@MenM_NL
- 2007
Heerlijk rustige plek op loopafstand van Genemuiden. Mooi wijds uizicht over de landerijen. Voorzieningen eenvoudig, maar functioneel. Vriendelijke eigenaar.
Genoten van het valentijnsarrangement. Was goed georganiseerd! Mooie camperplaats met alle faciliteiten.
Mooie camperplaatsen aan een klein haventje. Dichtbij sanitair en restaurant. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
Mooi aangelegde camperplaats met ruime plekken. Groot gemeenschappelijk gebouw met sanitair, afwasmogelijkheden en ontspanningsruimte. In omgeving mooi wandelen en fietsen. Wij komen zeker terug.
Mooi gelegen camping. Vriendelijke ontvangst en we mochten zelf een plekje uitzoeken. Broodjesservice en lekker zwembad. Kleine buurtsuper in het dorp. Camping oogde op sommige punten wat rommelig (bijv. onkruid rond zwembad), maar mogelijk omdat het begin van seizoen is.
Mooie camping in het bos direct aan de Drôme. Sanitair is eenvoudig, maar schoon. Direct vanaf de camping kun je kanotochten maken. Je wordt weer opgehaald bij het eindpunt. Heel aardig en vriendelijk personeel. Spreken ook goed Engels.
Mooie camping met vriendelijk personeel. Broodjesservice aanwezig en een bar. Ritje met naastgelegen stoomtrein is zeker de moeite waard. Overdag verkeersgeluid, maar 's nachts rustig.
Prima plek voor een overnachting. Alles wat je als camperaar nodig hebt, is aanwezig. Leuke paadjes om even wandeling te maken.
Prima overnachtingsplek op weg naar het zuiden. Leuk dorpje om even doorheen te wandelen.
Heerlijk rustige camperplaats. Alle voorzieningen die je nodig hebt. Lekker twee dagen kunnen mountainbiken. Camperplaats ligt nagenoeg aan de route van Hellendoorn. Voor vergeten boodschappen of lekkere broodjes kun je naar de supermarkt op het nabij gelegen Landal park.
Prima plek! Heerlijk rustige nacht. Geen last van naastliggende spoorlijn. Winkels en restaurants vlakbij. Een bezoek aan het techniekmuseum is ook de moeite waard. Momenteel is een beperkt aantal plekken beschikbaar, omdat er gewerkt wordt aan uitbreiding van de camperplaats.
Mooi aangelegde camperplaats met alle voorzieningen. Werden vriendelijk ontvangen door de tijdelijke beheerder, omdat de eigenaren zelf een weekje op vakantie waren. Het was wel een beetje modderig naast de camper, maar daar wordt hard aan gewerkt begreep ik. We hebben twee klompenpaden gewandeld die vlakbij de camperplaats liggen.
Prima plek voor bezoek aan Gekås. Grote afgebakende plaatsen op grind. Sanitair was schoon. Weg is 's nachts rustig. Nederlandse pinpas werkte niet, maar Creditcard wel.
Mooie camperplaats op mooie locatie. We betaalden uiteindelijk 26 euro voor een nacht. Aan het einde van je verblijf krijg je namelijk borg voor pasje en restant bedrag wat op pasje staat terug. Groot nadeel vonden wij het 24u open zijn. Verspreid over de nacht kwamen er 3 campers bij met de nodige geluiden, wat zorgde voor een onrustige nacht.
Zeer nette camperplaats bij een leuk middeleeuws stadje. Prima voor een nacht op doorreis. Ruime plekken met en zonder stroom beschikbaar. s' Nachts zeer rustig. Bakker op loopafstand.
Super vriendelijke ontvangst. Camperplaats is mooi aangelegd en van alle gemakken voorzien. Mooie geocache wandeling van 14 km gedaan door de omgeving. Wij komen zeker nog eens terug!
Mooie camperplaats. Alles nieuw en schoon. 's Nachts stil. Betaling via een pasje en betaalautomaat. Er zijn plaatsen met verschillende prijzen (afhankelijk van de afmetingen). Er is een pad gemaakt van de camperplaats naar de hoofdstraat en binnen enkele minuten sta je bij de U-bahn of de bushalte.
Mooie parkeerplaats direct aan het strand om te overnachten. Speciaal gedeelte voor enkele campers. Let goed op de bebording. Wij waren buiten het seizoen en stonden er met één andere camper. Toiletgebouw aanwezig waar je ook chemisch toilet kunt legen.
Mooie plek in de landerijen. De deal is dat het gratis is als je komt eten in het restaurant. Helaas was het restaurant volgeboekt, maar we hebben er 's avonds nog wat gedronken. Hele vriendelijke eigenaar. Plek is direct aan de weg tegenover het restaurant. Weg is 's nachts rustig.
Mooie plek om te staan als je geen voorzieningen nodig hebt. Er is een droogtoilet aanwezig. Het aantal vlakke plekken is beperk. We waren buiten het seizoen dus erg rustig. Verwacht dat het anders wel druk is met badgasten.
Mooi plekje zonder voorzieningen bij het haventje. Op loopafstand van de fabriekjes van de houten paardjes. Twee nachten gestaan en na afloop vrijwillge bijdrage in de bus van de watersportvereniging gedaan.
Leuke en gezellige dagen gehad op deze leuke camperplaats. Mooie wandeling gemaakt in de omgeving na uitleg van Dick. Elektriciteit wordt afgerekend na gebruik en water is vrij te pakken. Aansluitend nog even langs geweest bij RV Masters (isolatiedekens). Deze zitten in hetzelfde dorp.
Prima verharde plekken om twee grote velden. Betalen via de website ging prima, maar het kan ook gewoon via een envelopje.
Mooi aangelegde camperplaats met alle voorzieningen. Ruime afgebakende plekken. Vriendelijke ontvangst en op zaterdagavond lekker gegeten op het terras. De weg langs de camperplaats is 's nachts rustig. Centrum Borger op loopafstand.
Mooie en rustige camping aan riviertje en nabij centrum van Clervaux. Mooie ruime en afgebakende plekken. Het sanitair was netjes en schoon. Vriendelijke ontvangst.
Nette en rustige camperplaats. Ruime plekken en doordat de camperplaats grenst aan groenstrook/fietspad merk je niet direct dat je midden in bebouwd gebied zit. Elektronisch systeem voor in-/uitchecken, stroom en water werkt goed. Supermarkt en bakker op loopafstand.
