@Matzinger
Afvalverwerkingsstation west (laan richting Thun): Geweldig, alles aanwezig. Maar wees voorzichtig bij het naderen: de locatie is niet ideaal. Het bevindt zich direct aan het einde van de afrit aan de rechterkant. Je moet oppassen dat je er niet langs komt. Als je eerst naar de parkeerplaats rijdt, kun je niet terug naar het bergingsstation. D.w.z. als het moet worden afgevoerd, doe dit dan voordat u naar een parkeerplaats rijdt.
Geen V / E, maar douchen op de Eider (buiten, koud water). Erg stil. Puur natuur.
Heel proper en goed onderhouden. Alles is aanwezig wat je nodig hebt.
Kleine parkeerplaats, particulier beheerd. Heel fijn en hoffelijk contact bij aankomst. Alles was heel netjes en schoon, douche, toilet en wasgelegenheid aanwezig. Elke kampeerplaats heeft een eigen aansluiting voor vers water en elektriciteit. Alles inbegrepen in de prijs van 20 euro per nacht. Heel kalm en aan te bevelen.
Heel fijne ontvangst door de eigenaresse. Alles is beschikbaar behalve douche. Een echte aanrader voor gezinnen met kinderen, er zijn namelijk veel speelmogelijkheden en veel ruimte
Openbare parkeerplaats, afgelegen aan de rand van een klein dorp, zeer rustig, afvalcontainer beschikbaar, anders geen infrastructuur
Zeer goed uitgerust en stil. Elektriciteit en zoet water inbegrepen in de prijs. Grijs water en chemisch toilet kunnen worden schoongemaakt. Zelfs gratis WiFi-ontvangst van de gemeente Villeneuve. Heel positief.
Zeer rustige plek om geschikt te blijven voor doorvoer, maar beter alleen voor kortere Womos, als de officiële parkeerplaats van de spa met een normale parkeerplaats. We moesten onze 6 m Womo ook overbrengen. Als de parkeerplaats niet veel bezet is, is dat prima.
Zeer grote gemengde parkeerplaats, dicht bij de weg, maar 's nachts rustig. Als een plek om te verblijven op doorreis goed geschikt. WC aanwezig.
Sitecode: 22097
Leuke parkeerplaats bij de kleine haven. Alles beschikbaar. Toilet, douche, chemisch toilet verwijderen, zoet water. Het kan worden gevoed met de kaart, zelfs diesel. Heel stil. Aanbevolen.
Kosten 300 NOK. Douches, wassen etc. daarnaast. Te duur, we reden verder.
Mooie locatie, vriendelijk welkom. Wij waren hier op 22.7.2019. Kosten 250 NOK excl. Elektriciteit. Wassen / drogen 60 NOK. Grote percelen.