@Melo44
zeer nette en goed onderhouden camping maar duur voor een camper met 2 volwassenen en 2 kinderen betaalden wij 75 euro per nacht
dichtbij meren met prachtig uitzicht. Scheve plaatsen en toiletbenodigdheden niet geweldig. vriendelijke gastheer een beetje duur voor een veld
de locaties kloppen. het vriendelijke beheerdersechtpaar. Aan de andere kant is het stadsstrand niet prettig met al die parasols die zijn opgestapeld om te betalen voor erg vies water.
rustige plek jammer dat het toilet gesloten is en er geen automatische kassa is om te betalen als het gemeentehuis en de bar gesloten zijn. dankzij de gemeenschap
leuke plek op het platteland tussen de olijfbomen. Zeer aangename gastheer met een welkomstgeschenk. atypische en mooie installatie
geen ruimte om te ontvouwen of een tafel. daarvoor betaald? grootte van de parkeerplaats. jammer dat het niet beter geregeld is, we zijn vertrokken.
geweldige lucht. Het is net een camping. mooie plaatsen/douche en toilet en het meer is dichtbij. prijs 20 euro +2 euro elektriciteit zeer goede prijs-kwaliteitverhouding voor de regio