Prima locatie! Stroom en Wifi inclusief. Diverse supermarkten en centrum op loopafstand.
Sitecode: 101912
Mooi aangelegde camperplaats met alle voorzieningen. Systeem met smartcard werkt uitstekend. Je betaald voor hetgeen je gebruikt. In de nabij gelegen bossen kun je heerlijk wandelen en mountainbiken. Goed gegeten bij restaurant Tante Stoof. Wij hebben een lekker weekend gehad en komen zeker nog eens terug!
Goede plek om Maastricht te bezoeken. Toegang via betaalzuil bij de ingang. Voor 1 euro 5 min. lekker douchen. Sanitair was schoon. Plaatsen met en zonder stroom. Stroom is te activeren bij de betaalzuil. De naastliggende weg is 's nachts rustig. Helaas heeft het terrein momenteel flink te lijden onder het natte weer. Veel modder en plassen. Hopelijk kan dit in de toekomst nog verbeterd worden.
Sitecode: 2023
We hadden hier een mooi en rustig plekje om oud en nieuw door te brengen. Aardige en goede ontvangst bij de receptie. Sanitair wat verouderd, maar schoon en verwarmd. Centrum Obernai op loopafstand.
Mooi aangelegde camperplaats vlakbij het centrum. Zeer ruime verharde plaatsen. Betalen gaat via een automaat met betaalkaart, waarna de slagboom open gaat. Er kan voor de Nederlandse taal gekozen worden. Grote supermarkt op loopafstand. Ook het leuke dorpje Riquewihr is middels een leuke wandeling te bereiken (ca. 1 uur lopen).
Prima plek om Straatsburg te bezoeken. Ca. 15 min lopen naar de tram die je vervolgens in een minuut of 20 naar het centrum brengt. Als het helemaal vol staat, dan sta je vrij dicht op elkaar. Helaas was er een storing in de elektriciteitspaal, waardoor we geen stroom hadden. Betalen gaat via een betaalautomaat met betaalkaart.
Prima plekje voor een nacht op doorreis. Wij stonden hier helemaal alleen. Heerlijk rustige nacht gehad. Mooi dat zulke plekjes nog bestaan.
Kleine camping mooi gelegen aan een beek. Diverse vuurplaatsen aanwezig. Sanitair eenvoudig maar doelmatig. Aan weerszijden van de camping loopt een vrij drukke weg, maar 's nachts rustig.
Zeer drukke camperplaats op loopafstand van het centrum. Alsfeld is een leuk stadje met vakwerkhuisjes. Supermarkt en bakker is ca. 5 minuten lopen.
Mooi aangelegde camperplaats met ruime plekken. Goed om Den Bosch te bezoeken. Centrum binnen 10 minuten te bereiken op de fiets.
Mooie camperplaatsen bij een paarderenbaan/golfbaan. Zeer net sanitair (toegang via code). Groot winkelcentrum op loopafstand. Wij zijn lopend naar centrum Karlsbad geweest, dit was ook goed te doen. Je kan echter ook met de bus vanaf de camperplaats of het winkelcentrum. Weg langs de camperplaats is 's nachts rustig.
Aantal camperplaatsen aan de rand van groot evenemententerrein. Betaalautomaat zit in de verzorgingszuil. 's Nachts rustig. Supermarkt en centrum op loopafstand.
Camperplaats op loopafstand van kasteel en leuk centrum. Kaartje betalen bij de parkeerautomaat en kurtax betalen bij de bowlingbaan. Voor stroom moet je muntjes kopen bij de bowlingbaan. Sanitair was buiten gebruik. Overdag is het vrij druk en lawaaiig, maar 's nachts rustig.
Rustige gratis locatie nabij een recreatiegebied. Goed voor een nacht op doorreis. De plekken van de eigenlijke camperplek waren nogal schuin en er stonden wat gewone auto's. Wij hebben op het parkeerterreintje ernaast gestaan.
Mooi aangelegde en goed verzorgde camperplaats. Sanitair ziet er netjes en schoon uit en verdeeld over het terrein zijn waterpunten. Ruime plekken op gras en voorzien van extra versteviging ter plekke van de camper. Let op de gele paaltjes, dan sta je goed. Op loopafstand van leuke centrum van Nunspeet en in omgeving liggen ook flink wat geocaches.
Heerlijk rustige kleinschalige camping bij boerderij. Vanaf het grote veld mooi uitzicht over de omgeving. Via steil pad wandel je zo naar centrum van Gulpen met leuke restaurantjes. Vuil water lozen is mogelijk, gewoon even vragen.
Een verassend groene oase in stadse omgeving. Nieuwe eigenaar heeft indeling gewijzigd. Er zijn nu ruime plaatsen van 9m en 18m gescheiden door hagen. Deze verschillen ook van prijs. Wordt nog gewerkt aan verbetering van groen en voorzieningen. Betalen via aanmeldformulier in brievenbus. Mooi park achter de camperplaats voor wandeling. Rustige nacht en weinig last van trein.
Goede gratis plek voor op doorreis. Je staat op groot terrein (deels parking) direct aan riviertje de Naab. Aan andere kant staan woonhuizen. Langs water en over de brug loop je zo het stadje in. Rustige nacht en weinig last gehad van de trein.
Prima plek voor een bezoek aan Wenen. Bus stopt voor de camping en brengt je naar het station waar je met trein of metro verder kan naar het centrum. Tickets via speciale app op je telefoon. Camping heeft meer de indeling van een camperplaats met redelijk smalle plaatsen. Sanitair wat verouderd. 's Ochtends broodjes bij de receptie. 's Nachts rustig.
Grote terassencamping direct aan het meer. Alle voorzieningen aanwezig. Prima plek om paar dagen te relaxen. Mooie en ruime plaatsen. Wij mochten zelf uit een aantal vrije plaatsen kiezen. Later wisselen ivm schaduw was geen probleem. Luxe en schoon sanitair. Uitgebreide Spar supermarkt op de camping. Eigen strandjes om heerlijk te zwemmen in het meer. Bootverbinding over het meer om dorpjes te bezoeken legt aan op de camping.
Mooie camping nabij de Großglockner met uitzicht op de omliggende bergen en het dorp. Aardige en behulpzame eigenaar. Plaatsen zelf uit te zoeken. Plaatsen met en zonder schaduw. Eten kan in het bijbehorende restaurant. Geen uitgebreide kaart, maar wel gewoon een lekkere hap. Broodjesservice bij de receptie.
