@MeindertEland
De camping is ruim opgezet met veel plaatsen. Wel vol van regels en vermaningen. Sanitair keurig, maar verouderd en onvoldoende voor aantal plaatsen. Geen afwaterplaats, geen Wifi, moeilijk draai bij ingang, £25 borg als je tussendoor met auto/camper eraf wilt, bus naar Coventry op 30 min. loopafstand. Cash betalen. Rustig, maar wat unheimisch verblijf.
onmogelijk om contact te krijgen voor een boeking, niet per e-mail, telefoon noch voicemail
prachtige camping, veel goede plekken voor campers. Toiletten etc. prima en voldoende, alleen schoonmaken tussen 10:30 en 12:00 wat onhandig. Geboekt via CCC, met goeie korting. Minpunt voorlopig: aan de zijkant grote infra-werkzaamheden met herrie van 8:00 tot 19:00! Veel wegen er omheen ook opgebroken, Scone Castle lopend niet te bereiken.
2023
prachtig modern geoutilleerde camping. Sanitair heel goed, maar…vanaf 10 u lauw water! sterk minpunt voor deze mooie plek, die best duur is.
2019
Rustige camping met ruime plaatsen. Prima sanitair. Prachtig fietsen over schiereiland.
Mooie camping met apart uitgevoerd sanitair (veel baby-badjes) Ontvangst twee-talig en vriendelijk. Prijs per nacht (2 pers. camper+elektriciteit) €19,40 . Maar een speciale groep mensen hadden een eigen troubadour-concert tot over 12-en ‘s nachts! Dat werd niet vermeld bij inschrijving!
2017
Kleine parkeerplek op het Odderøya schiereiland. Gelijk bij oprijden voor wit gebouw met vermelding 'Idretts' linksaf naar beneden. Het is achter een grote betonnen sporthal. We hebben voor de zekerheid met e: Easypark betaald. Geen voorzieningen, vlakbij Ferry-terminal.
Grote plaatsen, vriendelijke ontvangst, DKK 250 per dag. Alles keurig schoon. Weg langs camping is niet druk en stoort nauwelijks. Wifi alleen rond hoofdgebouw. Vejle op loopafstand. Netto en bakkerij erg dichtbij. We hebben hier 2 nachten rustig gestaan.
Prima camperplaatsen op deze camping, keurig schoon sanitair (op het huisjesveld erachter is ook een ouder sanitairgebouw, zelfs met sauna). We stonden er buiten het seizoen voor NOK 200 per nacht. Winkels vlakbij.
Begonnen als camping bij hotel met huisjes en inmiddels nette verharde plekken voor campers. Onderhoud, handhaving volledig uit de hand gelopen! Veel 'vaste' bewoners, enorme rommel. Sanitair vreemd en deels vies, loosplaats bezet met autowrak, waterslang lekt.