@Matteo-Carbone
Lid van Campercontact sinds 2020
LET OP: de weg die vanaf Lake Mis omhoog gaat, is beperkt tot 2,5 m uur! Als je ze passeert, moet je rondgaan, omhoog en dan naar beneden vanaf Rivamonte Agordino, je kunt goed naar beneden gaan, zelfs met grote voertuigen, ik heb een alkoof van 7 meter, geen probleem. Klein aards paradijs. Betoverende rustplaats gelegen in de smalle vallei die afdaalt naar het meer. Groene maar droge plaatsen omdat gestabiliseerd met zelfremmend. Er zijn alle diensten! 12 € / dag
Kleine parkeerplaats naast de gemeentelijke zwembaden. comfortabele en rustige omgeving, er is afvoer en water, elektriciteit is er maar bij mijn bezoek werkte het niet, absoluut acceptabel voor een GRATIS gebied. De stad is leuk, het verdient een stop, een goed startpunt voor mountainbiketochten. Sterk aanbevolen.
Zijn plaats is erg leuk. Het gebied zoals velen in het gebied is duur, 20 € / dag zonder elektriciteit, maar er zijn riolering en water. Tegenwoordig doen ze veel werk bij de ingangen, hoogstwaarschijnlijk zullen ze tralies opzetten en de slimmeriken bedriegen die niet betalen en ook de ontlading in rekening brengen. In augustus is het overvol, na 16.00 uur vind je geen plaats meer. Erg handig om naar de drie toppen te lopen.