@Meindertk
- Niesmann + Bischoff Flair
- Integraal
2021
Sitecode: 11992
Heerlijke locatie met een plaatje van een uitzicht. Gezellige eigenaresse met oog voor klantvriendelijkheid. We komen hier zeker terug en vaker.
3 foto's toegevoegd · meer dan 5 jaar geleden

Heerlijk uitzicht wel weinig plaatsen. Zandvoort zou er goed aan doen deze uit te breiden.
alles gesloten voor paar minuten telaat 4 uur verlengen en erg duur. Wc reinigen werkte niet. Zal hier niet snel terug komen. dan zijn er in de buurt wel leukere voor minder geld
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 6 jaar geleden
6 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Mooi camping met ruim en zeer schoon sanitair. Leuk en goed restaurant op de camping. Mooie ligweide op de camping met toegang tot het water, aan eenkant een mooie stenen trap aan de andere kant een mindere afloop van hout welke niet echt optimaal is. Verder veel plaatsen onder de bomen welke er voor zorgen dat boven de 3meter het niet echt makkelijker op wordt. Maar echt leuke camping.
Sitecode: 19111
Super leuke camping met schoon sanitair en goed verzorgd. Vriendelijke dame aan de receptie. In de omgeving is een mooi buiten zwembad voor een eng lage prijs van €1 voor kinderen en €3 volwassenen. Ook is er boven op de berg een mooie speel en wandelgebied. Via de achteruitgang is de Salzach waar je mooi kunt vissen en vertoeven. Wij komen hier zeker terug
Een camping bij een leuk meertje alleen jammer van geluiden van snelweg, houtzagerij en betoncentrale. Camping is omringd door aangrenzende industrie. Het sanitair is in een oude woning en erg gedateerd
4 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden