@Meerstad
- 2020
Een super plek als je van rust houdt en met een geweldig uitzicht op de Main en de fähre. Er zijn maar een paar plekken (3?) helemaal voor op het terrein. Verder allemaal jaarplaatsen. Keurig sanitairgebouw en 5 min. douchen met muntjes (€1,00). Kosten: pp €4,00 camper <6.00 m €7,00 camper >6.00 m €9,00 Stroom ong.€2,00 De camping ligt achter de spoorlijn en je neemt de afslag t.o. de ruïne naar de Fähre, onder de spoorlijn door en rechts.
Rustige camping met prachtig uitzicht over het glooiende landschap. 1,6 km wandelend naar mooie stadje Tecklenburg. Wel lastig om de camper waterpas te stellen door ongelijk terrein. Geen Wifi. We betaalden €25,00 per dag contant te voldoen.
Wij hebben het veld bij de bar/cafe gestaan pal tegenover het krippenmuseum en met prachtig uitzicht op de bergen. Er zijn daar 6 plekken. Wel wat geluidshinder van de weg. Sanitair zit in de kelder onder de bar/cafe. Plaats incl.2 personen stroom en tax €32,80 Douchen vanaf €1,00
Mooie en schone plek voor op doorreis. Verstandig om van te voren te reserveren. Zeker op zondag want dan is het bedrijf gesloten en heb je geen stroomaansluiting .
Prachtige camping met mooi en schoon sanitair en zowel schaduwrijke als zonnige plekken. Erg leuk om naar de landing van de vele parasailers te kijken. Personeel is erg vriendelijk. Helaas is sinds maandag zowel het zwemmeer als Grieks restaurant gesloten wegens verbouwing. Let op: de camping ligt rechts van de ingang van de badesee. Wij betaalden (incl. tax) voor 2 personen+ stroom €34,00 Uitstekende wifi
Prima overnachtingsplek op doorreis. Schoon en mooi toiletgebouw. Kies zelf je plek met ACSI kaart en 2 personen €21,00
De camping is 1 mei geopend. Wat een prachtig ruim opgezette nette camping 👍Het sanitair is heel mooi en zeer schoon. Je mag zelf je plek uitkiezen en de Wifi is prima. Als je van rust en ruimte houdt is dit (in deze periode) de ideale plek. En dat voor €18,00 per nacht excl.de tax. Wel contant afrekenen.
Wat een schitterend plekje in de mooie natuur. Helemaal zoals vorige reviews ook aangeven. Tip: kijk op de website voor welke route je kiest. De iets langere is meer geschikt voor grotere campers vanaf 6 m. Borg voor septietank is nvt 🤷♀️ Wij betalen voor 2 personen met camper en elektriciteit €25,50 en dat is het meer dan waard 👍
Hele mooie kleinschalige en rustige camping met prachtig zwembad. Als SVR lid betaalden wij €25,00 maar er zijn duurdere plekken met weids uitzicht aan de rand voor €3,00 meer. Met de bus naar Córdoba in 1 uur is een aanrader. Heenweg kaartjes kopen in de bus a €4,20 pp. Terugreis deze kopen in het busstation. Uitgezonderd woensdags en zaterdags wordt er op de camping gekookt en kun je tegen betaling mee-eten.
Sitecode: 19823
Zeer rustige plek rond een waterplas. Vriendelijke en behulpzame beheerders. Wij betaalden €25,00 pn voor de plek. Stroom pn €5,00 Douchemuntjes (4 minuten) €1,40 WiFi kun je kopen maar werkt volgens de eigenaar niet optimaal.
Rustige plek aan de Elbe. Ideaal voor 🚴🏻♀️🚴 Elberadweg. Sanitair gedateerd, maar schoon. Vriendelijke eigenaren. Wij betalen voor camper, stroom en twee personen €27,50 per nacht. Camping sluit eind september.
Fijne camping met prima en schone sanitaire voorzieningen. Overal gratis warm water, douche super warm voor €1,00 per 5 minuten. WiFi gratis Nu lekker rustig in het najaar en mooi fietsgebied langs de Ostsee.
Wat een heerlijke rustige en ruime plek in de natuur en op slechts 2 km van het dorp Allemond. Vanuit hier kun je prachtige bergritten maken (fiets, auto, wandelen). Super aardige en behulpzame eigenaren👍Wij komen graag eens terug.
Prachtige camping die zeer goed wordt onderhouden. Vriendelijke eigenaren die je (tegen betaling) met hun shuttlebus bv.naar Marsala brengen. Per nacht betaalden we nu €24,00 incl.stroom, douche en WiFi. Goed fietsen in de vlakke kale omgeving.
Prima plek voor 1 overnachting met water en stroom voordat je met de Ferry 🚢 uit de haven vertrekt. Wel siësta tussen 14.00-16.00 zodat wij voor de slagboom moesten wachten.
Wat nog een vertrouwen in de goedheid van de mens👍€10,00 overgemaakt naar op het bord aangegeven banknummer. Top overnachtingsplek en heerlijk rustig.
Camping dichtbij de A7 gelegen (hoor je wel op de camping) dus ideaal voor 1 overnachting . Keurig schoon sanitair en ruime plekken. Prijs voor 2 personen €32,50 (betaald met kaart anders €35,00)
Als je in deze periode zelfvoorzienend bent een heerlijke rustige camping. Wel met stroom en CH. Er was maar 1 (verouderd sanitairgebouw)open en daarvoor moesten we een eind lopen. De nieuwe gebouwen waren nog allemaal afgesloten. we betaalden €15,00 per nacht voor 2 pers.
Ruim opgezette groene parkachtige camping onderaan dijk van de Loire. Wij betaalden per nacht met ACSI €17,10 Alleen WiFi bij sanitairgebouw mogelijk en geen satellietontvanger ondanks de ‘open’ plek. Ideaal om te fietsen langs de Loire🚴🏻♀️ 🚴🏻♀️
Prachtig ruim opgezette en rustige camping. apart gebouw voor mannen en voor vrouwen. Ideaal om op de fiets Salamanca te bezoeken. Ondanks het Paasweekend nog steeds €18,00 2 personen inclusief electra en ruim voldoende plek. Wasmachinrmuntjes te koop bij hotelreceptie voor €3,00
Mooie ruime plek maar voor €20,00 aan de dure kant. Douchen in de oude melkstal is €1,00. Leuk dat we onder de grote overkapping konden staan en daardoor geen last hadden van de regen 🌧
Heerlijk rustige en eenvoudige plek met basic sanitair (wel schoon). Beslist niet gesloten, maar hangt een ketting voor die door de eigenaresse na aanmelding wordt geopend. Per nacht betaal je incl.stroom met 2 personen 125 DK= €16,25 Douche is gratis
Prachtig natuurterrein als SVR camping👍 Ideaal voor fietstocht naar Belgisch Limburg en ‘Fietspad door de bomen’ in Hechtel- Eksel.
Prachtig ruim opgezette camperplek. Je mag zelf een plek zoeken. Mooie fietsomgeving en ideaal voor een stadtripje naar Amersfoort