@MaxMommers
- 2014
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Sitecode: 195518
uitermate rustig gelegen camperplaats met afvalbakje en hondenzakjes, speeltoestellen, trim- en tennisbanen bij oud fotogeniek dorpje met ook nog mooie wandelroutes. Voor ons 5 sterren vanwege de rust en de ruimte waar een ander wellicht 1 ster geeft omdat er "niks" is. En gratis, 24 uur toegestaan.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Op 27-9-24 staan we gratis op de P buiten de camping. Afvalcontainers aanwezig en wifi. Het fenomenale uitzicht dat je na 100m lopen ziet doet je alle zorgen vergeten.
Zes camperplaatsen aan de hoogstgelegen straatzijde, op mixparking met openbaar toilet, afvalbak met hondenzakjes, afvalcontainers, schaduw. Campinggedrag verboden.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Het vermelde coördinaat leidt naar een klein weggetje omhoog, waar geen parkeerplaats ligt. Verbetering coördinaat: N 48.0440018, O 7.7193147 Dit is het begin van de parkeerplaats. Auto's kunnen op het smallere deel staan, campers verderop wasr de P dieper is. Ik voeg een foto toe. De omschrijving past bij de sobere plaats dus 4*
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Inschrijven bij het zwembad om de hoek, voor ons tweeën betaal ik € 10,- en dat is inclusief gebruik van prachtig buitenzwembad en mooi sanitair. En een gratis buskaart voor 2 personen in de regio! We kwamen hier voor een tussenstop maar blijven nog 'n dag: Japanse tuin, narrenpoppententoonstelling in het slot, wandelen, fietsen.... Bonndorf is een voorbeeld van een prachtcamperplek ;-)
Beste campervrienden, We staan hier inmiddels de derde dag en het is een fantastische plek. Bouwgeluiden hebben we niet gehoord. Het gras van sportvelden werd gemaaid en je hoort dat mensen plezier hebben op de sportvelden. Mooi toch!