@Meessie
Sitecode: 194568
Dit verdient eigenlijk 5 sterren. Toen we hier aankwamen, “schrokken” we van hoe alles er uitzag. Daar moet beslist doorheen gekeken worden. We werden ontvangen door een van oorsprong Nederlandse vrouw. Alles is en werkt goed. En dan het eten aan het restaurant aan de overkant: beslist doen: HEERLIJK. Zelfs het zwembad is geopend. De eerste in onze tot nu toe 2 weken durend reis! Aardige mensen en de ecopista naast de camp. ideaal voor fietsers
letterlijk en figuurlijk een toplocatie. Alles klopt gewoon!
we stonden hier op een zondag met mooi weer: de plekken met electra stond nagenoeg vol. Het treinstation is op een paar 100 meter afstand. toen we ‘‘s avonds terugkwamen waren de meeste vertrokken. 3 euro voor electra in het naastgelegen cafe betaald en een meer dan prima nacht doorgebracht. Chemisch toilet de volgende ochtend geloosd. Een prima plek om te staan en een aanrader. De “N weg” van Chaves naar hier is een echte aanrader!
prima rustieke camping. sanitair inderdaad basic, maar oké. Chaves op fietsafstand, maar af en toe steile stukken weg. Lekker in de omgeving gefietst. Kortom: niets mis met deze camping
prima kleinschalige camping, in een leuke (wandel) omgeving. We zijn op doorreis en hebben er 1 nacht gestaan. Sees is een leuk dorpje om doorheen te lopen.
prima camping met ruime plaatsen. dicht bij de autosnelweg. Geen 4 of 5 sterren, omdat in het (kleine) sanitair gebouw alles zit: Het dames en heren toilet, de douches en het afwasaanrecht. wij hebben daar zelf geen problemen mee, maar ik zou zo kunnen voorstellen dat anderen er anders over denken. De eigenaar is een zeer vriendelijke man, prijs is ok en het ligt naast een fietspad welke in de omgeving prima zijn.
we zijn op doorreis richting Portugal. een prima camperplek. Hoewel de locatie voor campers slechts 22 plekken zijn, is het parkeerterrein wat ernaast ligt groot zat. we zijn lopend naar het centrum gegaan. Al met al een prima plek
wij zaten hier half september 2025. Een mooie plek. alles (sanitair personeel) prima in orde. En ook nog eens lekker rustig, maar dat ligt wellicht aan de tijd van het jaar. Al met al een aanrader!
Echt een prima camping! Mooie ligging. Eenvoudig maar goed. En er straalt rust van uit! Staat bij ons op de lijst ooit nog eens terug te komen! Leuke eigenaars ook nog.
Lekker gemoedelijke camping met ruime niet omlijnde plekken. Sanitair is ok. Douchen 50 cent voor 1 1/2 minuut. Ligt pal aan een doorgaande weg. je hoort het verkeer wel, maar is (voor ons) geen probleem.
prima camping met schoon sanitair. Met de fiets naar Stralsund is prima te doen.
wat een plek zeg! in begin denk je dat je op een jachthaven bent beland, maar er zijn ook camperplekken. plekken zijn niet groot, maar wij vonden het prima te doen. Prima omgeving om te fietsen. en wat een rust in deze omgeving! Sanitair e.d. : meer dan goed! wij komen graag een keer terug!
prima (grote) camping vlak aan de oostzee. heel veel bomen😀! sanitair prima. Al met al gewoon goed!
geen 4 of 5 sterren. camping is goed, maar niet super. goed omdat het sanitair werkelijk schoon is. minder is dat je digitaal moet inloggen, muntjes apparaat voor het electra (ca 4 a 5 euro per dag) en 2euro(!!!) voor 5 minuten douchen. camping zelf komt rommelig/onverzorgd over. maar dat kan ook zijn charme hebben. Wismar op 6 km is zeer de moeite waard!
Leuke plek. Simpel maar goed! Ligt aan de rivier en je kan er kano’s huren. Er staan ook tipi’s. voelt allemaal gemoedelijk aan. Sanitair is ook goed. En als klap op de vuurpijl ook nog een heerlijke Italiaanse restaurant!
Vrijdagmiddag 13.00 uur: Wij komen aan en zien dat er tot 17.00 (?) uur middagrust is. De mooi uitziende camping is met een slagboom afgesloten. Terwijl wij daar staan komen vader en dochter aangereden. althans dat denken wij. Er werd niets gezegd. Op de vraag of de boom open kon, om even een plekje te zoeken, snauwde de dochter ons toe dat het Mittag rust is. Moraal: Ze bestaan dus nog!: Wij hebben 2 onsympathieke camping-eigenaars gevonden!
Prima als parkeerplek. Je staat heel dicht op elkaar. In de prijs van 25 euro zit voor 6 euro electra en 150 (!!!) liter water. Beetje veel water vinden wij. Voor de rest geen sanitair. wel een afvoerplek voor toilet- en grijs water. Het meer is op ca 15-20 minuten loopafstand
prima plek om te staan! Aardige en behulpzame eigenaars. Sanitair is top. De zee ligt op een paar 100 meter. Langs het strand is het prima fietsen.
dit is ongetwijfeld de mooiste camping waar we de afgelopen 3 weken o. de Balkan hebben gestaan. we waren vroeg, en konden zelf onze standplaats uitzoeken. sanitair ed: meer dan prima. Met de bus naar Dubrovnik gegaan 5 euro pp retour. Goed te doen. mooie staplaatsen kortom, prima toeven hier
een inmiddels 76 jarige man is eigenaar van deze camping. Elm jaar wordt er wat onder handen genomen. Het is nog niet helemaal in orde, maar de basis is goed. De camping ligt vlakbij het meer.
Sitecode: 19868
een leuke camping met dito eigenaren! helaas voor hun is er op een paar 100 meter de doorgaande weg voor nog wat jaren verspert! De eigenaar heeft een sleutel van de slagboom. en mag deze voor en na werkenstijd bedienen. Van tevoren ff bellen over de precieze tijdstip. Er waren 2 Hollandse fietsers. zij hadden ook gebeld en gelijk met ons “doorgelaten”. Maar niet op de camping staan hè. Zo hebben zij hun visitekaartje achter. Treurig gewoon!
wat een leuke camping. Daarnaast is de eigenaar ook nog uiterst vriendelijk en behulpzaam. Net geen 5 sterren, omdat het sanitair niet optimaal is! Maar dat mag de pret absoluut niet drukken! Fietsen rond het meer is ook leuk . Na afloop hoorden we van de eigenaar een nog mooiere route. Tip: Wil je (een dag) naar Theth?: vraag de eigenaar om vervoer en gids te regelen. (veel goedkoper en zelf met de camper is echt een behoorlijke uitdaging!)
we zijn er vandaag heen geweest. zag er allemaal prima uit. We hebben er toch voor gekozen er niet te gaan staan, omdat het er uit zag als een sportcomplex en wij waarschijnlijk de enigen zouden zouden zijn. Maar nogmaals het zag er goed uit en heel makkelijk bereikbaar. Wellicht verdient deze camping meer sterren.
wat moet je zeggen over deze ccamperplaats? Alles is tot in de puntjes verzorgd en makkelijk bereikbaar. Daarnaast zeer vriendelijke eigenaars. We hebben ook nog ‘‘s avonds lekker gegeten van een door hun bereidt diner. Centrum Berat op fietsafstand. Alleen maar lof voor deze plek
prima camping en nog betere beheerders. (de camping had wat problemen -vorstschade- aan het sanitair. was daarom beperkt bruikbaar. Ter compensatie hoefden wij niets te betalen! Dit zegt genoeg over hun. De “overlast” was overigen geen sprake! Logging is ok : gelijk aan het meer, Struga op loopafstand en isOhrid is goed per fiets te bereiken. voorts is er weinig in de omgeving te beleven. Het meer is zomers wel lekker. Al met al niets dan lof.
