@Mcvan
- 2018
prima plek om 1 of 2 nachten te staan mooie grote plaatsen. net en schoon sanitair. leuk plaatsje om door heen te wandelen, of fietsen langst de Maas. bakker komt om 08.00 op de camping. supermarkt op 500 mtr
grote schone stadscamping, op 3 km van centrum Dijon. grote plaatsen, sanitair ook prima in orde klein min puntje geen toiletpapier. jammer dat je pas na 12.00 op de camping kan ook al is de camping bijna leeg.
vriendelijke ontvangst ondanks dat het bedrijf, rondvaart op de rivier, bijna dichtging. €5,= betaald voor één nacht. sanitair 3 toiletten open van 09.00 tot 18.00 uur daarna gesloten. rondvaart met de boot gemaakt naar de watervallen. wel verkeers lawaai van de weg vlakbij, ook 's nachts. Al met al een leuke camper plaats.
camping met grote plaatsen. plaatsen voorzien van grote keien/ grof grind moeilijk tafel en stoelen neer zetten die staan altijd ongelijk. voldoende sanitair en redelijk schoon. € 26,= in de buurt niet veel te doen.
Sitecode: 19172
grote plaatsen met of zonder schaduw zelf uitzoeken. fijn zwembad. genoeg sanitair. 3 nachten geweest, verblijf prettig ervaren. voor nog geen 23,= zeker een aanrader.
rustige camping, met grote plaatsen. schoon en voldoende sanitair. mooie wandel omgeving. €15,= inclusief stroom. heel klein winkeltje op loop afstand, restaurant op 7 km. op donderdag komt een pizza foodtruck op de camping en vrijdag een slager. perfecte camping voor rust zoekers. betaling alleen contant.
goede plaats om een paar dagen te staan. €15,= + €3,= voor stroom. 1 toilet 1 douche. koffie en taart staan een hele dag klaar voor de gasten. vriendelijke ontvangst. mooie omgeving om te fietsen of te wandelen. plaatsen voldoende groot.
grote plaatsen. mooi schoon sanitair. zelf je plaats kiezen op grind of gras. perfecte plaats om 1 of 2 dagen te verblijven. div winkels in de buurt en restaurants op 1,5 km
wij zijn hier 5 juni 2023 geweest, tijdens de D-Day feesten. daar is door de camping flink misbruik van gemaakt dat het er erg druk was, met veel militairen en bezoekers wij moesten 41 euro aftikken voor één nacht. op de camper app staat voor deze periode 22 euro.
wij zijn hier 31 mei tot 2 juni 2023. top cp. Op de app staat 7 plaatsen beschikbaar nu kunnen er 35 staan. mcvan