@Megan000
Lid van Campercontact sinds 2019
- 2016
- Buscamper
- Huren
Geweldige locatie, 2 minuten lopen van treinstation Cobh met een rit van 30 minuten naar Cork. Water, WC, Gray Water alles voor € 10 voor 24 uur. Er is een plant met een beschrijving die de hele nacht doorloopt en vrij luid is aan de overkant van het water. Merk ook op dat de drinkwaterkraan een kleine fitting vereist.
Niveau grind parkeerplaats met een prachtig uitzicht. Rustige plek met toiletten die overdag open zijn. Geen andere voorzieningen. De pub één huis heeft een mooi restaurant zoals anderen al hebben gezegd. Een beetje duur, maar je krijgt waar je voor betaalt. Alleen van half oktober geparkeerd.
Mooie rustige plek, vlak bij de Atlantische weg. Niet te veel verkeerslawaai in oktober. Het ligt letterlijk op de Wild Atlantic-manier, hoewel niet zeker over piektijden. Grindparkeerterrein zonder voorzieningen en enkele grote gaten waardoor het moeilijk kan worden om een gelijkmatige plek te krijgen als een paar campers geparkeerd staan. We waren het enige busje half oktober. Mooi uitzicht en rustige vrije plek.
Goede basisvoorzieningen, met vrij stromende douches met warm water. € 20 toegestaan gebruik van alle faciliteiten inclusief wasmachine, droger, keuken, badkamers, elec en normale diensten. Was erg modderig toen we stopten en toegang tot sommige diensten een beetje moeilijk maakten. Kan niet worden geholpen hoewel ik veronderstel dat met veel regen. Korte wandeling naar supermarkt, vriendelijke afhaalwinkel en pub.
Prachtige plek. We waren de enige die half oktober op een avond geparkeerd stonden. Geen voorzieningen dit is letterlijk een grind parkeerplaats voor Downpatrick Head. Een bezoek waard, zelfs als u niet blijft. Kleine toegangsweg met één rijstrook.
Mooi park beheerd door een paar uit het VK. Lieve mensen die tegen een kleine vergoeding zelfs 's ochtends een warm ontbijt voor je bereiden. De site was erg schoon en goed onderhouden. Al uw diensten inbegrepen in de prijs. 20 € plus 4 € voor elec. Zou het ten zeerste aanbevelen.
Dit is een klein parkeerterrein voor een vogelreservaat. De foto's behalve één (klein teerparkeerterrein met diagonaal parkeren) zijn voor andere locaties die hier niet zijn gevonden. U kunt een camper niet langer parkeren dan een auto zonder over meerdere plaatsen te parkeren. Eén grote ruimte alleen voor bussen. Moeilijk om te keren eenmaal in de parkeergarage.
Goede serviceplaats. We bleven de nacht. Zoals anderen al hebben gezegd, zorg ervoor dat je veel 50p-munten hebt om de parkeerbetaalmachine te gebruiken. Het servicepunt vereist tokens die beschikbaar zijn in het nabijgelegen servicestation. Schoon en stil op een zondagavond. Toiletten 's nachts gesloten,' s ochtends weer geopend.
Goede plek voor een bezoek aan Lissabon. 1 uur met een aantal openbaar vervoersmogelijkheden naar het centrum van de stad / toeristische gebieden. Alle faciliteiten behalve elec. Luide muziek op vrijdag en zaterdagavond. Klaar om 12.00 uur. Markt op zondag, parkeerplaats vol. Trek vooruit op het veld als je niet geparkeerd wilt worden. De markt is het bezoeken waard. Lidl en benzinestation net op de weg en café bij de ingang.
Goede nieuwe camping. Douches € 1 voor 5 minuten. Toiletten en douches zeer compact, maar nieuw en schoon. Veel wastafels voor afwas. Twee grijze waterafvoeren en water maken gebruik van het hele park. Elec € 3,50. Wasmachine en droger achter het hoofdkantoor opgesloten vragen bij de receptie. € 8 voor elk 1 uur. Droger niet geweldig. Katoenen lakens drogen na 1 uur nog steeds niet.