Grote camping met mooi sanitair. Plekken met en zonder schaduw. Sommige paden wat krap en de plekken zijn ook niet allemaal even vlak. Wij mochten zelf kiezen uit aantal beschikbare plaatsen. Winkeltje met verse broodjes vooraan de camping. Hotel/restaurant grenst direct aan de camping. Goede plek om lekker de bergen in te gaan rond Mayrhofen. Het is ca. 2km naar de kabelbaan.
Nette camping met alle voorzieningen aan riviertje Inn. Centraal gebouw met alle voorzieningen midden op camping. Broodjesservice bij de receptie. Centrum op loopafstand. 's Nachts rustig en geen last van de doorgaande weg aan de overkant van riviertje. Brug in de toegangsweg is wat smal bij brede tegenliggers.
Vlakke afgebakende plaatsen op grind op het achterste gedeelte van parkeerterrein. Mooie en rustige omgeving. Betalen en verzorging bij het gebouw aan het begin van het parkeerterrein. Stroom apart te betalen met muntgeld in stroomzuil.
Mooie rustige camperplek, waar je het gevoel hebt vrij te staan in de natuur. Hebben afgelopen weekend hier een paar heerlijke dagen gehad. Loosplaats en plek om chemisch toilet te legen waren prima in orde. Douches hebben we niet gebruikt, maar zagen er netjes uit. Avondje gegeten bij proeflokaal Zuid in Nieuwleusen. Is ook een aanrader!
Mooie plek aan het Zwarte Water en dicht bij het centrum. Duidelijk gemarkeede plekken op gras met stroom. Je betaald per 24 uur na binnenkomst. Er zijn een douche en toilet, maar die hebben we niet gebruikt. Wij hebben er twee heerlijke dagen gehad.
Mooi ingerichte camperplaats in schitterende omgeving. Toegang is geregeld middels een slagboom en betaalautomaat Je betaald per 24 uur. O.a. bakker, minimarkt, restaurants en winkel met streekproducten op loopafstand. In de omgeving zijn mooie wandelingen te maken, waaronder de ladderwandeling. Het lijkt erop dat er nog gewerkt wordt aan een sanitairgebouw.
Mooie gratis plek op loopafstand van centrum en kasteel! Sanizuil aanwezig, waarop je eventueel ook stroom kan pakken (4 aansluitingen). Rustige nacht gehad met zacht geruis van rivier op de achtergrond.
Mooi aangelegde camperplaats bij een ijsboerderij. Wijds uitzicht over de landerijen. Centrum Borculo op loopafstand. Lekker ijs en regionale produkten in de ijssalon. Wij hebben twee heerlijk rustige dagen en nachten gehad.
Mooie camperplaats met speelse indeling bij een boerderij. Camperplaats is sinds augustus open en wordt steeds verder geoptimaliseerd. Huisje aanwezig met diverse info over de omgeving en er stond een lekkkere zelf gebakken kruidencake. Goede omgeving om te wandelen en te geocachen. Wij hebben paar heerlijk rustige dagen gehad.
Gratis plek op parkeerterrein nabij centrum en supermarkten. Ruime plaatsen en 's nachts rustig. Verder geen voorzieningen, maar die heb je bij je! Goede plaats als je op doorreis bent!
Mooie kleinschalige camping nabij klooster. Alle voorzieningen aanwezig. Sanitair netjes en schoon. Douchen kost een euro. Via het centrum loop je in ca. 45 min naar de liften naar Hexentanzplatz en Rosstrappe. In centrum zijn diverse supermarkten.
Mooi veld omringd door bomen. We kwamen aan op maandag (ruhetag) mochten zelf een plekje uitzoeken. Volgende dag registeren. Voorzieningen/sanitair zijn verouderd en/of kapot. Weinig privacy in de douches. Gelukkig heb je in de camper alles zelf bij je. Bus naar centrum stopt voor de camping. Schloß Wernigerode is goed te lopen en dan kom je ook langs een wildpark.
Goede locatie voor een paar dagen Goslar en omgeving. Alle faciliteiten zijn aanwezig, modern en schoon. Nette plekken op grind en aansluitend stukje gras. Ligt wel aan drukke weg, maar heb je 's nachts geen last van. Voor voorjaar 2022 staat een geluidsscherm gepland. Bus stopt voor de deur, maar ook lopend zijn Goslar en Rammelsberg te doen (ca. 45 min).
Prima plek om te overnachten. Heerlijk rustige nacht gehad. Terrein niet overal even vlak. Geen gebruik gemaakt douches of elektriciteit. Betaald bij de vriendelijke eigenaar van het camperbedrijf. Gezien de drukte bij het naast gelegen restaurant zal het daar best goed eten zijn. Verzorgingszuil is ook nabij het restaurant.
Hele rustige en goed onderhouden minicamping met oa boeren terras, maisdoolhof en boerengolf. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Wij stonden midden op het veld en eigenaar zorgde voor een stroomhaspel naast de camper. Zelden zo'n net grasveld gehad op een camping! s' Nachts heerlijk rustig. Prinsenbeek op loopafstand.
Mooie camperplaats achter champignon kwekerij. Toilet is eenvoudig, maar meer heb je als camperaar ook niet nodig. We kregen een korte rondleiding tijdens het plukken van de champignons. Op loopafstand van de Waal, waar je leuk kunt wandelen in de uiterwaarden. Op de dijk is ook een brasserie waar je goed kunt eten en bootjes kijken!
Mooie rustige basic plek bij restaurant en grenzend aan mooi bos. Vele wandelmogelijkheden. Aantal stroomaansluitingen is beperkt en terrein oneven. Voor ons was dit echter geen probleem. Helaas slecht geslapen door de vele kikkers die 's nachts het nodige lawaai maakten. Kan de camperplek natuurlijk niks aan doen en we komen zeker nog een keer terug.
Echte stadscamping op loopafstand van centrum en Wilhelminatoren en daardoor ideaal om Valkenburg te bezoeken. Door hogere ligging van de camping mooi zicht op de omgeving. Sanitair lijkt weinig, maar wij hebben het niet als probleem ervaren. Sanitair was schoon en de douches lekker ruim. Broodjes te bestellen bij de winkel. Er is WiFi, maar werkte op onze plaats slecht.
Een camperplaats zoals hij bedoeld is. Alles wat je als echte camperaar nodig hebt is voorhanden. Mooie en rustige omgeving. Gezellige eigenaar komt langs voor de betaling.
