@Memmi
- 2001
Vandaag
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 uur geleden
Het treinstation is prachtig gerestaureerd en ook de buitenkant is zeer fraai. Het restaurant ziet er fantastisch uit, maar helaas kwamen we te laat en konden we het eten niet meer proberen. Het personeel was ontzettend vriendelijk. De locatie is rustig en een echte aanrader.
2023
Sitecode: 102083
Parkeerplaats voor stacaravans, aardige exploitanten, goede ligging, klein restaurant waar honden naar binnen mogen, grote voertuigen mogelijk,
zeer mooie plek, zeer vriendelijk, stadscentrum op loopafstand met voldoende gastronomie. Eind mei Ruimte zonder einde
Plaats met alles wat nodig is, personeel supervriendelijk. Voor hondenbezitters: Je kunt vanaf het plein een taxi boeken en naar Valencia gaan, terug in Valencia kun je op straat een taxi aanhouden die je terug brengt. Prijs per enkele reis ongeveer 20,00 €.
erg mooie plek. Mooi dorp met veel te zien en in de straatjes kleine restaurantjes met typische gerechten uit de streek. Aanbevolen
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
super mooie plek., kan alleen maar bevestigen wat er al is geschreven
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
de plaats is schoon, geen probleem voor grote voertuigen, helaas ligt de plaats zelf in de schaduw van de bergen. Automatiseren een beetje omslachtig, maar het werkt met een beetje geduld
Sitecode: 2051
leuke plek erg aantrekkelijk, kleine gastronomie beschikbaar, die ook graag iets bereidt, zelfs als de keuken al gesloten is. De Platt is schoon, gemakkelijk toegankelijk, zelfs voor grote voertuigen.
Sitecode: 19291
zeer mooie plek, gezellig, rustig, kleine winkel met de eerste levensbehoeften. Zwembad of zwembad beschikbaar tegen een kleine vergoeding
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
goede parkeerplaats, direct achter het Rode Kruisstation nabij het treinstation. Plaats schoon, 10 minuten naar het stadscentrum