@Meindertk
- 2000
- Niesmann + Bischoff Flair
- Integraal
Sitecode: 11992
Heerlijke locatie met een plaatje van een uitzicht. Gezellige eigenaresse met oog voor klantvriendelijkheid. We komen hier zeker terug en vaker.
Heerlijk uitzicht wel weinig plaatsen. Zandvoort zou er goed aan doen deze uit te breiden.
alles gesloten voor paar minuten telaat 4 uur verlengen en erg duur. Wc reinigen werkte niet. Zal hier niet snel terug komen. dan zijn er in de buurt wel leukere voor minder geld
Mooi camping met ruim en zeer schoon sanitair. Leuk en goed restaurant op de camping. Mooie ligweide op de camping met toegang tot het water, aan eenkant een mooie stenen trap aan de andere kant een mindere afloop van hout welke niet echt optimaal is. Verder veel plaatsen onder de bomen welke er voor zorgen dat boven de 3meter het niet echt makkelijker op wordt. Maar echt leuke camping.
Sitecode: 19111
Super leuke camping met schoon sanitair en goed verzorgd. Vriendelijke dame aan de receptie. In de omgeving is een mooi buiten zwembad voor een eng lage prijs van €1 voor kinderen en €3 volwassenen. Ook is er boven op de berg een mooie speel en wandelgebied. Via de achteruitgang is de Salzach waar je mooi kunt vissen en vertoeven. Wij komen hier zeker terug
Een camping bij een leuk meertje alleen jammer van geluiden van snelweg, houtzagerij en betoncentrale. Camping is omringd door aangrenzende industrie. Het sanitair is in een oude woning en erg gedateerd
Echt een toplocatie voor als je van nachtrust houd en overdag spanning en oudheid. Hier zit de langste hangbrug van de wereld op een hoogte van 176 meter. Vele mooie wandelroutes en een goed restaurant.
Parkeerplaats met zwervers en veel verkeer. Niet als CP te benoemen. Echt drama
Nette plaats, wel veel afschot, dus blokken zijn geen overbodige luxe. Water is aanwezig, alsook waterlozen.
Mooi en nette locatie, de mensen zijn zeer vriendelijk het sanitair is goed schoon en ruim opgezet. Voor honden is er een net uitlaatveld welke ook schoon is. Een kleine opmerking is dat er voor een plaats als deze wel extra was en droogmachines mogen staan.
Leuke locatie niet helemaal vlak maar met een paar blokken is het opgelost. Visvijver is eerder een eenden poel dan een visvijver. Vriendelijke mensen bij aankomst. Komen hier zeker terug
Veel lawaai van het spoor.