@Maucha1974
- 2019
Wij hebben hier een super fijn verblijf gehad. De ontvangst bij de receptie door de eigenaresse was ronduit hartelijk en vriendelijk. Uiteraard hebben we op een avond heerlijk gegeten in het restaurant van de camping. Kwaliteit van het eten was goed en de behandeling door de eigenaar van de camping maakte het tot bijna een stand-up comedy.Deze Franse waard beschikt over een scherpe en leuke dosis non-franse humor.Wij raden deze camping sterk aan!
Wij kwamen hier aan zonder reservering en hoewel de camping best vol was kregen we toch een mooie plek. We kozen ervoor om aan de kant met pijnbomen te staan, wij vonden het prettiger en ruimer dan sommige plekken bij het stranddeel. 5 minuutjes lopen naar het strand, fietsen naar Port Grimaud waar de boot naar st. Tropez gaat of fietsen naar st. Maxime Sanitair was keurig en schoon, Bij de receptie een zeer vriendelijke jongen, Leon
Sitecode: 20511
Wij hebben hier 4 dagen gestaan nadat de andere camping van dezelfde keten in Sanary sur Mer vol was en de man bij de receptie deze camping adviseerde. Niets teveel gezegd, eigen sanitairhokje met een BBQ op gas en een heerlijk zwembad erbij! Wij hebben genoten. De snelweg die vlakbij is hoor je nierop nauwelijks, dat was geen stoorzender!
Wat een aangename verrassing is deze leuke kleine camping. We werden uiterst vriendelijk geholpen bij de receptie. Alles is schoon en netjes en het centrum van dit dorp aan de Rhone is vlakbij!
Prima plek aan een mooi grasveld. Wel een drukke weg maar ook een leuk weitje met schaapjes en een boomgaard. Wat een feest dat er ook gewoon iets gratis kan😊. Op een goede plek voor doorreis naar het Noorden of voor de terugreis naar huis.
Op de terugreis uit Noorwegen op deze plek terechtgekomen! op aanraden van Campercontact hier terechtgekomen. Wat een alleraardigste mensen en wat een warme ontvangst. Er zijn geen douches en wc’s maar die hebben we zelf aan boord. het plekje is fantastisch!
Prachtige plek aan het Oslofjord. Een keurige camping met een deel vaste gasten maar voor kort kampeerders zoals campers een drietal aparte veldjes met eigen keurig sanitair. Het uitzicht is fenomenaal, cruiseschepen varen voorbij! Aardige eigenaar kwam s avonds langs om af te rekenen. er is geen receptie, je kunt je eigenlijk kiezen! Wij komen hier graag nog eens terug!
Sitecode: 71949
Keurige nette camping aan een meer gelegen aan de RV41. Een heel rustige omgeving. Sanitair is verouderd maar netjes. Wij waren hier echt aan het begin van het seizoen, receptie was dicht maar eigenaar kwam naar ons toe. We mochten zelf een plek uitkiezen. Qua prijs niet het goedkoopste, incl stroom, 2 pers en camper 390NOK.
prachtige plek aan het strand! een aparte parkeerplaats voor campers maar je mag ook met de auto op het strand. Wij stonden geparkeerd net voor de strandopgang. Heerlijk geslapen met het ruizen van zee!
een prachtig plekje met uitzicht over water en vanaf een berg. Plek voor Max 2 campers, heel rustig geen woningen eromheen!