@Maz53
Lid van Campercontact sinds 2020
goed aangelegde plaatsen, krachtige elektriciteit. toiletten en douches uitstekend. geweldige bar en restaurant ter plaatse. Veel fietspaden in de buurt
Vele malen gebruikt, een geweldige gratis tussenstop. Zorg er altijd voor dat we geld uitgeven in het dorp.
geweldige tussenstop voor de veerboot van Dieppe. mooie stad, zal terugkeren
Mooie kleine site, schoon, netjes met alles wat je nodig hebt. Genoten van het verkennen van de stad, hoewel een beetje vervallen, heeft veel Franse charme.
Bleef een nacht, nooit meer. Geen toiletten, elektrisch slecht, dan 's nachts uitgevallen. Vanwege de elektrische storing zou de barrière niet werken om eruit te komen, noch water. Gelukkig was het gereset net voordat we zouden vertrekken. betaalde 11 €, niet de moeite waard tenzij je de stad wilt verkennen?
We verbleven eind september in de lucht aan het strand. Zandplaatsen van goede grootte. Toiletten en douche goed, maar ze sloten de meeste af. Had vaker schoongemaakt kunnen worden, maar ok. Het strand zo dichtbij hebben was geweldig. Een paar kleine winkeltjes waren open, waaronder een heerlijke bakker en kruidenier. Geweldig fietsen langs kanaal. Zal terugkeren
Kleine vriendelijke aire, veel waar voor uw geld. Zeer schoon met alles wat je nodig hebt. Verwacht geen groot veld, maar het is net genoeg. Uitstekende locatie voor de stad en de stranden van Palamos. Zal zeker weer verblijven.
Uitstekende tussenstop, kan niets fouts vinden. Heerlijk eten en bier, erg aardige mensen.
Klein, uniek vliegtuig, vlakbij het grote strand. Eigenaar Anna is geweldig en erg behulpzaam.
Fantastisch. Ga gewoon, het uitzicht, de wijn, de aardige gastheren
Geweldige locatie met uitzicht op het platteland, tegenover is een toeristentrein. Mooi dorp, een bezoek waard. Veel fietsroutes. Nadeel, het is moerasland en dat betekent heel veel mossies, neem voorzorgsmaatregelen
Geweldige plek, geweldige camping ook. Verbleef 3 dagen, direct naast de haven. Fantastische locatie en de stad heeft alles
Heerlijk rustige plek. Goed verlicht door de kerk. Toilet aan de achterzijde en een kraan. Bar was helaas dicht maar genoot van een wandeling door het dorp
Geweldige service gebied, water, grijs afval en toilet allemaal gedaan. Vrij!! Ook Intermarché naast de deur met wasmachines
Rustig dorp, geweldige plek met openbare toiletten (niet al te slecht, slechter). Een paar winkels, waaronder een bar en restaurant. Korte wandeling naar de rivier. Misschien druk op zondag vanwege de markt. Zou zeker terugkeren.
Rustige kleine jachthaven, veel ruimte, gratis tenzij je elektrisch en water nodig hebt (goedkoop). Restaurant ook, geweldige vondst
Geweldige tussenstop, bij een meertje. Picknicktafels, speeltuin voor de kinderen en een redelijk schoon openbaar toilet. Het is gelegen aan de rand van een boerendorp, zag geen winkels. Voor een ontspannen stop is het perfect.
Mooi dorp, mooie cp in de buurt van de rivier. Een paar bars en restaurants in het dorp
Geweldige plek, gemakkelijk te vinden met veel ruimte. Uitstekend eten, zelfgemaakte door Kelly. Niet duur en grote porties. Zal terugkeren
Kleine, drukke kleine camping, maar het groeide op ons. Nogal wat fulltimers en een paar geweldige personages. Mooi klein vissersdorpje en fantastische strand. Geweldige restaurants en vond een kleine brouwerij. Het betreden van de camping kan op marktdagen op donderdag en zondag problematisch zijn
Het is een strandparkeerterrein wat prima is, maar er zijn geen speciale plaatsen voor campers. Nogal druk toen we aankwamen. Sommige gebieden zijn diep zacht zand, wat we hebben voorkomen om te voorkomen dat we vast zouden komen te zitten! Anders aangenaam strand en omgeving met strandbar. Geen faciliteiten