@MaxenWil
- 2014
Sitecode: 12046
bijzonder onsympathiek de poort gewezen omdat wij een hondje bij ons hebben
Sitecode: 19999
Schitterende camping met vriendelijk personeel. Ideaal en veilig om Marrakech te bezoeken. Aan te bevelen de taxi service hier voor. Voor 300DH wordt je weggebracht naar de stad en op telefonisch verzoek weer terug gebracht.
Prima overnachting plaats bij supermarkt en benzinestation. Geen onveilig gevoel van over gehouden
Sitecode: 20835
Waarom deze plaats als camperplaats bestempeld wordt ontgaat mij volledig. Op geen enkele manier wordt rekening gehouden met campers en allen maar met personenauto’s
Fantastische cp dicht bij middeleeuws dorpje. Echter de toegang en gebruik faciliteiten vergen enig geduld en inzicht.
Leuke cp om fietstocht te maken langs de Schelde. Helaas werd ons weekend overschaduwd door een kliek van 6a7 Belgische weekend camperaars met een zeer luidruchtig gelal en gebral.
Leuke, maar rommelige CP. Het lozen van het chemisch toilet is niet meer mogelijk . MaxenWil
voor het absurde bedrag van €52,26 werden wij op 9-7-2023 , al snauwend, in een hoek weggezet waar wij een half uur nadien verrast werden door een caravan welke ons volledig uitzicht ontnam. geen locatie om nogmaals aan te doen. Max&Wil
Leuke cp voor overnachting op doorreis. Is een cp ontworpen door camperaar, en voor een camperaar en wordt beheerd door camperaar ! . Er is zelfs perslucht om de banden op spanning te brengen. Een aanrader.
Leuke, doch gedateerde cp, pal aan zee. Vriendelijke en behulpzame ontvangst. Wij betaalden voor 1 nacht inlc. hond en electra slechts € 14.00. Dat zou je meer moeten tegenkomen.
Op deze matige locatie zonder enige vorm van voorziening, waar wij 1 nacht op doorreis gestaan hebben, moesten wij bij vertrek voor 2 sta-dagen betalen. Dit staat nergens aangegeven op de kassa ruimte. Onder protest hebben wij 2x100kuna, zijnde €28.—, moeten betalen. Volstrekt absurd !!!
Leuke maar moeilijk bereikbare camping voor de grotere campers. Wij betaalden voor slechts 1 nacht, incl. hond, € 62,50. Dit is buitensporig voor een dergelijke cp.