@MenH
- 2021

genoten van de gastvrijheid. Onze kleindochter mocht zelfs helpen de dieren voeren. De familie van de beheerder was heel vriendelijk. Camperplek zelf was lekker rustig.

Er is 1 elektriciteitsaansluiting. 20m kabel is wel nodig. Zelfs tijdens de oogst heerlijk rustig. De zoon was heel behulpzaam. Eigenaren spreken Frans en Duits. Water wat je kunt krijgen is drinkwaterkwaliteit. Voortreffelijke wijn.
Er was een jongerenconferentie, maar daar had je geen last van. Het moet om 22:00 uur stil zijn. Heerlijk rustig geslapen. Er is geen aangegeven CP. Gewoon een plek op het parkeerterrein zoeken. Het spoor loopt op 200 meter. Trein komt regelmatig langs. Toegang via de Reihener Strasse is smal met brugje, niet geschikt voor zware campers.
Rustige plek. We stonden er alleen. Kan in het weekend druk zijn. Betalen bij het restaurant. Eigenaar opent indien nog de stroomkast. Kastje kan niet dicht als er gebruik van gemaakt wordt. Ik vond het onveilig bij regen. Bij busbedrijf Lindner kun je drinkwater krijgen en ook je vuil watertank en wc legen. Vriendelijke medewerkers.
Plek ligt aan een drukke weg naast de brug over de rivier en achter een verwaarloosd huis. We kregen een achterbuurt gevoel. Hebben er niet overnacht. Er is ruimte voor 3 campers. Een 5 voor de moeite om als gemeente een plek aan camperaars te schenken.
Aldi is gesloten. Beheerder CP komt om 20:00 uur afval ophalen en geld innen. €8 per dag. 20€/ 3 dagen.
Normale parkeerplaats voor auto's. Naast rivier, skatebaan en basketbalveld. Camper van 6m steekt uit het vak. Centrum op 3 minuten lopen.
Rustige plek op een bedrijventerrein. Waterzuil was buiten gebruik op 30 augustus. Toilet wel te legen.
Zolang er werkzaamheden aan de haven zijn is de plek gratis. Helaas geen voorzieningen, vandaar. Wel stroom. 50 ct, voor ongeveer 4 uur, prijzig. Nu wel veel lawaai ivm de werkzaamheden. Winkels op loopafstand. WiFi gratis bij de AH op 300 meter, incl kopje koffie :-)
WiFi is gratis in het restaurant, daar even de code vragen. Als je voor het eerst komt krijg je een consumptiebon voor elk reislid. Service. Mooie plekken en goed sanitair.
We waren hier op maandag 7 september. Restaurant gesloten maar de wc werd voor ons toegankelijk gemaakt door de eigenaar. Kosten voor staan incl stroom 7 euro. We waren de enige camperaars, lekker rustig. Winkels in Lauda op 2km afstand.