@Md89

Lid van Campercontact sinds 2018

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Stopte hier eind maart 2018. Paaltjes zodat je geen gebruik kan maken van de services. Ook geen water uit de kranen.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Net buiten de hoofdweg door naar Zürich. Harde plaatsen achter hotel en restaurant. Als u in het restaurant dineert, krijgt u een verlaagd tarief voor uw verblijf. Dat is een goed idee, want het eten was echt goed. Probeer de Stroganoff. Toiletten in het hotel. Elektriciteit 1 Zwitserse frank per kWh.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Geweldige camping. Faciliteiten erg schoon en personeel zeer vriendelijk. Ik denk dat het nu onder nieuw management staat en dat ze heel hard hebben geprobeerd om de normen te verhogen en het loont. Skibus is nu gratis naar Armentarola. Restaurant heeft heerlijk eten. Lamsvlees en strudel zijn verbluffend. Ze hebben ook een gasaansluiting op het veld voor € 7 per kubieke meter gas. Zou zeker aanraden en zal er opnieuw verblijven

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Leuke rustige overnachtingsplaats bij de jachten. Gemakkelijke fietstocht naar Brugges. Een restaurant is dichtbij en lekker eten. Geen toiletten maar er is een openbaar toilet (€ 0,50) dat op zijn minst overdag geopend is. Waterkraan was kapot toen we hier waren, maar er is ook een in de parkeerplaats van de bus die we hebben gebruikt bij te vullen.