Sitecode: 19748
3 sterren omdat het voor ons voldoende is. uitstraling is op zijn zacht gezegd pover. we staan op het parkeerterrein omdat de bijbehorende camping (waar die ook moge zijn!) nog dicht is. Personeel uiterst vriendelijk! We kwamen laat aan en hebben er 2 nachten gestaan (alleen om te slapen) en kregen de beschikking over een vakantiehuisje voor electra en douche. (geen warm water overigens. de volgende dag op de fiets naar Skopje. Goed te doen
heel aardige beheerster. sanitair e.d. prima I. orde. de plek waar campers en caravans moeten staan .ziet er wat rommelig en onverzorgd uit. Maar ook hier geldt: voor op doorreis is het allemaal prima te doen!
alles goed verzorgd, beheerders zijn vriendelijk en behulpzaam. geen 5 sterren omdat als je ergens naar toe wilt, je toch wel andere vervoer nodig hebt. Wij hebben nog gewone fietsen en er zijn best wel wat aardige klimmetjes in het begin (+10%). voor de rest is er niet zo veel te doen in de directe omgeving. Zagreb is dan de enige optie. maar als je op doorreis bent is dit een meer dan prima stek!
camping op zich niets mis mee. zo ook met de eigenaresse. het is meer de ligging: een beetje overal vanaf. op een gewone fiets fietsen valt ook niet mee. Vind alleen de prijs (40 euro per dag incl electra) niet in verhouding met wat je er voor krijgt
5 sterren is veel te weinig:. echt een met liefde ingerichte camping. niet groot, maar van alle gemakken voorzien! Sanitair is gewoon goed! Negeer a.u.b. de negatieve recensies. dat verdiend dit jong hardwerkend en meer dan aardige stel beslist niet. Met de camper er naar toe is geen enkel probleem! meer dan alle lof voor deze aardig en behulpzame familie!! Lekker rustig en wil je wat meer reuring: pak de fiets naar Porec!
We zijn er vroeg in het seizoen. zwembad en andere faciliteiten waren nog niet open. waardoor 1 sanitaire gedeelte open was. sanitair was een beetje gedateerd, maar super schoon en de kleine doucheruimte had lekker heet water joh!👍👍 Even wandelen naar de nabijgelegen Basiliek is ook de moeite waard! We hebben ook lekker naar de adriatische zee gefietst. Grado was nu een leuke stop. maar denk dat in het hoogseizoen het er wel druk zal zijn.
mooi aangelegde en zeer ruime camperplek. Beetje kaal, maar ok. Op fietsafstand van de Chiemsee. Sanitair : een 10 omdat het zeer schoon en ruim van opzet is. aardige beheerster. geen 5 sterren omdat je electra via een betaalautomaat moet kopen. Al met al een prima plek
Prima camperplek voor slechts twee campers bij een lokale (wijn) boer. midden in een klein dorp. Slechts een paar minuten van de autobahn. We werden zeer vriendelijk ontvangen. Al met al een meer dan prima plek als je op doorreis bent.
wat een prachtige cp zeg! wij kwamen. vroeg in de avond aan en gingen vroeg in de morgen weg. Eigenaar niet gesproken om hem/haar een compliment te geven. Ligt ook niet te ver van de doorgaande route. een en al lof!
3 sterren ipv 4 of 5, omdat de prijs stevig is en we op het eind een vervelende ervaring met hem hadden: wij hadden bij een vervelende situatie zijn hulp nodig. hij zei dat hij geen Engels sprak. dus wij alles via Google een epistel in het Frans opgesteld. komen we bij de receptie terug en staat hij volop Engels te praten met een (jonge) meid. we moeten daar om lachen, maar het geeft toch vraagtekens! voor de rest een hele mooie camping hoor. Top
prima cp en aardige mensen. wij hebben 2 nachten gestaan. 1e nacht gratis. 1 wc en douche. (deur kan niet op slot😬). leuke wijnproeverij. inrit en plaatsen zijn idd wat klein, maar prima te doen. Zo ook het is het ledigen van cassette anders dan gewend, maar ook prima te doen hoor
prima cp, alleen de stopcontact bestemd voor onze camper deed het niet. gelukkig hele aardige buren en samen opgelost door samen met 1 aansluiting te doen. we hebben het tegen de beheerder gezegd, maar of ze er wat mee gedaan hebben, betwijfelen we. (De volgende dag zeer zeker niet). maar lokatie is prima
prima camping. mooie plekken. angers op 5 km. sanitair prima in orde. prijs is wel 29 euro per dag.
