@MaxBungay
De weg is gemakkelijk toegankelijk voor elk voertuig. heel veilig, we waren omringd door campers. Ik weet niet zeker of je in het meer mag zwemmen omdat het omheind is. Toiletten liggen op slechts een klein eindje rijden langs de weg naast het toeristencentrum en zijn de hele nacht geopend. er is daar draagbaar water. Ook een mooie wandeling naar de forten en we hebben veel marmottes gezien.
Zeer mooie plek om te stoppen. voelde me heel veilig. er is een krappe weg, maar mijn Peugeot-partner paste er prima doorheen, maar kan lastig zijn in iets groots. er is een toilet aan het einde van de weg, maar deze is niet altijd open, dus vertrouw er niet op. Slechts een korte rit naar het meer.
De plek zelf is redelijk gemiddeld en heeft een afvalbak en een waterpomp. de weg ernaartoe is ongelooflijk steil en erg smal met heel weinig plekken om te passeren. Ik heb mijn Peugeot-partner daarheen gereden en ik zou echt niets groters dan dat aanbevelen, omdat je dan niet door de krappe bochten zou kunnen komen. Er zijn ook geen toiletten op de top, dus het is nog eens 20 minuten rijden om weer beneden te komen. Ook iemand die in een camper op de top woont.