@MeRonA
mooie ruime plekken aan de Moezel. beheerder erg onvriendelijk, snauwde in het Engels. op mijn vraag of het restaurant open was, zei hij dat we voor zes uur ‘take away’ konden reserveren. Maar om kwart voor zes zei hij: “closed”.
Camping ligt mooi aan het meer. Receptie bepaalt op welke plaats je staat. Poort is gesloten tussen 12 en 15 uur (!). Vuilwater afvoer is lastig. Honden zijn verboden. Maar overal op het gras ligt ganzenpoep. Personeel restaurant is aardig, maar kwaliteit van de gerechten wisselend. Salade top, maar de minestrone was een zeer pittig gekruide tomatensoep.
Terrassen camping, (te) smalle weggetjes, veel vaste staanplaatsen, kleine plekken. Vriendelijke mensen. Restaurant: uitsluitend pizza. Als doorgangscamping de omweg niet waard.
Ruime, mooie plekken tussen de bomen. Broodjesservice, lekker heet afwaswater. Aardige en behulpzame (NL) beheerders (en een ontwapenend aardig zoontje): nogmaals dank Emile en Sanne voor de service! .
Fijne camping, ruime plaatsen. Aardige, gastvrije en hulpvaardige beheerders. Luuk, nogmaals dank voor je service!
Nul sterren: Dit is geen camping (meer), alleen vakantiiehuisjes etc.
De weg naar deze camping was voor onze camper, bijna 8 m, en in het spitsuur, niet te doen. Dus omgekeerd, en andere camping gezocht.
Prachtige camperplek (gedeeltelijk nog in aanbouw), vriendelijke mensen die heerlijke maaltijden voor ons kookten. Perfetto!
Plaats is volkomen verlaten. En het was met de camper heel moeilijk te keren. Nul sterren.
Wijvonden deze camperplek niet zo idyllisch vanwege het aanhoudende verkeerslawaai. Ontvangst was prima, evenals het eten in restaurant.
mooie goed verzorgde kleine camping. prima gastheer Michele en familie verzorgen lekkere maaltijd op de mooie binnenplaats: perfetto!
rustige plek ondanks drukte in Viverone door evenement (speedbootrace -weekend). aantal plaatsen heeft uitzicht op meer. lekker eten voor weinig geld op de camping. aardige beheerders.
mooi gelegen. sommige plekken aan krappe kant voor camper. prima diner met wijnuitleg van Stefano.
mooie plek en prachtig uitzicht. Stonden met 2 andere campers op 3 camperplekken. Perfect totdat campingbaas er een caravan tussen prutste en wij (en zij) geen enkele privacy meer hadden. Jammer!
prachtige, rustige plek. Alles aanwezig; barbecue gelegenheid, viswater, en meer! Zeer vriendelijke beheerders: ondanks een erg vroeg tijdstip alle moeite gedaan om een nood-tandarts te vinden: super service! Dank!
Chaotische, formele, ontvangst, toegezegde ‘vrije’ plek bleek ‘geboekt’. Meeste plekken zijn (erg) klein: onze camper stond half op de parkeerplaats bij restaurant om te kunnen zitten/wel met uitzicht, dat dan weer wel. Restaurant was gesloten vanwege illegale ‘bewoning’ door druivenplukkers. 1 minuut te vroeg (?)brood halen bij de receptie( deur was open): you have to wait one minute. Wij zijn na 1 nacht snel weer vertrokken!
Prachtig uitzicht, mooie grote plaatsen, aardige zeer vriendelijke ontvangst.
Erg drukke en lawaaierige camping. Begin augustus. Opletten waar je gaat staan , anders lopen mensen dicht langs ‘jouw’ plek naar de wasgelegenheid.
No milk today , thank you stond er op het briefje bij de voordeur. Maar de poort was op slot en er werd niet opengedaan. Erg vervelend. Beter om eerst even te bellen?