Net gestopt om services te gebruiken. Allemaal schoon en werkend. Twee grijs water voert slechts één water- en chemtoilet af. Tal van plekken met mensen getrokken. Omringd door winkels zoals Ikea, Aldi en grote supermarkt in winkelcentrum.
Geweldige plek om Ronda te bezoeken. We liepen ongeveer 30 minuten naar de nieuwe brug. Gemakkelijk te lopen en gedeeltelijk door mooi voetgangersgebied met winkels. Services allemaal nieuw en in goede staat. Niet alle plaatsen hebben elektriciteit maar niet inc. s nachts toch.
Sitecode: 20894
Alhambra parkeerterrein voor bussen en campers. Algemeen parkeerterrein dat overnachtingen toelaat. Geweldige plek voor het Alhambra. Ingang een paar 100m. Ook mooie wandeling en uitzicht over de stad bij zonsondergang rond het Alhambra gratis. Zorg ervoor dat je vroeg tickets boekt. € 30 in het laagseizoen. Duur, maar je betaalt voor het gemak.
Als een gratis plek om te parkeren kunnen we niets aanmerken op deze prachtige plek in Valencia. Uitzicht op de oceaan, op een steenworp afstand van de oceaan. Schoon, vlak, onverharde parkeerplaats. Meerdere parkeerterreinen worden niet gebruikt als buiten het seizoen, dus er is voldoende ruimte voor iedereen om zich een beetje te verspreiden. Mooi strand en een bushalte op een paar minuten lopen van het hotel die je naar Valencia brengt voor € 1,50. Wat is er niet om lief te hebben.
Schoon, vlak, teerpark met chemisch toilet en grijs water. Water beschikbaar, maar alleen via de kraan. Geen slangfitting. Gemakkelijk naar het Colonia Guell-treinstation lopen om de stad te bereiken. Als je de Hola-kaart van Barcelona gebruikt, is het een halte te ver voor zone 1. Loop rechtdoor 10 minuten heuvelafwaarts van het station naar Moli Nu, die in zone 1 ligt. Politie bewaakt en alles in orde tijdens ons verblijf.
We zijn hier net gestopt, het gebied is gloednieuw en gratis te gebruiken. Iemand die smerig is, heeft zijn toilet in de grijze waterafvoer geleegd en toiletpapier en feaces over het rooster achtergelaten, omdat ze niet de moeite konden nemen om de sleutel 2 stappen verderop te vragen. Het is gratis. Wees niet walgelijk en gebruik de faciliteiten op de juiste manier. Laat het voor iedereen schoon. Er is ook een ruimte voor overnachting op grind.
Zeer aardige eigenaren zoals andere beoordelingen zeggen. Kranen hadden een grotere pasvorm dan we hadden. Eigenaar zei dat ze altijd worden genomen, dus hij probeert ze regelmatig weer op te zetten, gaf ons er geen probleem mee. Toen ik vroeg of ik er een kon kopen voor het geval hij in de toekomst geen geld zou aannemen, zei hij dat het geen probleem zou zijn. Stop is gratis als je iets koopt - lekker en redelijk geprijsd. Boerderijgeluid te verwachten.
Schone vlakke kampeerplek. Caravan Park naast de deur gesloten, dus geen badkamer faciliteiten. Elec, water, grijs water en chem toilet inbegrepen voor € 9,80. Lijkt normaal op wifi, maar elke maand wordt het wachtwoord gewijzigd en het is niet bijgewerkt voor november. Sommige geluiden van de weg, te verwachten gezien de nabijheid van de hoofdweg.
Alleen positief is de locatie. Buiten het seizoen was er voldoende gratis parkeergelegenheid buiten. Had moeten rijden naar de parkeerplaats en terug van een andere camping. € 20 om te verblijven in een enorme site met wat leek op een permanente afhandeling van oude busjes en een gemeenschap van soorten. Honderden vrije plaatsen en we kregen er een op een grote helling. Badkamers oud en niet veel privacy. Betaald voor WiFi werkte niet.