afgaande op de reviews dachten we op een rustige en mooie pc te komen. rustig was het zeer zeker. wijnproeverij? niets van gezien. beheerder is een oud mannetje die alleen maar Frans spreekt. Het sanitair: klein en armoedig wij zijn zeker geen klagers en houden ook van basic, maar deze cp verdiend geen 4 of 5 sterren. (We moeten er wel zeggen dat het druilerig weer was. dat is natuurlijk ook niet bevorderlijk! en voor 10 euro incl electra…….
wat een leuke camping zeg! mooie plek. sanitair etc prima in orde. Fietsroute naast de camping. Net niet uitstekend, omdat wij tijdens de spitsuur moesten inchecken en het moeilijk was je camper tijdelijk te parkeren. maar zoals gezegd dit was tijdens de spits! voor de rest prima.
prima camping en prima ontvangst. ruime plekken en schoon sanitair. Blois niet op 3, maar 5 km fietsafstand. Overigens prima te doen
hebben drie nachten hier gestaan. geeft aan dat wij tevreden zijn over de camping. Sanitair etc: prima op orde, evenals de staplekken. Alleen het weer zat niet echt mee, maar dat heb niets met de camping van doen😀
Prima camping zonder opsmuk, sanitair prima op orde, beheerder ook uiterst vriendelijk. Al met al niets mis mee!
Leuke camping. sanitair is ok (voor het eerst meegemaakt dat het warm water bij de afwas gloeiend heet was😀). Beheerder uiterst vriendelijk en spreekt goed Nederlands Dat de camping goed bij kampeerders ligt blijkt wel uit het feit dat de camping tot zijn nok toe gevuld is. Wij arriveerden om 17.00 uur en de stroom campers/caravans duurde zeker tot 19.00 uur. Als je mazzel hebt, heb je een mooi uitzicht over het dal. Langres is de moeite waard
Wie van rust, een leuke camping met prima sanitair, een goed restaurant en (helaas) muggen houdt zit hier prima. Vanwege de muggen eigenlijk 3 1/2 ster: Camping is gewoon goed. Ligt wel wat uit de slinger. Wij zijn nog met de fiets naar Plage Napoléon gefietst. 17 km van de camping vandaan. De campers stonden daar tot nagenoeg (gratis) aan de vloedlijn van de Middellandse Zee. Lekker rustig, zonder enige toeristische poespas!
3 sterren vanwege de ligging tov de leuke oude binnenstad. deze is nl goed te bereiken zowel met de fiets als wandelend. Camping is idd wat smoezelig, maar alles werkte naar behoren (water misschien wat lauw,), de staanplaatsen vonden wij groot genoeg en lekker beschut. Al met al zouden wij hier weer zeker terugkomen! Oh ja: In tegenstelling van wat er in een van de vorige beoordeling staat: Dit is gewoon gratis te tappen bij de sanitaire unit!
wij hebben hier twee nachten gestaan. De camping en locatie zijn prima. Ruime plekken en een mooi zwembad.(maar dat telt voor ons niet zo🙃). Als je van één minpuntje mag spreken is dat er ‘s morgens “filevorming” bij de toiletten was, terwijl er meerdere toiletgebouwen afgesloten waren. Maar dit is slechts het enige kleine minpunt. Wij zouden zeker terugkomen.
wij kwamen zondagavond laat aan. vroegen ons af of het wel de juiste plek was. De naam klopte niet en Google Maps deed ook een beetje gek.al met al in begin dus ff schrikken, maar de volgende dag voelde het wel goed voor een doorreis plek: rustig ligging en aardige mensen/beheerders
gewoon een prima camping. ruime plaatsen, aardige ontvangst, sanitair gedateerd, maar werkt goed. daarnaast ligt de Via Rhône er vlak naast. Al met al hebben wij daar prima gestaan😃.
prima plek. hoewel al het sanitaire gebeuren simpel (maar goed weekend), was het prima toeven hier. Ligt tegen de Dolce via aan. zwembad ook ok, evenals de eigenaresse en haar zoon.
gewoon goed: prima ontvangst door de zeer vriendelijke beheerster, mooie staanplaatsen, sanitair ok. dus niets op aan te merken
Prima plek. sanitair wat gedateerd, maar is schoon en het werkt gewoon goed. Klein, maar goed onderhouden zwembad. Daarnaast een hele mooie ligging. Aardige eigenaars. Het eten in het restaurant is ook goed. Al met al voor ons een “wauw” camping en een aanrader voor iedereen die van simpel, maar goed houd!
