@Mclaren-Shadow
Lid van Campercontact sinds 2019

We vonden de entry & exit over gecompliceerd. Verschillende campers draaiden zich om omdat ze tijdens ons verblijf niet konden binnenkomen. We zouden het zeker opnieuw gebruiken
Uitstekende Aire. Geweldige locatie, zondagse markt aan de overkant van een brug. Jet was € 1 voor 5 minuten. We verbleven en zouden 2 nachten of site zien aanraden.
Stopte hier gewoon voor de lunch na het verlaten van Saville. Er zijn vuilnisbakken en de kleine bar was gesloten. Zou niet aarzelen om hier een nachtje te blijven.
De nacht werd onderbroken door jongeren die luide muziek speelden van 22.00 - 01.00 uur. Dit kan een eenmalige zijn geweest. Er waren nog 3 andere motorhomes. We zouden het opnieuw proberen.
Geweldige locatie om te relaxen. Uit de weg, lokale winkel en een paar cafés. Goed onderhouden toilet en picknick faciliteiten naast de deur in een prachtig park. Open 9-21 uur
Hoogtebeperkingen gelden (zie foto's) - Gebruik de Noordelijke spoorwegbrug. Verschillende winkels en takeaways op loopafstand + aangename strandwandeling