Hele gastvrije en gemoedelijke camperplaats. Mooie plaatsen in de achtertuin van een cafe/restaurant/feestzaal. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Sanitair is heel netjes en schoon. Bij het restaurant kun je heel goed eten! Supermarkt op ca. 700 m. In de omgeving liggen ruim 50 geocaches, dus goed voor een flink aantal uren cacheplezier.
Een mooie, maar ook hele grote camping. Door de indeling heb je echter niet het idee dat je op een hele grote camping staat. Alle voorzieningen zijn aanwezig en netjes. Er zijn speciale camperveldjes welke voorzien zijn van schelpenverharding. Ruime plekken. Tegenover de ingang van de camping loop je langs een paar restaurants en via een trap naar strand strand. Hier is ook een mooi strandpaviljoen.
Mooie ruime plekken op de stadscamping. Net sanitairgebouw en nette verzorgingsplek. Hadden online gereserveerd en bij aankomst ging de slagboom automatisch open dmv kentekenherkenning. Het groen moet nog wat groeien, dus momenteel weinig tot geen schaduw. Voor een stadscamping heerlijk rustig. Centrum Middelburg is op loopafstand.
Mooie rustige locatie met 24 plaatsen direct aan het water. Restaurant op loopafstand. Mooi uitzicht over het Nijkerkernauw met veel vogels. Per dag 7 min water inbegrepen. Mooie loosplaats voor grijs water en chemisch toilet. Sanitair was na twee dagen niet echt schoon meer en zat vol muggen. Wij komen zeker terug!
Mooie en rustige plek die alles heeft wat je als camperaar nodig hebt. Wij hadden mooi uitzicht over de weilanden met spelende hazen. Bij het ontbijt lekker warme broodjes via de broodjesservice. Vriendelijke eigenaar die je een plekje geeft.
Sitecode: 19673
Rustige plek op parkeerterrein bij theetuin inclusief stroom. Twee dagen heerlijk wandelen door de tuin en de omgeving. Op het terras van de theetuin kun je genieten van een kop thee/koffie met zelfgemaakt gebak. Verzorging is mogelijk bij tankstation in Dinxperlo (sitecode 1566).
Hele mooie camperplaats in een mooie omgeving. Je wandelt vanaf de camperplaats zo het bos in. Wij hebben oa een mooie geocache ronde rond Hellendoorn gelopen. We moeten nog een keer terug voor de mooie MTB routes! Alle voorzieningen zijn aanwezig op de camperplaats. Het is gewoon langsgaan en kijken of er plek is, want reserveren is niet mogelijk. Zo is camperen bedoeld!
Een camperplaats zoals die bedoeld is. Gewoon lekker staan zonder camping gevoel en betalen via een envelope!
Prima plek direct aan het Eemmeer. Vriendelijke ontvangst en mooie plek toegewezen gekregen. Middelste plekken zijn wat smal, maar voor onze buscamper was het prima! Sanitair zag er netjes uit en plek om chemisch toilet te legen heb ik zelden zo netjes gezien. Plek om vuil water te lozen was even zoeken.
Nu heerlijk rustige plek voor de camping. Zal in de zomer misschien anders zijn, want je staat tegen het zwembad. Je loopt zo het bos in voor een wandeling. Veel geocaches!
Wij hadden een plek op de camperplaats gereserveerd, maar we werden vooraf gebeld dat de camperplaats deels onbruikbaar was door de vele regenval en kregen een plek op de camping aangeboden. Goede service! Mooie ruime plaatsen en nette voorzieningen. Hele mooie omgeving om te wandelen. Bij het restaurant kun je momenteel maaltijden afhalen.
Mooi aangelegde camperplaats met alle voorzieningen. Heerlijk gewandeld over Dwingelderveld. s' Nachts was het heerlijk rustig. Mooi en schoon sanitair. Betalen via automaat gaat perfect.
Goede camperplaats op fietsafstand van het centrum. Wij stonden vooraan met mooi uitzicht over de Maas. Er was ruimte genoeg, want ivm Corona was het niet druk en is het verzoek om tussen campers een plek vrij te laten. Betalen bij een automaat, waarna je een code krijgt om binnen te rijden. Deze code heb je ook weer nodig bij vertrek. Nette verzorgingsplaats aanwezig. Bij het sanitair gebouw kun je ook chemisch toilet legen.
Prima locatie als doorreisplek. Bakker en centrum op loopafstand. Centrum is niet heel bijzonder. 's Nachts rustig. Momenteel grote bouwplaats direct naast de camperplaats.
Hele mooie camperplek met alle voorzieningen en hele ruime plekken. Plekken zijn zo ruim dat je moet waken dat er nog niet iemand tussen komt staan. Overdag wat verkeer, maar 's nachts zeer rustig. Prijs is inclusief gratis OV tijdens het verblijf. Dagje met de trein naar Konstanz is aan te raden. Supermarkt, centrum en station prima te lopen.
Mooie canperplaats direct aan de oever van de Moezel. Door de wat onhandige locatie van de loosput is het niet voor iedere camper mogelijk vuil water te lozen. Kleine bakker/buurtwinkel op loopafstand. Vanaf het oude Rathaus start een korte maar pittige wandeling door de wijngaarden met mooie uitzichten over het Moezeldal.
Grote massale camperplaats, maar toch redelijk rustig. 's Nachts weinig last van verkeer. Betaling verloopt via automatisch systeem met een pasje. Niet gebruikt tegoed van de stroomzuil kun je terugboeken op het pasje en wordt verekend bij het betalen. Langs de Moezel loop je in een half uurtje naar het centrum van de stad. Supermarkten en een kampeerwinkel zijn ook op loopafstand.
Ondanks ligging aan doorgaande weg goed geslapen. 's Nachts weinig verkeer. Geen voorzieningen. Betalen bij het tweede woonhuis vanaf de camperplaats. Je staat niet meer direct aan de Moezel. Zit een afgezet veld tussen.
Nette camperplaats bij groot parkeerterrein in bosachtige omgeving bij klimpark. In ca 20 minuten loop je naar het centrum van Bielefeld. Houdt er rekening mee, dat dit deels een steil bospad is. Op zondag stond het hele parkeerterrein vol met bezoekers aan het dierenpark en het klimpark. Grote parkeerchaos en de verzorgingsplek was hierdoor geblokkeerd. Aanrader is bezoekje aan Dr Oetker Welt.
