen waar we het beste konden staan. Eenvoudige camping, maar prima en schoon en een prachtige locatie. Ook het kleine keukentje is handig voor als je buiten wilt koken. Er is een saunahut bij het meer. De douchesleutel hangt in een code kastje. We waren hier 2 nachten en deden de 12km kleine beer hike, echt een aanrader!
wat een prachtige plek! Geweldig uitzicht, goede voorzieningen en alles keurig onderhouden. Zo ook het moderne sanitair, heel ruim en tiptop voor elkaar. Zeer vriendelijke eigenaren. Vlakbij de verrassend mooie stad Dokkum. Voor herhaling vatbaar.
Mooie camping met klein winkeltje erbij. In de verte zie je water schitteren, dat is de Grote Jasmunder Bodden, er loopt een mooi wandelpad langs. Vanaf de camping is het een mooi rondje van ca. 6km. Nederlandse eigenaar.
Mooi gelegen aan het meer, rustig (in september) en ruim voldoende sanitair. Prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn meerdere vaste plekken, maar goede sfeer.
houd je van rust? Vermijd deze plek. Houd je van reuring (in de haven) en laag aanvliegende vliegtuigen? Doen! Handig een eetcafé en bistro vlakbij. Een rondje om het meer fietsen is een aanrader ca 30km inclusief pontje.
Je staat in het voorjaar pal naast de kleurig bloeiende velden. Prima camping, mooie uitvalsbasis voor fietstochten en vlakbij het strand. Het is ons goed bevallen.
een ruime camping vlak aan zee. Er ligt een mooi fietspad langs zee naar Umag, ca 7 km. Prima sanitair. De prijs vonden we heel redelijk (€21,12 per nacht) We troffen het niet met het weer, want er was veel wind uit zee, maar daar kan de camping niets aan doen.
Hier word je met veel enthousiasme op klompen ontvangen. De grote vijver is een trekpleister en hele ruime plekken! Prima toiletgebouw incl. sauna en zelfs een bar en zitje met grote tv. Je moet hier ouderwets met de rol onder je arm naar het toilet, want er is geen papier. De prijs voor elektrisch staat nergens vermeld en vonden wij hoog: €5,- per nacht. Alleen goede WiFi in toiletgebouw, er wordt aan gewerkt. Beheerders zijn vriendelijk.
Nieuwe camperplaats (wij waren de 3e gasten) met prima voorzieningen , ook voor rolstoelgebruikers en ruime plekken. De boompjes en heggen moeten nog groeien, maar dan is het prachtig. Gescheiden afval wordt duidelijk aangegeven, wij konden alleen geen groencontainer vinden. Zeer vriendelijke eigenaren en prachtige fiets/wandelomgeving.
De plekken zijn schuin aflopend, dus je moet levelers gebruiken. Vriendelijke mensen, ze hebben een groot erf met vijver en voetbalgolf. Iets last van de doorgaande weg.
Heel goed verzorgde cp, inchecken via een automaat. Ruime plaatsen waarvan meerdere aan een vijver. Toiletgebouw keurig en zelfs voorzien van een sauna.
ydillische plek aan het strand met uitzicht op het eiland Vissingsö. In de buurt is een steenfabriek waar tot laat vrachtwagens af en aan rijden, maar op zodanige afstand dat het niet stoort. Wij waren er in september en toen stonden we met 5 campers.
Prima plek aan de rand van het dorp, vlak bij de haven. Tip: zet in iedere douche een trekker om de boel droog te maken, 1 voor alle douches is wat weinig.
Prachtige, rustige plek met mooi uitzicht op de jachthaven en de mooie toren van de katholieke kerk van Sint Nicolaasga. Vlak bij het dorp (2 km) met supermarkt, café’s, restaurant. Wij misten een prullenmand/container bij het toiletgebouw, maar verder alles heel netjes
Grote camping met veel huisjes. Op fietsafstand van centrum Amsterdam. Groot en netjes toilet gebouw, zonder papier. Zeer slechte WiFi
Mooie plek aan de vecht. Veel fiets/wandelroutes aanwezig. Douche en toilet en zelfs wasmachine/droger te gebruiken.
Op 1 km van het strand, mooie plek met kleine winkel. Industrie is wel dichtbij, je ziet de rokende schoorstenen. Bunkers vlakbij en op aangegeven dagen te bezichtigen. Keurig sanitair, douche en warm water met muntjes.
Sauna Boijl op 8 km afstand, ideaal op de fiets. Alles aanwezig op de CP voor een goede prijs. Wel druk verkeer en grote landbouwvoertuigen.
Mooie, rustige plek bij bos en historische ijzergieterij. Heerlijk gewandeld in het bos. Vlak bij Koblenz maar veel rustiger.
Niet een hoog cijfer vanwege de toch wel vrij drukke weg waar vrij snel wordt gereden en de hoge heg. Maar verder wel een prima plek.
Alles is gezegd en wij delen de ervaringen. Geen last van de “ Rijnkijkers” gehad. Prullenmanden niet overvol en werden keurig geleegd toen wij er waren
Er zijn geen voorzieningen, alleen een prullenmand, maar wat een geweldig uitzicht! Prachtige plek tussen de druivenranken, lekker vrij en rustig. Vanwege het mooie uitzicht ons hoge cijfer.
Prachtig uitzicht over het meertje, water en toilet aanwezig en alles ook nog eens gratis. Veel joggers/wandelaars die s’avonds en ‘s morgens rond het meertje sporten. Wij hebben ook een rondje gedaan, aanrader.
Kleinschalige camping met wasmachine, droger, restaurant en prima sanitair. Het gras was erg lang, kon wat ons betreft wel eens gemaaid, maar verder een leuke plek met hangmatten en authentieke caravans die ze verhuren. Mooi dorp met VVV en nl talige medewerkster en meerdere restaurants /winkels op fietsafstand.
Mooie plek aan Canal du Nivernais. Je kunt een lange( of kortere) fietstocht maken langs het kanaal en onderweg de sluizen tellen. Levendige plek met uitzicht op sluis. Verkeer is hoorbaar, maar niet vervelend.
Leuke plek aan het water. Je kunt langs het water een mooie wandeling maken. Dorpje vlakbij, de weg ook, maar niet echt last van.
Gratis plek bij kleine, rustige camping en bos, maar gewoon toilet van de camping kunnen gebruiken en water/stroom aanwezig. Toen wij er stonden was er trainen van de pupillen en ze werden beurtelings gebracht en gehaald met de auto of kwamen op de fiets. Gezellig. Winkels dichtbij, ideaal.
Mooie camping, ruime plekken, leuke speeltuin, kleine kinderboerderij en Engelstalig personeel. Lekker op de fiets naar Mont st Michel. Nachtje langer gebleven
Alles is al gezegd. Voor ons was het een leuke plek en die reuring met de pont hebben we van genoten. Leuk hier te lezen dat je aan de overkant goed kunt fietsen. De volgende keer dan
Gratis plek met geen voorzieningen en uitzicht op grasveld met snelweg er naast. De app stuurde ons via de woonwijk wat niet nodig was. Jongerencentrum in de buurt.
Water, lozen en stroom voor een redelijke prijs. Picknick tafels aanwezig. Leuke wandeling naar het strand (1 km) via duinen en bunkers.