Schone vlakke plaatsen met uitzicht op Monterosso en de oceaan. Pendeldienst loopt niet vanwege het laagseizoen, wifi naar beneden vanwege een storm. De openbare bus rijdt sporadisch vanaf de ingang, misschien elke uur. We hebben het water opgevuld nadat we het hadden gecontroleerd met de eigenaar, om te ontdekken dat het slecht was, misschien vanwege de storm? Pad naar de stad biedt een mooi uitzicht, 1,2 km, sommige delen steil, dus draag geschikte schoenen.
Ben het eens met eerdere beoordelingen. Dure onverharde parkeergarage. Er is geen verwijdering van chemisch toilet of grijs water. We hebben ook geen gebied voor zoet water gezien. De macht was de hele nacht aan het trippen. Locatie direct onder opstijgende vliegtuigen. Bushalte aan de poort maakt Bologna gemakkelijk bereikbaar € 1,50 elke # 1 reden om te blijven! Behandel het als een parkeerterrein en je zult niet teleurgesteld worden.
Geweldige locatie, lopen naar Verona oude stad in 20 minuten. De halte is een parkeerterrein met water, afvalwater en chem toilet bij de uitgang. Ruimten liggen dicht bij elkaar en de omstandigheden lezen dat je moet terugkeren. Zodra het parkeerterrein bijna vol is, is dit onmogelijk omdat er geen plaats is om te keren. Weinig mensen parkeerden er als resultaat. Omdat het dicht bij de stad ligt, is er het grootste deel van de nacht verkeerslawaai en sirenes.
Goede locatie in het centrum van Lugano. Ongeveer € 17 voor 24 uur. Betaal uw baynummer op de automaat voor de uren die u van plan bent te blijven. Geen kaartje, maar als u op de knop drukt, kunt u de resterende uren zien. Elektriciteit, water, grijs water en chem toilet alles inbegrepen in de prijs. Spoorlijn is dichtbij, stoorde ons niet, 's nachts wel. Leuke pizzaplaats aan de onderkant van parkeerterrein voor eenvoudig diner.
Geweldige locatie direct aan het water. We hebben een park direct aan het reservaat met uitzicht op het water. De sanitaire voorzieningen zien er goed uit, maar zijn niet erg praktisch. € 1 voor 3 min. Warm water kopen fiches in het restaurant. Duurt 3 minuten voor het warme water om op te warmen, dus koop 2. Eén haak en geen plaats om je spullen te zetten. Er lekt water uit de douchebak en er is niets om achteraf op te ruimen. Geen warm water in de wastafel.
We verbleven 's nachts, gratis en rustig behalve het vreemde passerende verkeer tijdens de nacht die recht over de top van de parkeerplaats rijdt. Geweldige uitvalsbasis om te wandelen. We waren in staat om 's morgens rechtop te komen en naar buiten te gaan. Als je later in de middag aankomt, gaan de dag-wandelaars weg en kun je een vlakke plek kiezen. Dit is slechts een parkeerterrein aan de kant van de hoofdweg. Geen services.
Sitecode: 12046
Tarief was € 14 voor twee personen in een campervan. Dat omvatte elektriciteit, water, grijs water en chem. Deze faciliteiten waren allemaal erg schoon. De halte ligt op een geweldige locatie met een prachtig uitzicht en een korte wandeling naar een prachtig meer. Het restaurant aan de voorzijde was ook heerlijk voor een Oostenrijkse maaltijd. Enorme porties en redelijk geprijsd.
Leuke plek naast de rivier. Mooi wandelpad en een korte wandeling naar grote Globus-supermarkt. De douches zijn 1 euro voor 3 minuten maar zijn zeer schoon en vrij nieuw met goede waterdruk. We betaalden niet aan leeg grijs water. Elektriciteit betalen bij paal. We bezochten in okt en kregen de laatste plek om 3,30 dus ga er vroeg heen.
Geweldige plek om te stoppen als Rhothenburg verkennen. De parkeerplaats ligt net buiten de stadsmuur en een korte wandeling over de weg en je bent aan de muur. Vlakbij is ook Aldi, Lidl en Edeka. Kracht voor een vergoeding voor veel campers. Er waren er veel bij het vallen van de avond al met alle kracht in beslag genomen. Nog steeds veel niet-aangedreven spots over. Water is ook beschikbaar tegen een vergoeding. Chem toilet en grijs water vrij.