Op zich prima cp: ruim van opzet en schoon, alleen geen schaduwplekken. prima plek voor als je op doorreis bent. Digitaal inchecken. let op: de code die op het bonnetje staat vermeld heb je nodig als je het terrein wilt verlaten.
prima plek voor als je op doorreis bent: slechts een paar km van de snelweg. Vriendelijke gastvrouw, prima camping voor camper en caravan. sanitairs simpel maar schoon etc etc. wij zouden er zo weer een tussenstop maken
Wij zijn op doorreis en hebben er 1 nacht gestaan.Deze camping ligt ca. 15 minuten van de snelweg. De ontvangst was prima en aardig. Sanitair is sobertjes (bijv geen wc brillen en wc papier), maar wel schoon! Wat wij zo van de omgeving zagen is er zat te wandelen en te fietsen. Dorpje zelf is ook een wandeling waard! Al met al een prima plek
5 sterren, omdat alles gewoon goed is. De plek van de camping, eigenaren, sanitair. Alles prima in orde en schoon. Prijs-kwaliteit ook goed. Het (grote) zwembad lag er ook netjes bij, maar hebben we niet gebruikt. De via verde ligt pal aan de camping: Rechtsaf 15 km naar de kust en linksaf 30 km naar Gerona.
op zich geen verkeerde camping qua locatie. de camping zelf is wat sjofeltjes. inderdaad hangen de takken laag, maar dat is te overzien. sanitair net aan voldoende: wc is wel schoon, maar af en toe hapert het water en dat zie je de volgende dag vroeg nog steeds in de pot. Sanitair wordt wel dagelijks schoon gemaakt. Bus naar Barcelona centrum stopt bij de receptie van de camping. in ca. 45 minuten zit je er. Al met al een goede plek om te staan
Wat kan je zeggen: minimaal 5 sterren is meer op zijn plaats. Alles klopt! vriendelijke ontvangst, mooie ligging, camping werkelijk tot in de puntjes verzorgd, heeeel veel rust, veel mogelijkheden om te fietsen of wandelen. Petje af voor Jet en Joost! En het zijn de kleine dingen. die het hem doen hè: uitgebreide map van de mogelijkheden, het ontvangst met een glaasje wijn en de herinnering bij het vertrek! Bedankt Jer en Joost!
voor een camperplek zonder voorzieningen is het goed te doen. ook met de fiets naar het oude centrum op ca 3,5 km is goed en makkelijk te doen
sjofele plaatsen om te staan. Inderdaad sta je langs de weg, maar alles went. Sanitair bij de campingplekken is gedateerd maar schoon. Douchen daar is een dingetje, maar het nieuw ogende gebouw aan de voorkant voldoet meer dan prima!
echt een prima plek om te staan. wij hadden mazzel: er was nog plek. en wat voor een: we stonden 1e rij met een geweldig uitzicht over de stad. tel daarbij op dat de bus (nr 58) vlak bij de pc stopt en voor circa 1,50 zit je in de stad. sanitair is wel heel minimaal, maar goed dat weet je van te voren. Zeer zeker een aanrader
prima camperplek. plekken inderdaad wat klein, maar voldoende als je er alleen maar voor het overnachten staat. San Sebastián is prima per fiets te bereiken. houdt er wel rekening mee dat de terugweg bergje op is😀
Sitecode: 19155
voor een camperplek zonder voorzieningen een prima plek om te staan. Het centrum is prima te bereiken te voet als met de fiets.
beetje sjofele camping, maar van alle gemakken voorzien. goed te bereiken. sanitair is simpel maar echt prima. Wel op letten dat de juiste prijs wordt berekend
weg naar de camping is zeker steil, maar prima te doen met onze camper van 7,5 mtr. aardige ontvangst, goede verharde camperplaatsen. sanitair ook prima. al met al een plek om aan te bevelen