@MayaenJacques
- 2018
stroom doet het nu prima maar ik moet morgen eens zoeken hoe ik met een QR-code water kan krijgen, al is het maar om de toiletcassette te spoelen. er staat een meertalig bord waarop uitgelegd wordt dat er watertekort is in Catalonië. Wel handig is de publieke weegbrug er tegenover waar je voor twee euro de camper kan wegen met een printje erbij!
let op! de mogelijkheid om de cassette te legen is dichtgemaakt. of er ergens een andere mogelijkheid is heb ik nog niet uitgevonden.
helaas gesloten! jammer , we hadden het met de feestdagen heel fijn gehad met een internationaal gezelschap reizigers
volgens ons zijn deze mensen heel gelukkig en hebben ze hoorapparaten gekregen. bejaardenhuis? ammenooitniet! dit is een geweldige belevenis en ik hoop dat ze het nog lang volhouden! Vriendelijk! Oplettend, en ze kunnen nog steeds lekker kip bakken en de handgesneden frieten kunnen elke vergelijking doorstaan. en dan nog een salade met tomaten die je in Nederland niet zo lekker kan kopen! Toppers!
nu bestaat deze plaats echt niet meer, in andere handen is het terrein bebouwd met vakantiehuizen! ik moet een ster geven maar dat is natuurlijk niet reëel!
lekker relaxed op deze fijne camperplaats; prachtige omgeving om te fietsen; heel veel fietspaadjes langs onverharde wegen. Bijzonder mooi is kasteel Heeswijk. De Kilsdonkse molen, de combinatie water- en windkracht is uniek voor Nederland. Heerlijk vlees van de eigen Berkshire varkens in de boerderij winkel waar je van alles vindt zodat de supermarkt bijna niet nodig is. bedankt Lianda en Henny voor de goede sfeer die we hier vinden!
helaas ook nu duidelijk gesloten! ik zie geen camperplaats maar alleen stacaravans en de weg loopt dood. gelukkig kun je er wel keren voor de gesloten poort
helaas is het restaurant dit weekend afgebrand dus of het als camperplaats nog gebruikt kan worden?
voor vier Euro water en geen spoelmogelijkheid voor de cassette wat wel gratis is. je kunt er wel handig de bovenkant van je camper wassen vanaf een stelling. Betalen via euro automaat!
ook overdag niet meer parkeren op straffe van €60 boete!
toilet en douche nu schoon en er is warm water om te douchen. scheef stand valt mee als je alleen hier staat kun je de vlakste plek nemen.
prima gestaan hier en alleen een rammelend rooster als er een auto overheen rijdt. maar vanmorgen, maandag dus zeer druk met parkeerders, allemaal ouderen die naar de bank gingen en naar een soos of zo en ik stond volledig klem. de laatste parkeerder haalde op mijn vriendelijke verzoek de schouders op en liep weg. na tien keer steken met 30cm ruimte gelukkig toch op pad kunnen gaan
alles in orde maar de dorpsnaam Komen is hier niet bekend! het is in het Frans Comines. jammer voor ons is de slakkenfarm pas weer vanaf april weer te bezoeken, wel een leuk winkeltje!
Helaas kun je niet aan de sanizuil betalen, nog steeds stuk! daarom ook geen water maar dat werd opgelost met een buiten kraan aan de achterkant van het hotel. Ook de overnachting dmv envelop in brievenbus betaald. Heerlijk soep gegeten in het hotel!
Prettig aandoend, keurig verzorgd terrein met sanitair dat de eigenaars graag willen vervangen maar de vergunning lukte niet. Maar wel netjes, schoon en adequaat in Corona tijd georganiseerd. Ruime plek en de doorgaande weg is niet echt druk dus geen grote geluidsoverlast. Door schoondochter prima ontvangen, eigenaars waren zelf op vakantie. Je moet wel met loslopende honden kunnen dealen.
Heerlijke rustieke sfeer met prima sanitair, veel privacy op fijne plaatsen en kleine veldjes. Ontvangst prima, klein winkeltje bij de receptie maar geen verse artikelen. Goede keuken met een overzichtelijke kaart. Broodjesservice aan de receptie. Ontvangst telefoon en WiFi wel matig hier, daarvoor ben je midden in de natuur! Eigen natuurgebied naast de camping om te wandelen, heerlijk met de hond
Prima plek maar nog geen grijs water en cassette stort mogelijk. Stroom ook nog even improviseren omdat het meestal voor groepsactiviteiten gebruikt wordt. Maar heel prettige ontvangst en soepel in de mogelijkheden. Het huisnummer moet 137 zijn! Prachtige omgeving, wandelen direct aan de mini camping en fietsen, o.a. in natuurgebied ‘t Roegwold. 16km naar stad Groningen. Drankjes en snacks!
