@Mebi
- 2017
Hele fijne plek om de bijzondere stad te ontdekken. De douches en toiletten waren heel schoon, Marco is een hele goede gastheer en er was voldoende schaduw. De camperplek is midden in een woonwijk en er was ook zaterdagavond wat stadsgeluid rondom maar dat was niet storend.
Wij vonden dit een hele fijne camping. Gratis schone, warme douches en toiletten, overal drinkwaterpunten en douches bij het strand. Direct aan een prachtig, heel rustig, strand gelegen. Er was een goede kampwinkel. Er is voldoende schaduw op de camping. Verder is deze camping no nonsense. Je mag zelf een plek zoeken. Honden zijn welkom, ook op het strand.
Wij vonden het een heerlijke camping. Sanitair was schoon en alles was aanwezig. De camping was rustig en natuurlijk. Wij houden niet van campings met asfalt en nette hegjes. Hier kregen we echt het camping gevoel. De mensen die er werkten waren vriendelijk en behulpzaam en het eten in het restaurant goedkoop en erg lekker.
Wat ons betreft een camping zoals een camping bedoeld is. Vriendelijke baas die er persoonlijk voor zorgt dat je de beste plek krijgt, goede informatievoorziening, schoon sanitair, uitstekend restaurant. Leuke ligging aan de haven en een publiek strand op loopafstand. Pompeï, Napels en de Amalfikust zijn met het openbaar vervoer goed te bereiken.
Heerlijke camping met ruime plekken. Iedereen rijdt door naar de laatste camping aan de doodlopende weg waar je hutje mutje staat en bij de camping naast ons waren de lakeview plaatsen vaste plaatsen. Wij stonden heerlijk op een ruime plek met lakeview. Sanitair super schoon, warm water om af te wassen en een klein winkeltje voor de eerste levensbehoefte. Eigenaren zijn niet erg outgoing maar wel behulpzaam.
Heerlijke camping aan een mooi strand met super schoon sanitair. Wij stonden aan de strand kant. Zelfs geen zand in het sanitair gezien, de hele dag was er controle en schoonmaak.. Op korte fietsafstand van het gezellige en drukke Vieste.
Fijne camping met veel schaduw en toegang tot het meer. Heerlijk rustig. Er was een mix tussen vaste gasten op een gedeelte van de camping (uit Rome??) en tentkampeerders en rustzoekers op een ander gedeelte. Het hoofd toiletgebouw was netjes. De extra toiletten op het andere veld waren niet altijd super schoon. Er is een goedkoop restaurant waar je heerlijk kunt eten. Wij vonden het een fijne plek. De eigenaar is wat excentriek.
De mooiste camping die wij ooit gezien hebben. De oude man heeft een waar kunstwerk gemaakt van de camping met veel cactussen en vetplanten. Wanneer je rond gaat dwalen kom je de leukste plekjes tegen. Het strand is naast de camping en het sanitair is misschien verouderd maar wordt de hele dag schoongemaakt. Wij vinden het een dikke aanrader.
Wat een fijne camping. We hebben op het gedeelte naast de rivier gestaan. Dit lijkt haast een andere camping. Het ligt door een bosje gescheiden van het hoofd gedeelte. Het was heerlijk rustig. We stonden met een prachtig uitzicht op het meer, de rivier en het naastgelegen dorp en genoten van de vele watervogels met hun jongen en de otters die 's avonds langs kwamen zwemmen. Het sanitair is nieuw comfortabel en brandschoon. Echt een aanrader!!