@Mehmet-Ayse-Akasya-Asayra
Sanitair heel oud en niet per se schoon .. Het zwembad is echt heel erg vies en stienkt .. Service voor het campertoilet vers water en riolering is slechts 1 systeem umd erg strak dus met zo'n grote campingsplatz is het zeker te weinig. stom is de enige die goed is uitgerust. Wifi alleen in het restaurant beschikbaar .. strand is leuk maar overal fkk, niets voor fami
heel simpel heel mooi stelplattz .. winkelen niet mogelijk omdat alles te ver weg is .... strand is niet ver weg maar omdat het mooi dun is, heel moeilijk te plegen en minstens 20 minuten absoluut en absoluut de moeite waard voor de prachtige zee. aan te bevelen voor 1 tot 2 nachten ..
Zeer centraal gelegen. Voor 1 tot 2 dagen bezoek Bibione volledig voldoende. Direct aan zee en het centrum ook. Campinggedrag absoluut verboden, dus alleen parkeren, bij ons bezoek wilden we alleen de fietsen uit de kofferbak halen en direct stond de politie bij ons en we kregen veel ergernis de man zou alleen parkeren en weg. Anders geweldig, maar geen camera of iets dergelijks
Zeer vriendelijk personeel. Sanitaire voorzieningen schoon. i.net is ok voor 2 euro per dag. Je kunt heel goed fietsen langs de promenade. Echter, puntaftrek met betrekking tot het strand, omdat het niet direct met het hondenstrand wordt geschrobd wisten we niet dat we tegen dieren zijn, maar man solte schrijft het direct aan de mensen aan het begin van weten.