Wat is er veel te doen rond de camperplaatsen! Prettige beheerders, zeer schoon sanitair maar het enige wat ik wel fijn zou vinden is een plaats om de afwas te kunnen doen. Het is geen toeval dat het goed bezocht is, meer dan vol in deze mooie week maar erg gezellige sfeer
Is opgeheven!
Prachtig om hier te staan in de zon maar het kan flink waaien. Wat onduidelijkheden over het aantal nachten en hoeveel campers er mogen staan maar in de praktijk geeft het geen problemen
Rommelig en vies op het eerste gezicht en geen camper te zien. De volgende maar genomen ook aan de rivier.
The city never sleeps dus wat verkeer hoor je wel maar wat wil je nog meer dan gratis! in de grote stad met de tram voor de deur en service op de hoek? Helemaal tevreden!
Prima plek zo dicht bij het centrum. Voor wie snel last heeft van verkeersgeluid kan je wel oordoppen aanbevelen. Net voor we vanmorgen wegreden kwam er controle of we betaald hadden, het systeem leek niet te werken omdat de slagbomen open stonden. Alsnog €5 is niet erg! De loosplaats voor het toilet is wel onder een zwaar deksel.
Grote plaats met voldoende ruimte voor iedereen. Vol is het niet snel, ze sturen je niet zo maar weg, ruimte genoeg buiten de lijntjes! Niet echt duur voor een echte trekpleister maar er wordt ook niet veel geboden. Afvalbakken genoeg! Water en toilet legen is ff in de rij staan in de ochtend maar Gibraltar is top!
Rustige plaats met veel campers die zich volgens de politie aan de regels houden. Veel zand houdt extra vegen in! Wel best vlak, water tappen in 100meter en mede camperaars die benaderbaar zijn voor een gesprek wat niet altijd onze ervaring is. Ik zou er met Pinksteren maar niet op rekenen dat er dan plaats is gezien de bedevaart die een miljoen mensen te voet en te paard trekt!
Bijzonder beleefd te woord gestaan bij aankomst. Zelf moest ik maar eerst gaan kijken of er een plaats naar de zin was en dat was achteraan wel het geval. Na vele dagen vrij staan lekker douchen, de was gedaan voor een flinke prijs maar de overnachting was maar € 13,50 Veel schaduw en langs het buitenhek is de hondenuitlaatplek dus ver lopen hoeft niet meteen voor de eerste behoeften van Bello!
Krappe plaatsen waar je amper een stoel naast de camper kunt zetten maar verder is alles er! Prettig ontvangen in goed Engels alles uitgelegd rondom bezoeken Alhambra en kaartjes via internet gereserveerd en geprint voor de volgende dag! En ook een leuke verrassing was de prijs, voor minder dan € 18,— per dag stonden we er vier dagen!
Kapotte waterpomp op zaterdag vervangen! Vind ik top! In de ochtend gebeld en als ik er met een uurtje kon zijn kwam het goed. En het lukte! Verder geen faciliteiten gebruikt.
Mooie plaats bij het voetbalveld. De wedstrijd was helaas niet van Barça. Was al snel vol op zondag 19/1, binnen een half uur na ons tot de laatste plek maar dat kan ook te maken hebben met het weeralarm die dag. Helaas maar één werkende kraan aan de “zuil”.
Lekker zo in de stad ondanks de regen. Betalen moet je voor 09.00uur doen en dat is op een natte dag wel vroeg voor mij! en voor 1600uur opnieuw dus een lange dag weg is lastig. Geen lawaai of andere overlast en ons hondje doet netjes zijn behoeften in de boomspiegels! Maar gras is ver te zoeken idd. Gaudimuseum vonden wij de moeite waard!
Grote plaats met zeer vriendelijk personeel aan de receptie en in de bar/restaurant. Fitness circuit is ook leuk. Goede info over Valencia en de metrokaart is erg praktisch om de stad in te gaan. Met veel regen wel flinke plassen op het terrein. Zijn prijs wel waard met verwarmde sanitairruimte en was- en droog mogelijkheid.