Groot park net buiten Bamberg. We kwamen 's nachts aan en het was moeilijk om een plaats te vinden omdat iedereen parkeert waar ze willen. Niet goed verlicht zo moeilijk om zelfs in het donker grond te vinden. De faciliteiten waren erg schoon en nieuw. Je krijgt je eigen kleine badkamer met douche, wastafel en spiegel. Wasmachine en droger zijn ook beschikbaar tegen een vergoeding. Water, elec en grijs water incl. Betaald voor wifi - werkte niet.
Goede camper stopt vlak bij de stad en is gemakkelijk te bereiken. We liepen langs de rivier en het duurde ongeveer 20min naar het centrale busstation. De park and ride bus terug van de hoofdterminal is slechts 1,80 en vertrekt elke 15 minuten. De kaartautomaat nam onze Aussie-kaarten zonder problemen. Er is een leuke kleine bakkerij net voorbij het parkeerterrein aan de linkerkant.
We verbleven in de P2 omdat de P1 behoorlijk vol was en de P2 leeg was. Er is echter geen toilet in de P2. Je betaalt eigenlijk gewoon om de nacht in een parkeergarage te parkeren. De stroom kost 1 euro voor 8 uur. Er is water en chem toilet beschikbaar in P2, maar je moet naar P1 rijden voor grijs water. De locatie is goed voor toegang tot Fussen. Een 20 minuten durende wandeling naar de stad.
Een geweldige plek om te stoppen met mooie glimpen van het meer. Het campergedeelte wordt beheerd door het naastgelegen caravanpark en voor 16.50 uur krijg je elek, water, grijs water en chem toilet. Je krijgt ook een schoon toiletgebouw direct bij de parkeerplaats en toegang tot alle parken prachtige faciliteiten binnen het terrein. Het is meer een wandeling maar minder een vergoeding en minder druk.
Sitecode: 19766
Geweldige site de moeite waard voor de nacht. Mooi, nieuw, schoon sanitairgebouw. Geweldige wasserette en grote staanplaatsen met veel ruimte. Ook echt goede gratis wifi. Het busstation in Luxemburg is slechts een minuutje verder. Ook een grote supermarkt een verdere 15/20 minuten rechte wandeling langs de hoofdweg.
Een geweldige vlakke plek die net buiten Epernay ligt, lijkt nieuw te zijn. Zeer gemakkelijk te bereiken, net naast de hoofdweg. Dat gezegd hebbende, het was niet te lawaaierig. Er is stroom beschikbaar voor een camper, maar het is op het ene station waar afval en water beschikbaar zijn voor alle campers, dus niet zo gemakkelijk toegankelijk. We parkeerden overdag in Epernay, dit is veel mooier voor een overnachting.
Dit is een prachtige plek om te verblijven voor een nacht heel rustig buiten een klein dorp. Zorg ervoor dat je genoeg tijd hebt om te genieten van de zonsondergang boven de wijngaarden of om 's ochtends op te springen om de zonsopgang te zien - nog spectaculairder. Er zijn twee elektriciteits- en waterpalen die werken op munten. Het grijs water loospunt bevindt zich op een krappe plaats voor een vaste loosplaats. We hebben het. niet gebruikt.
Een goede plek naast een sportterrein op slechts een korte loopafstand van het belangrijkste deel van de stad. Je kunt het kasteel vanaf de halte zien en de wandeling langs de rivier is zeer schilderachtig. We hebben niet op de stroom aangesloten. De afstand tussen de kampeerders was goed in het aangewezen gebied. Er waren ook anderen geparkeerd in de grote parkeerplaats. Zou aanraden als een geweldige gratis plek om te verblijven.
Een goede plaats om te parkeren en eenvoudig om uw park-kaart op te laden om de diensten te gebruiken. Wat u ook niet gebruikt, wordt dan van uw nachttarief afgetrokken als u uitcheckt. We bezochten in oktober en er waren nog steeds veel mensen daar maar veel plaatsen beschikbaar. Op een geweldige plek, loop langs de rivier naar de Romeinse brug of loop over de brug in de buurt naar de stad. Een goede plek voor het verkennen van Trier.