@Meijnee
- 2010
September 2026
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Sitecode: 19997
leuke camping met echte Marokkaanse details . Redelijk sanitair, zwembad nog niet gevuld. Fantastische rondleiding door Abdellah in de oude Kashba. Het huis van zijn opa was een waar museum. Als je de kans krijgt doen!
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Sitecode: 20812
Dit was een tegenvaller. Bij aankomst werden we door een jonge vrouw ontvangen die slecht frans en geen engels sprak . Douche en toiletten waren vies. Twee nachten gestaan en elke nacht rond 4 uur een zeer vieze lucht van vuilnis. Het aanzicht is leuk en zwembad fijn.
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Zeer armoedige douches, toiletten. Veel vuil op de camping. Een armoedige gelegenheid tot legen chemisch toilet. De stad is geweldig en is op loopafstand. Dat zou een reden kunnen zijn om wederom voor deze camping te kiezen . Strand aan de achterzijde.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Schuine plekken, op het asfalt maar goede voorzieningen als toilet legen en water lozen/innemen. Prima om de stad te bezoeken. € 15,- Mooie stad!
Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
Superplek! Rustig met picknick meubilair.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 91937
Een zeer nette sanitair groep, landelijke omgeving en een vriendelijk ontvangst. De prijs van €19.50 voor 2 personen is heel reeel.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een plek zonder enige voorzieningen. Beetjes achterstallig aan maaien en één plek is helemaal verzakt. Wel fijn dat de gemeente dit aanbied !
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

De prijs van deze camperplaats is 24 euro , na 3 dagen 15.50 met nog wat extra voor stroom. Best prijzig tussen de snelwegen.
Een goed verzorgde camperplaats die nu nog gratis was. Geen elektra. Nu niet druk. Prachtige processie gezien bij de Santa cruz ( laatste weekend oktober) temperatuur nog zeer warm 28• + gastvrije bevolking . Cafe restaurant Tasca Agapito een aanrader ( alleen do vr za zo) Bedankt gemeente Ecija