@Maxtom
In 1 woord fantastisch. Klasse sanitair. Buiten zwembad waar zowel kinderen als ouders zich prima kunnen vermaken. Mooi uitzicht over het water. Zeer vriendelijke medewerkers. Hier komen we zeker terug.👍👍
Een aanrader. Erg vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam. Uitstekend verzorgd sanitair. Prima mogelijk om kleding te wassen en te drogen. Mooie ruime camperplekken. Ongeveer 2 kilometer lopen naar het centrum van Holstebro. Echt de moeite waard.
Nette camping. Receptie personeel straalt niet van vriendelijkheid. Net verzorgd sanitair. Nette camper plaatsen. Grote keuken om te koken en af te wassen. Maar vond het zelf allemaal erg afstandelijk en onpersoonlijk. Vandaar maar 3 sterren. Puur op faciliteiten zou een 4 passen. Vanaf de camping 12 minuten lopen naar een compleet nieuwe tramlijn. Deze brengt je binnen 20 minuten middenin het centrum van Åarhus.(Dok1)
Wat een gave camping. Ruime plekken. Vriendelijke mensen aan de receptie. Als de receptie gesloten is zoek je gewoon zelf je plekje op de camping. Zodra de receptie open is meld je daar op welke plek je staat. Op loopafstand van centrum Haderslev. Ongeveer 15 minuten. Zeer net sanitair. Goede douches. Supermarkt op ongeveer 7 minuten lopen van de camping. Deze camping is zeer zeker een aanrader.
Een fantastische camping. Mooie ruime plekken met uitzicht over water. Een zeer vriendelijke eigenaar. Die zeer behulpzaam is. Goed en schoon sanitair. Hier in totaal 6 dagen gestaan, en dit was zeker niet de laatste keer. Dagli Brugsen supermarkt op ongeveer 10 minuten lopen. Met de bus vanaf Fynhavn binnen 20 minuten in Sønderborg. Leuke winkelstraat.
Kleine rustige en zeer schone camping. Sanitair modern en zeer schoon. De eigenaresse wil alles voor je doen. Je hoeft maar te vragen en zij regelt het. Ze zorgt top voor haar gasten. Middelburg op ruim 20 minuten fietsen. Lopen naar Middelburg is te ver. De camping ligt in de ruimte maar ook redelijk ver van alles af. Wel een Jumbo supermarkt op 5 minuten fietsen. Voor stilte moet je hier zijn.
Mooie ruime plekken. Sanitair modern en schoon. Echter zijn de muntjes voor de douche wel achterhaald. Zeker als de automaat de munten niet wil aannemen en je staat te klooien in je onderbroek. En ik was niet de enige. WiFi werkt. Maar voor die prijs mag de verbinding wel stabieler zijn. Derhalve niet fantastisch. Op fiets afstand van centrum Den Haag en Scheveningen. Zeker een aanrader.
Sitecode: 19187
Een mooie camping. Mooie ruime plekken. Sanitair modern en zeer schoon. Zeker een camping om de camper nogmaals neer te zetten.
Wat een fantastische boerencamping. Mooie ruime plekken. Schoon en moderne sanitaire voorzieningen. WiFi gratis. Werkt niet overal even goed. Op de fiets of lopend naar het centrum van Vlissingen. Zeer zeker een aanrader. Hier komen wij zeker terug.

Kleine maar zeer fijne camping. Zeer schoon en verzorgd sanitair. Op loopafstand van leuk stadje. WiFi betaald maar wel fantastisch signaal. Kortom een aanrader.
Wat een fantastische camping. Veel speelgelegenheid voor kinderen. Inclusief buiten zwembad. Fijn en zeer schoon sanitair. Nette gelegenheid om de was te doen en te drogen.Winkel aanwezig. Nette keukens om zelf te koken en de afwas te doen. Meer dan een aanrader.
Schoon en netjes. Camping winkeltje aanwezig. Ruime openingstijden. Sanitair netjes en schoon. Krappe plaatsen. Mijn camper van 7,40 meter staat zowat bij de buurman in zijn voortent. De plattegrond die je bij binnenkomst krijgt juicht enorm over de gratis WiFi. Onterecht overigens verbinding is erg slecht. Door krappe plaats en slechte wifi slechts een 7 score.
Mooie plaatsen. Nette camping. Echter 2 dagen gestaan en 2 dagen zijn de toiletten niet schoon gemaakt. Ziet er dan ook groezelig uit. WiFi werkt alleen buiten de camper en is dan zelfs niet stabiel ondanks dat we voor op de camping staan. Gelet op alle eerdere reviews enigszins tegenvallend. Wij hebben op veel betere campings gestaan de afgelopen week. Oh ja hou rekening met veel en harde wind.
Mooie grote plaatsen rond een vijver. 220 Volt aansluiting en waterkraan op 3 meter van de camper. Makkelijk water bijvullen via slang of gieter. Sanitaire voorzieningen als nieuw en erg schoon. Door de bomen werk de tv schotel niet. Daarentegen een fantastische WiFi verbinding. Dus tv kijken via tablet een goed alternatief. Een aanrader.