Leuke camping gelegen in bosrijke omgeving. Geen speciale camperplaatsen, maar campers worden aan de rand van de velden geplaatst. Camping was dit weekend bijna vol, maar 's nachts heerlijk rustig. Verzorgingsplaats kan wel een update gebruiken. Broodjesservice aanwezig.
Afgelopen weekend hier twee nachten gestaan. Super plek om tot rust te komen en te wandelen/geocachen. Afgebakende, ruime plek, deels verhard. Via wandelpad vanaf de camperplaats zit je zo in het bos. Leuke rondleiding op de boerderij gehad. Op zaterdagavond werden er stoofvlees, friet en snacks verkocht. Sanitair ziet er netjes uit.
Zeer mooi aangelegde camperplaats in het bos. Rustige omgeving met mooi recreatiegebied met goede mogelijkheden voor wandelen, mountainbiken, zwemmen enz. Broodjes service aanwezig. Automatisch toegangssysteem werkt uitstekend. Bij het inchecken ontvang je een pasje, waarmee je o.a. stroom en water kunt betalen. Resterend bedrag en borg krijg je na afloop terug.
Hele mooie camping midden in de duinen. Wij kregen een mooie plek toegewezen tussen de seizoensplaatsen. Vanaf de camper stonden we binnen enkele minuten op het strand. Sanitair ging tijdens ons verblijf weer open en zag er allemaal netjes en verzorgd uit. 's ochtends verse broodjes uit de kampwinkel. Fietsverhuur was ook direct op de camping te regelen. Waren 5 heerlijke dagen.
Mooie ruime plekken met deels een eigen picknick tafel. In deze coronatijd allemaal mooie initiatieven. Betalen kan nu ook via overboeking en je kunt via whatsapp eten bestellen bij het restaurant wat bij je camper gebracht wordt. Was wel druk toen wij er waren, maar de eigenaar heeft een paar mooie backup plaatsen.
Heerlijk relaxte plaats aan het kanaal met uitzicht op de brug. Hele ruime plaatsen met eigen stroom en één watertappunt bij de boom. Betalen bij de havenmeester of een van zijn medewerkers.
Verrassend mooie plek midden in de NO polder! Alles wat je als camperaar nodig hebt is voorhanden. Op de plek klein winkeltje waar je wat eten en drinken kunt kopen. Alles gaat op goed vertrouwen en betalen bij vertrek in een brievenbus. Leuk natuurgebiedje waar je rond een meertje kunt wandelen. Snelweg hadden we weinig last van.
Wij stonden hier een nachtje aansluitend aan een concert in de Messe. Betreft een gedeelte van een groot parkeerterrein. Wij betaalden 14 euro bij de parkeerwacht bij de ingang. 's Nachts was het rustig en brande er verlichting. Vuil water lozen gaat alleen met een slang of emmer, omdat het in dezelfde put moet als het chemietoilet.
Leuke plek op parkeerterrein direct aan de Linge. Picknickplaats aanwezig en toegang tot een steiger. s'Nachts lekker rustig. s'Ochtends hele parkeerterrein vol ivm wedstrijden bij de naastgelegen roeivereniging. Met onze 6m buscamper was uitdraaien geen probleem, maar kan me voorstellen dat het voor langere of bredere campers dan wat krap wordt.
Mooie plek aan de Rijn. Alleen de voorste paar campers hebben direct zicht op de Rijn. CP ligt direct aan fietspad langs de Rijn. Supermarkt/bakker op ca 10 minuten lopen. Remagen heeft leuke Rijnboulevard met restaurantjes en terrasjes. Wij hadden helaas wel tot diep in de nacht geluidsoverlast van de gasten van de naastliggende camping. Zaten met een grote groep te drinken bij een caravan.
Mooie plek direct aan de Rijn. Als je de weg oversteekt sta je midden in het leuke stadje met veel vakwerkhuisjes en restaurantjes. In het stadje is ook een supermarktje. Betalen doe je bij de parkeerautomaat. 15 euro is inderdaad duur, maar je staat wel eerste rang. Natuurlijk wel het geluid van spoor, weg en schepen, zoals op de meeste plaatsen in het Rijndal.
Mooie en rustige plek aan de rand van het dorp. Mooi uitzicht. Betalen bij de tourist info of via een envelopje die je bij de tourist info in de brievenbus moet doen. Terrein loopt iets op, dus je hebt wel blokken nodig om je camper recht te zetten.
Rustige gratis overnachtingsplaats op een groot parkeerterrein. Prullenbakken en verder geen voorzieningen. Vele campers staan net over de dam rechts, maar dat is niet de bedoelde camperplaats. Daarvoor moet je doorrijden naar het parkeerterrein. Wordt duidelijk aangegeven met bebording.
Hier afgelopen weekend gestaan ivm de Caravansalon. Ondanks de drukte heb je genoeg plek. Alles strak georganiseerd. Wij stonden mooi onder de bomen en ver van de biertent. Komen veel vliegtuigen over, maar niet tussen 23.00 en 06.00. Rustig geslapen. Prima voor een beursbezoek!
Rustige plek aan de rand van parkeerterrein van het wildpark. Voor stroom moet je de sleutel halen bij de kassa van het wildpark (voor 18.00). Stroom is inbegrepen in het stageld, maar je moet wel 20 euro borg betalen voor de sleutel. Wildpark is zeker bezoekje waard. Je kunt er paar uur heerlijk rondwandelen incl. wat eten in het restaurant op het park.
Goede camperplaats voor een dagje Bocholt. Leuke wandeling langs riviertje naar het centrum. Supermarkt met bakker is vlakbij. Camperplaats ligt aan een drukke weg, maar als je geluk hebt kun je wat meer achterop staan en heb je er minder last van. Voor stroom en gebruik sanitair moet nog apart betaald worden. Vriendelijke eigenaar!
Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. Eigenaresse belde, na reservering via site, ivm laat verwachte aankomst of we voor de volgende ochtend broodjes wilden bestellen. Mooie plaatsen voor campers op het gras. Net en schoon sanitair. 's Nachts heerlijk stil. Broodjesservice tijdens hoogseizoen. Centrum ca. 15 minuten lopen.
Waren hier eind juni. Goede camping voor bezoek Legoland. Voor campinggasten is er speciale achteringang tot het park. Vrije plaatskeuze. Mooie ruime plaatsen voor de camper. Sanitair was netjes en werd goed schoon gehouden. In aangrenzende Feriendorf zijn diverse restaurants (goed eten) en kun je 's morgens ook broodjes kopen. Prijzig, maar dat is bij ieder pretpark.
