@MeMark
- Gezin met kinderen (12+)
- 2020
- AutoStar PASSION
Augustus 2026
Het is een leuke camping met een verwarmd zwembad en wat speeltoestellen. Sanitair heeft wel wat aandacht nodig handzeep is al een aantal dagen leeg en de WC rol houders zijn allemaal kapot. Wasmachine kost 5 euro, droger kost 4 euro. Broodjes zijn wat duurder maar wel erg lekker en vers. De kinderen vinden het heel erg leuk hier en wij dus ook Personeel is echt heel vriendelijk Douches zijn schoon maar koud vooral als het buiten wat kouder is
Juli 2026
Mooi plaatsen en zeer net sanitair. We hadden graag 1 nachtje langer willen staan maar helaas is dat beperkt tot 3 nachten. Een wasmachine is er helaas niet maar zou wel fijn zijn…. Bedankt voor de mooie plek.
8 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Sitecode: 195514
5 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Mooie rustige plek de Kugelbahn is zeker leuk voor de kinderen. Of overnachten mag is me niet helemaal duidelijk. Geen faciliteiten beschikbaar helaas. Er zijn veel wandelroutes in de omgevingen. We zijn de gemeente erg dankbaar.
prima plek heerlijk rustig en de politie komt af en toe voorbij rijden.
De plaatse zijn zeer ruim wat wel een pluspunt is. Er is veel te doen voor de kinderen. De camping geeft ik een matig en heeft echt meer liefde nodig. Sanitair is apart ingedeeld als je de WC uit komt is er geen plaats om je handen te wassen. Douche blijf heel lang koud en temperatuur blij steeds heen en weer schommelen. Dan het zwembad het is prima maar wel verouder en veel alg aanslag op de randen, glijbaan is oud, doet wat zeer op de rug.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden