@Max-und-Moritz
- 1996
Het veld is prima. De rusttijd tijdens de lunch werd niet gerespecteerd. Toen we ernaar vroegen, zeiden de medewerkers simpelweg: "Ze zijn hier altijd aan het tafeltennissen!" Als je een lange reis achter de rug hebt en rust wilt, kun je beter niet op het veld achter de receptie gaan staan. De wifi is slecht.
Sitecode: 20186
Een prachtig gelegen camping. Met of zonder schaduw, er is voor ieder wat wils. Oké, douchen kost nog steeds 0,50 cent, maar dat is geen probleem. 4 minuten is ruim voldoende. Alles is schoon. Biggetjes zijn overal te vinden. Bovec ligt op 10 minuten lopen. Omdat we geen muziek in het toilet nodig hebben en de beheerders erg vriendelijk en behulpzaam zijn, geven we de camping 5 sterren.
De camping heeft een geweldige ligging. De beste plekken liggen direct aan het water, maar zonder elektriciteit. Er is hier echter geen schaduw. Erg vriendelijk personeel. Toiletten en douches zijn schoon, maar te weinig. Pizza's smaken goed. Een afvoer voor chemisch toilet is beschikbaar. De afvoer voor campers is momenteel in aanbouw en zou deze zomer klaar moeten zijn.
We hadden een van de topplekken met uitzicht op zee! Absoluut rustig in het laagseizoen en je hoort het geluid van de zee! Wat wil je nog meer! Ik kan het geklaag over vieze douches etc. niet meer horen! Als mensen douchen met hun strandschoenen, kan niemand ze schoonmaken! Deze mensen zouden naar hotels moeten gaan! Er wordt ook toiletpapier van hoge kwaliteit aangeboden. Vriendelijk personeel dat graag Duits spreekt. Wij komen graag terug
Een echte aanrader, alles past hier! Vriendelijk personeel. Bezoek het kleine café bij de ingang. Goede locatie en mooie plek. Winkelen op loopafstand. Tip: Ga 's avonds naar het castello en maak foto's van de zonsondergang met uitzicht op het meer.
De plaats is erg krap! De locatie is geweldig voor een bezoek aan Rome. Loop 15 minuten naar het treinstation. Reistijd ca. 20 minuten. Kosten € 1,50 enkele reis. Huidige prijs voor 2 personen en camper €60!!
Prachtig gelegen parkeerplaats om het stadje Monterosso al Mare te bezoeken. Als u van wandelen houdt, houd dan rechts aan bij de afrit en ga na ongeveer 200 meter linksaf naar de stad. Stevige schoenen maken het gemakkelijker. 's Avonds bel je de vriendelijke baas en laat haar je (gratis) ophalen bij de rotonde in de stad. Vers water, toiletafvoer en elektriciteit inbegrepen. Momenteel € 30,- per nacht. Rustig 's nachts. Goed bezocht!
Geweldige locatie met zeer vriendelijk personeel. Stoelkeuze was mogelijk. De 3 sterren zijn het gevolg van het onrein douchen Wasgebouw bij het zwembad. Het is totaal achterhaald! Het legen van het chemisch toilet in het gebouw is een nachtmerrie. Een toiletpot geplaatst op een voetstuk in een ruimte waar je nauwelijks kunt bewegen! Hier zouden verbeteringen moeten worden aangebracht, dan zou de plek geweldig zijn!
Prachtig gelegen parkeerplaats met een geweldig uitzicht! Klop gewoon op de laatste glazen deur van het grote gebouw. De Ardspacher Felsen is snel te voet bereikbaar. De prijs is €20 incl. V+E en elektra. Hier sta je op een toeristische hotspot en betaal je soms 16€ alleen al voor het parkeren. Sanitair gebouw nog niet beschikbaar.
Geweldige pitch! Unieke 170DKR en alles zit erbij, zo hoort het. Sanitair schoon en perfect. Leuke kleine plaats. Chemische verwijdering enigszins omslachtig.
Als je Kopenhagen wilt bezoeken, ben je hier in goede handen. Hoewel het plein dicht bij een weg ligt, is het 's nachts rustig. De aardige dame bij de receptie gaf alle informatie over de S-Bahn-verbinding. Koop zonder problemen kaartjes in het treingebouw bij de automaat. Wij, 2 gepensioneerden betaalden 90 DKR. (makkelijk) Zorg er in Kopenhagen voor dat je niet vertrekt vanaf de HBH, maar vanaf het M.Station, dat ongeveer 200 meter erachter ligt. Koop hier tickets uit gebied 5.
Met de Womo voor twee dagen ok. Stiller en goedkoper dan in de haven. 150 Dkr alles incl. Douches zonder tijd en munten. 2 douchecabines voor dames en heren in één kamer. Ziet eruit als een renovatie (hopelijk). Kan alles wat schoner en netter. Aan-/afvoer aanwezig. Chemische toiletafvoer in de regenpijp afgesloten met een deksel. Gelijktijdig voor grijs water. Liefhebbers van natuurkamperen zijn hier in goede handen.
Rustige parkeerplaats! De toiletten/douches die v. Parkeerplaatsen zijn totaal verouderd en vuil. Bij het douchen moet de drukknop steeds weer ingedrukt worden omdat de watertoevoer na korte tijd stopt. Nou, je kunt de matrozendouches gebruiken, die zijn oké. De oprit naar de grijswaterafvoer is niet breed genoeg. Ook is er hier geen zoetwateraansluiting. Rijd langs de havengrill richting het water. Wifi erg slecht! Leuke plek / haven
Erg mooie plek! De drie sterren worden alleen gegeven omdat de vooraf afgesproken kosten niet samenvielen met de eindafrekening. Naar verluidt de wasmachine gebruikt! Check dus de eindafrekening!
Nu 170 Dkr. inclusief elektra zonder douche. Met 190 Dkr. Douche en toiletten geweldig. Door de code opnieuw in te voeren is de douche onbeperkt te gebruiken. Chemische berging achter het havenkantoor. Wifi beschikbaar, de code was niet gecommuniceerd. Gebruik je eigen netwerk! daarom 3***
Er zijn 3 parkeerplaatsen beschikbaar. We stonden direct bij de trailerhelling. 170Dkr. inclusief elektriciteit. 190Dkr. met douche. Je ontvangt een code en kunt zo lang douchen als je wilt door de code opnieuw in te voeren. Toiletafvoer nu mogelijk. Stil 's nachts. Gerookte vis in de haven. WiFi beschikbaar. Wachtwoord is niet op aanvraag gegeven! Gewoon de hint dat je je eigen netwerk moet gebruiken! Dus wat is dat?? Daarom 3 sterren!
Mooie pitch! Aan- en afvoer is uiteraard mogelijk. Een rondleiding op de site is altijd een voordeel. De prijzen in de havens zijn bijna identiek in heel DK. Er zijn ook plekken waar je vrij bent!
Gelegen midden in de landelijke idylle. Absoluut stil, alles wat je nodig hebt en goed doordacht.
Leuke, mooi ingerichte vlakke plek. Gunstig gelegen bij bijv. maak een fietstocht naar Werder / Havel of Potsdam. De zelfgemaakte wijn smaakt ook nog eens heerlijk! Waren er in het naseizoen van september.
Leuke kleine plaats met mooie groundskeeper. We waren aan het begin van juni 3 nachten ter plaatse en 40 € incl. Alle betaald. Mooi fietspad nr. 10 naar Klaipeda nu klaar. 400 m. Plaats aan de hoofdstraat Op weg naar Klaipeda is een stukje terug (nog steeds Sandweg) een goed, goedkoop restaurant.