Mooie plek aan de Moezel. Er is echter weinig schaduw en wij hebben de naastliggende weg 's nachts wel als storend ervaren. Zeer vriendelijke ontvangst.
Wij zijn normaal niet zo van de campings, maar hebben hier 3 nachten gestaan. Heerlijk rustige camping midden in de natuur. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het zwembad was heerlijk om een paar hele warme dagen door te komen.
Goede plek nabij station kabelbaan. Mooi uitzicht op de bergen en daar betaal je voor. Douche en stroom is allemaal nog apart betalen. Bij aanmelding krijg je wel gratis buskaart en kortingvoucher voor nabijgelegen restaurant. Broodjes service.
Prima plek voor een nacht. Op parkeerplaats van openluchtzwembad. Prullenbak aanwezig en verder geen voorzieningen. 's Nachts rustig. Tijdens openningstijden zwembad wat rumoer van auto's.
Super gratis verzorgingsplek, waar je water kan lozen en innemen en je cassetetoillet kan legen en reinigen. Route er naar toe is door een woonwijk, maar kwam helemaal goed. Goede service van de gemeente.
Speciale vakken voor campers op een parkeerterrein. Van 19.00 tot 07.00 is parkeren gratis en daarbuiten moet er betaald worden. Tarieven staan duidelijk vermeld. Zie ook foto hier in de app. Centrum, Kaisersvilla en Supermarkt op loopafstand. 's Nachts was het heerlijk rustig met op de achtergrond het geruis van het naastliggende riviertje.
Wij stonden hier afgelopen nacht met een stuk of tien campers. Nadat alle auto's van bezoekers aan het Kehlsteinhaus vertrokken waren, was het er heerlijk rustig. Het is niet vlak, dus als je waterpas wilt staan heb je blokken nodig. Verder geen voorzieningen, maar die heb je in je camper. Is overloopterrein parkeerterrein en gratis.
Nette en rustige camperplaats nabij een sommerrodelbahn ('s winters skipiste). Wij hadden mooi uitzicht op een alpenweide. Ze hebben twee typen plaatsen standaard en comfort. Comfortplaatsen zijn wat groter en aan zijde van de weide. Andere zijde ligt parkeerterrein voor meerdaagse wandelingen. Geen last van gehad. Er stonden ook een aantal caravans toen wij er waren. Volgens de site is het een CP
Niet al te grote camping gelegen aan de rand van Innsbruck. Grote plekken met gravel/gras. Modern en schoon sanitair. Vriendelijk personeel. Goed Italiaans restaurant op de camping. Zat iedere avond lekker vol. Centrum per bus/tram bereikbaar in ca. 15 minuten. 24 uurs kaart voor OV kost ca. 6 euro p.p. Het is er 's nachts inderdaad niet doodstil, maar dat weet je bij een grote stad.
Kleine camping achter een groot hotel. Sanitair is verouderd maar schoon. Super vriendelijk personeel. 's Morgens zijn er broodjes te krijgen in het hotel.
Goede plaats, welke is voorzien van alle faciliteiten. Bij de ingang is een leuk restaurantje waar je goed kunt eten. Tegenover de camperplaats is een grote Lidl.
Goede plek op doorreis. Parkeerterrein aan de rand van het dorp. 'S nachts heerlijk rustig. Ivm Pinksteren geen bedrijvigheid bij de school. Lozen en schoon water gratis.
Mooie rustige plek aan de rand van een sportveldje. Verder geen voorzieningen. Korte maar mooie en best pittige wandeling tussen de wijnranken aan de overkant van de weg.
Goede plek voor een overnachting op doorreis door de ligging direct aan de A3! We hebben 's avonds lekker kunnen eten bij de pizzaria in Wertheimvillage. 'S nachts weinig last van de snelweg. 'S ochtends nog rondje Erwin Hymer World en Wertheimvillage en dan door!
Mooi aangelegde en heerlijk rustige camperplaats. Verharde plaatsen (grind) met grasveldjes om te zitten. Broodjesservice behalve op zondag. Heerlijke wandeling rond Schokland gemaakt. Dit was vanaf de camperplaats in totaal zo'n 16 km. Heerlijk voor een weekendje weg in eigen land!
Prima camperplaats voor weekendje Lingen. Wij moesten betalen bij de kassa van het zwembad. Op 6 min lopen zijn een supermarkt en een bakker. Bakker is ook op zondag open. Centrum is ongeveer 20 min lopen. In de omgeving kun je ook leuk wandelen. Overdag veel bedrijvigheid op het aanliggende parkeerterrein, maar 's nachts heerlijk rustig.
Mooie en populaire camperplaats. Gelegen aan een park en tegen de bosrand. Sanitair is heel mooi. Je hebt een volledige badkamer tot je beschikking. Veel mooie wandelingen in de omgeving. Supermarkt en bakker in het dorp!
Heerlijk rustige plaatsen op het parkeerterrein van de Naturzoo. Verder geen voorzieningen. Het is een overloopparkeerterrein, dus je hebt 's ochtends niet meteen last van parkerende auto's. Twee dagen gestaan. Eerste dag te voet naar het centrum geweest. Leuke wandeling door park en langs Ems. Tweede dag gewandeld in het park en de Naturzoo. Leuke dierentuin voor slechts 9 euro.
Mooie en rustige camperplaats bij oud station. Geld wordt opgehaald. Indien je ze niet treft gewoon via een envelope bij de ingang. Stroom via palen met muntinworp. Vooraan bij de weg is een mini spoorwegmuseum over de geschiedenis van het station. Mooie omgeving om te wandelen.
Prima plek om Europa Park te bezoeken. Kaartje trekken bij aankomst en betalen bij de betaalautomaat als je vertrekt. Geen vaste plaatsen, maar in ons geval was er ruimte zat. Paar minuten lopen naar de ingang of met gratis shuttle. Sanitair is in thema en schoon. 's Ochtends diverse soorten verse broodjes bij de kiosk. Restaurant op de camping om te ontbijten en te dineren (tip: wel reserveren).
Mooi aangelegde camperplaats aan de rand van het dorp. 15 euro lijkt duur, maar je krijgt er wel gratis OV bij in het hele Zwarte Woud (ophalen bij wijnhandel t.o supermarkt). Centrum en station is op loopafstand. Centrum is met leuke vakwerkhuisjes. 's Nachts geen last gehad van de weg. Grote supermarkt met bakker aan de andere kant van de weg (ca. 100m).