Lastig te vinden, nee de plek zelf niet, maar de juiste inrit wel. Maar mooi vlak, en op zondagavond 26 /1 helemaal leeg! Er schijnt nog een cp te zijn op enkele honderden meters, als ik die morgen vind zal ik het melden. Wel wat verkeerslawaai natuurlijk maar zeker niet té. Om 31 uur kwam er iemand aan de deur kloppen met bier te koop, hij vertrok weer keurig na ons nee en het geblaf van de hond.
Sitecode: 19813
Heerlijk geslapen ondanks de drukke weg en de tram. Voor de winter werd het water op verzoek open gezet. Prettige ontvangst! We dachten de eerste inrit te nemen omdat de tweede een hoogte beperking had maar er was nog een derde inrit ook. Maar de beheerder kwam aangehold en hielp even met kijken om achteruit de weg weer op te rijden. Elektriciteit zou fijn zijn....
Heerlijk rustig geweest en alles prima geregeld met stroom en verzorging. Niet duidelijk is of je grijs water mag lozen omdat het langzaam wegloopt omdat de hendel op slot zit. In België is afval weggooien erg duur maar gelukkig is het toch schoon op en rond de camperplaats.
We waren hier eind mei en wisten niet wat we zagen, de deuren konden amper open zo dicht stonden ze op elkaar. Omdat mijn partner erge rugpijn had wilde ik alleen de stad bezoeken maar hier wilde ik haar niet achterlaten met een hond die er ook een keer uit moet en waar zo te zien niet echt een wandeling te maken viel. Dan maar geen stadsbezoek, misschien nog eens buiten het seizoen en zonder pijn
Heerlijk, zo kom je nog eens ergens. De in de app gegeven afstand tot het centrum schrikt misschien af maar met metro lijn 2 zit je er snel. Volg de pijlen U2. Dagkaart voor ov kun je daar pinnen. Nu is het heel rustig, we denken hier goed te kunnen slapen. En het ligt buiten de milieuzone.
Het is inderdaad krap maar met de grootste overhang boven het gras gaat het wel. Met 6.50m geen probleem. We stonden er dit weekend alleen, maar komen graag een keer terug als er fierljeppen te zien is. Dan zal het wel drukker zijn.
Wat wil je nog meer? Warme douches, toiletten, ruimte en met deze warme dagen schaduw en wind. Een beetje verkeersgeluid maar dat stopt in de late avond. Leuke ligging en het vissen is ook leuk om te bekijken. Wat een joekels worden er gevangen uit de vijvers. De winnaar had vandaag ruim 100 kg. vis van de haak gehaald en er wordt zonder weerhaan gewerkt!
We waren hier drie dagen, 7-10 juli. Er lijken wel wat overnameperikelen maar douche en toilet waren beschikbaar al was de douche wat erg warm. Verder een beetje kil omdat we na aankomst weinig contact met de beheerders hebben gehad en in een envelop moesten betalen. Rustig en mooie omgeving zijn belangrijker, heerlijk gefietst in de natuur en naar mooie dorpen.
Wat een bijzondere plek is dit ook weer. Op een grote asfaltplaats waar in de winter de boten gestald zijn kijk je nu westwaarts uit over vele grote motorsailers wat prachtige zonsondergangen geeft. Personeel zeer vriendelijk. Het was er nu rustig, een enkele nacht met 5 campers gestaan. Sanitair zeer schoon en zelfs een afwasmachine! De prijs lag nu lager en zelfs ging er korting af ivm vis a vis.
Prachtige omgeving, mooi dorp, ietwat verstild lijkt het maar er is leven genoeg. Mooie huizen, kerk en mairie. Voorzieningen kunnen we buiten toch? En in het dorp elders is er wel service! Gezellige voetballende jeugd na negen uur 's avonds een uurtje.
Helaas is het Chateau in het weekend tegenwoordig dicht dus geen wijn geproefd resp. gekocht. Verder alles prima....
Sitecode: 19274
April 2018, wat een fijne plek. Geluid is levendig maar best wel te dragen maar alles is aanwezig, wasserette op loopafstand, douche op het strand geeft dan helemaal alles wat je wilt in de zomer. Maar ik denk dat we dan in de rij staan om plek te hebben....