@Megan000
- Buscamper
- Huren
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Geweldige locatie, 2 minuten lopen van treinstation Cobh met een rit van 30 minuten naar Cork. Water, WC, Gray Water alles voor € 10 voor 24 uur. Er is een plant met een beschrijving die de hele nacht doorloopt en vrij luid is aan de overkant van het water. Merk ook op dat de drinkwaterkraan een kleine fitting vereist.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Niveau grind parkeerplaats met een prachtig uitzicht. Rustige plek met toiletten die overdag open zijn. Geen andere voorzieningen. De pub één huis heeft een mooi restaurant zoals anderen al hebben gezegd. Een beetje duur, maar je krijgt waar je voor betaalt. Alleen van half oktober geparkeerd.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Mooie rustige plek, vlak bij de Atlantische weg. Niet te veel verkeerslawaai in oktober. Het ligt letterlijk op de Wild Atlantic-manier, hoewel niet zeker over piektijden. Grindparkeerterrein zonder voorzieningen en enkele grote gaten waardoor het moeilijk kan worden om een gelijkmatige plek te krijgen als een paar campers geparkeerd staan. We waren het enige busje half oktober. Mooi uitzicht en rustige vrije plek.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Goede basisvoorzieningen, met vrij stromende douches met warm water. € 20 toegestaan gebruik van alle faciliteiten inclusief wasmachine, droger, keuken, badkamers, elec en normale diensten. Was erg modderig toen we stopten en toegang tot sommige diensten een beetje moeilijk maakten. Kan niet worden geholpen hoewel ik veronderstel dat met veel regen. Korte wandeling naar supermarkt, vriendelijke afhaalwinkel en pub.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Prachtige plek. We waren de enige die half oktober op een avond geparkeerd stonden. Geen voorzieningen dit is letterlijk een grind parkeerplaats voor Downpatrick Head. Een bezoek waard, zelfs als u niet blijft. Kleine toegangsweg met één rijstrook.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Mooi park beheerd door een paar uit het VK. Lieve mensen die tegen een kleine vergoeding zelfs 's ochtends een warm ontbijt voor je bereiden. De site was erg schoon en goed onderhouden. Al uw diensten inbegrepen in de prijs. 20 € plus 4 € voor elec. Zou het ten zeerste aanbevelen.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Dit is een klein parkeerterrein voor een vogelreservaat. De foto's behalve één (klein teerparkeerterrein met diagonaal parkeren) zijn voor andere locaties die hier niet zijn gevonden. U kunt een camper niet langer parkeren dan een auto zonder over meerdere plaatsen te parkeren. Eén grote ruimte alleen voor bussen. Moeilijk om te keren eenmaal in de parkeergarage.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Goede serviceplaats. We bleven de nacht. Zoals anderen al hebben gezegd, zorg ervoor dat je veel 50p-munten hebt om de parkeerbetaalmachine te gebruiken. Het servicepunt vereist tokens die beschikbaar zijn in het nabijgelegen servicestation. Schoon en stil op een zondagavond. Toiletten 's nachts gesloten,' s ochtends weer geopend.
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Goede plek voor een bezoek aan Lissabon. 1 uur met een aantal openbaar vervoersmogelijkheden naar het centrum van de stad / toeristische gebieden. Alle faciliteiten behalve elec. Luide muziek op vrijdag en zaterdagavond. Klaar om 12.00 uur. Markt op zondag, parkeerplaats vol. Trek vooruit op het veld als je niet geparkeerd wilt worden. De markt is het bezoeken waard. Lidl en benzinestation net op de weg en café bij de ingang.
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Goede nieuwe camping. Douches € 1 voor 5 minuten. Toiletten en douches zeer compact, maar nieuw en schoon. Veel wastafels voor afwas. Twee grijze waterafvoeren en water maken gebruik van het hele park. Elec € 3,50. Wasmachine en droger achter het hoofdkantoor opgesloten vragen bij de receptie. € 8 voor elk 1 uur. Droger niet geweldig. Katoenen lakens drogen na 1 uur nog steeds niet.