Mooie plek met uitzicht op de Rijn. Enkel een looppad tussen je camper en de Rijn. Ook hier veel lawaai van treinen. Als je niet tegen kan. moet je hier niet gaan staan of oordopjes gebruiken. Betalen bij automaat aan de andere kant van de B9. Via tunneltje onder spoor door loop je zo Oberwesel in met vele vakwerkhuisjes.
Mooie plek bij vuurtoren. Aparte locatie op grind naast het geasfalteerde parkeerterrein. Betalen middels envelop in brievenbus. Overdag best druk met bezoekers van de vuurtoren, maar 's nachts heerlijk rustig. 's avonds kun je gratis naar de vuurtoren wandelen om van het uitzicht te genieten. Ondanks het mooie weer moesten wij begin juni helaas binnen zitten ivm muggen.
Begin juni hier een nachtje gestaan na een bezoekje aan het LegoHouse. Heerlijk rustig en alle voorzieningen die je als camperaar nodig hebt. Als extra een paar nette en schone douches.
Vriendelijke ontvangst met goede uitleg en veel informatie. Wij stonden een nacht op een quick-stop plek boven bij de receptie. Grote grindvlakte (stond wel veel onkruid tussen) met gemarkeerde vakken. Prima WIFI. 's Avonds nog een leuke wandeling gemaakt over de camping langs de sluis en het kanaal naar het dorp en terug. In het dorp zijn twee supermarkten.
Wij hebben hier overnacht nadat we 's avonds aankwamen met de boot uit Noorwegen. Heerlijk rustige plek bij een boerderij incl. stroom. Betalen gaat via envelop in een brievenbus. De volgende ochtend om 08.00 stond de eigenaar voor de deur met verse broodjes. Deze waren inclusief vertelde hij. Dat is pas service.
Grote camping als perfecte basis voor een paar dagen Oslo. Goede ontvangst. Speciale met grind verharde plekken voor campers. Bus stopt recht voor de camping en brengt je in ca. 30 min naar het centrum van Olso. Bustickets (ca. 10 euro voor 24u) te koop bij de receptie. Naast de camping is een supermarkt welke tot 23u open is.
Rustige plek aan de rand van groot parkeerterrein. Deel van het parkeerterrein is tijdelijk in gebruik als busstation, maar daar heb je geen last van. Verzorgingszuil is vanuit de camperplaats gezien rechts vooraan het parkeerterrein. Gratis Wifi vanuit de gemeente beschikbaar. Tegenover oude raadhuis is goed italiaans restaurantje.
Prima overnachtingsplek op doorreis naar Scandinavië! Rustige plek bij park en watermolen. Voordat je weer de snelweg op gaat zijn er diverse supermarkten om de voorraden in de camper aan te vullen. 's Avonds lekker gegeten bij de italiaan.
Heerlijk rustige plek op P-terrein achter het restaurant. Je mag na sluitingstijd een mooi plekje uitzoeken en er werd ons zelfs gevraagd of we stroom nodig hadden. Ruime keuze aan lekkere pannenkoeken en heerlijk om na een gezellig avondje zo je camper in te rollen. De weg hebben wij niet als storend ervaren.
Mooie plek op veld aan de rand van het bos. Met Hemelvaart was het hier wel erg druk en stonden campers kris kras door elkaar. Helaas vond een groep het camperaars het nodig om tot 02.30 luidruchtig te feesten. Daarna ging de eerder genoemde disco nog even door.....slechte nacht gehad. Denk dat je deze plek beter kunt mijden in weekenden en op feestdagen. Bakker op ca. 10 min lopen.
Super leuke camperplek aan het kanaal. Alles wat je als camperaar nodig hebt is aanwezig. Winkels en dorp op loopafstand. Stof hebben we niets van gemerkt, omdat de weg diverse malen per dag besproeid wordt. In de gemeenschappelijke ruimte zijn diverse fiets- en wandelroutes beschikbaar.
Hele mooie plek voor een bezoek aan Aachen. Rustig gelegen en toch op loopafstand van het centrum. Klein half uurtje lopen, maar houdt wel rekening met wat hoogteverschillen. Voorzieningen op de camperplaats zijn dik in orde. Broodjeservice aanwezig met uitgebreid aanbod. Supermarkt en bakker op ca. 10 min lopen.
Camperplaats is, zoals al eerder aangegeven, prijzig, maar wij vonden het zeker de moeite waard. Oa heel mooi en verwarmd sanitairgebouwtje. Plekken zijn niet allemaal vlak, dus je hebt wel je level blokken nodig. Wij hadden ook onze 50m kabel nodig om bij de stroomaansluiting te komen. Xanten en het archeologisch park zijn de moeite waard.
Mooie locatie met uitzicht op de splitsing van de Rijn en de Moezel. Prijs aan de hoge kant, maar uitzicht maakt hoop goed en mochten tot 12.30 volgende dag blijven staan. Pontje voer niet meer (begin nov.), dus je moest via de brug naar de de stad. Dit is half uurtje lopen. Wij hebben 3,50 pp extra betaald om gebruik te mogen maken van de douches op de camping. Deze waren zeer ruim en schoon.
Totaal niet het gevoel dat je midden in een grote stad zit. Heerlijk rustig 's nachts. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Stadsplattegrondjes beschikbaar, welke je gratis kunt meenemen. Loop en fietsroutes naar centrum zijn hierop aangegeven. Op 5 min. lopen is een klein winkelcentrum met oa twee supermarkten en een bakker. Wij zijn lopend naar de stad geweest en dit was goed te doen.
Mooie vernieuwde gratis camperplaats achter een zwembad. Heerlijk rustig gelegen. Stroom tegen betaling. Als je het weggetje langs de camperplek uitloopt kom je bij een supermarkt en een bakker (ca. 400 m).
Mooie camperplaats bij het grote zwem-/thermencomplex. Verwarmde en schone doucheruimte op de camperplaats. 's Morgens vanaf 08.00 verse broodjes bij de bakker in de hal van het zwem-/thermencomplex. Rondleiding bij de Erdinger brouwerij in Erding is een aanrader.
Mooie plek direct aan het water met leuk zicht op het scheepvaartverkeer op de Main. Verzorgingszuil aanwezig. Betalen doe je bij/op de pont, welke 150m verderop vertrekt. Achter het sportveld is een restaurant waar je voor weinig goed kunt eten.
Je staat op een soort carpoolplaats met een verzorgingszuil. Tot 's avonds laat en vanaf 's morgens heel vroeg rijden auto's af en aan. Tevens veel geluid van naastgelegen snelweg. Goed voor één nachtje op doorreis.
Hele mooie en nette camperplaats aan de rand van het bos met wijds uitzicht. Verzorgingszuil staat buiten de CP bij het zwembad. Let op dat je betaalt tot 10.00 de volgende morgen en niet voor 24 uur. 's Avonds was er controle van de parkeerkaartjes en de prullenbakken. Mooie wandelroutes vanaf de Tourist information in het dorp.
Rustige camperplaats op een mixed parking. Overdag veel auto's met wandelaars, sluisbezoekers enz, maar 's nachts lekker rustig. Sluisjes zijn op loopafstand en leuk om eens te bekijken. Bij volgende sluisje stroomafwaarts (bij fietsverhuur) hebben ze lekker zelfgemaakt ijs.
Mooie camperplaats bij een leuk dorpje. In het dorp is wat horeca, een supermarktje en wat andere winkeltjes. Mooie wandeling rond het meer gemaakt en de volgende dag nog een wandeling naar oa het graf van Merlijn de Tovenaar. Camperplaats afgesloten met een slagboom welke gekoppeld is aan de betaalzuil.
Mooie camping in Carnac op loopafstand van strand en centrum. Mooi en schoon sanitair en aparte verzorgingsplaats voor campers. Broodjes service bij de receptie. Via aparte achteruitgang voor voetgangers ben je ook zo bij een grote supermarkt.
Wij hebben in juli twee nachten op deze gratis plek gestaan. Aan de overkant van de weg is een supermarktje met oa verse broodjes. Vanuit de haven een dagje met de boot naar Brest geweest. Je kunt kiezen voor het centrum of het aquarium. Wij kozen ivm het regenachtige weer voor het laatste. Is een echte aanrader. In het bos achter de camperplaats is een wandelroute.
Rustige plek aan de rand van het dorp tegenover een camping. Wij waren er in juli en toen was het er wel wat stoffig. Betalen moet je bij een automaat. Bakker kwam met een autootje op de camperplaats.
Mooie camperplaats op fietsafstand van Mont Saint Michel. Mont Saint Michel is ook te zien vanaf de camperplaats. Schoon en goed sanitair. Broodjes service bij de receptie. Tip is wel om aan het gras te gaan staan. Hier zijn nog wat boompjes/struiken voor schaduw, verder ben je voor schaduw aangewezen op je luifel!
Goede camperplaats op doorreis. Locatie was even lastig te vinden, want de beide locaties in de app zijn niet juist. Het is op het pakeerterrein achter het politiebureau. 's Ochtends lekker verse broodjes van de Delhaize welke op loopafstand is.
Nieuw aangelegde camperplaats naast een sportveld! Afgesloten met een slagboom. 6 euro p/n incl. 10 min water en stroom. Op de betaalzuil kun je precies zien hoeveel plaatsen nog vrij zijn. Je kunt namelijk ook gewoon tussentijds de camperplaats verlaten. Je plaats blijft dan als bezet geregistreerd, zodat je bij terugkomst gewoon weer een plekje hebt. Mooi systeem!
Kleine en rustig camping direct aan het water. Op loopafstand (ca. 15 min) van het dorp. Stroom en water op de plek. Sanitair eenvoudig, maar super schoon. Mooie visstekkies aan de naastgelegen vaart.
Rustige camperplaats aan een riviertje! Mooie plekken gescheiden door een heg. Wij stonden hier half juli met slechts 15 campers op de eerste rij. Weinig schaduw, maar op het grasveld aan het riviertje kun je heerlijk onder een paar bomen zitten. Mooie kanotocht gemaakt vanuit het dorp en met een busje weer terug. Plekken verder naar achter ogen wat verwaarloosd, omdat ze weinig gebruikt worden.
Eind juli was het ons te druk aan de kust en kwamen we terecht op deze rustige camping. Mooie vlakke plaatsen op beton met gras er omheen. Mooi groot en schoon sanitairgebouw. Men heeft het hele jaar een vaste prijs van € 17 all in. Centrum op loopafstand.
Mooie plaatsen boven op een klif. Geen direct zicht op zee, maar als je de weg oversteekt en op het wandelpad bent, dan heb je een fantastisch uitzicht. Vanaf de camperplaats is het 200m naar de kabeltrein naar beneden. Leuk stadje met overdekte vismarkt en veel restaurantjes.
Prima plaats op doorreis. Heerlijk rustig 's nachts. Als je faciliteiten wil kun je op de naastgelegen camping staan. Haven/strand is een kwartiertje lopen. Tussen de twee stadscentra rijdt een gratis busje. Aanmeldpaal is inderdaad wel laag, maar wel duidelijk. Stageld is alleen met kaart te betalen en jetons met muntgeld.
Heerlijk rustige camperplaats in een leuke omgeving. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. Over alles is nagedacht. De eigen gemaakte jam is ook heerlijk. Dorp is kwartiertje lopen.
Leuke kleine camping met mooi uitzicht. Je loopt in 10 minuutjes van de camping naar de boot naar Île de Bréhat! Hier is ook wat horeca! Terug wel een aardig klimmetje, maar goed te doen. Beide avonden waren er verschillende foodtrucks (pizza, crèpes en wijn) op de camping. Broodjes te bestellen bij de receptie.
Leuke plek om te overnachten. Plekken gescheiden door een haag. Er is ook een sanizuil. In het dorpje zijn een bakker, een slager en een supermarktje. Naast de camperplaats loopt een beekje en is een speeltuintje. In het natuurgebiedje achter de camperplaats kun je een leuke avondwandeling maken.
Super mooie camperplek achter de McDonalds. Wij stonden er heel dicht bij, maar hebben er geen last van gehad. De zuil om te betalen was stuk (volgens de verhalen al een week), dus we hebben er gratis gestaan. Stroom was gratis en code sanitair ging rond onder de camperaars. Sanitair was mooi schoon.
Mooie rustige plek aan de Maas. Met de spoorlijn waren ze aan het werk, dus er reden geen treinen. De weg hebben we ook geen last van gehad. In het dorp was 's avonds een gratis toegankelijk feest.
Grote camperplaats aan rand van groot parkeerterrein. Op loopafstand van strand, zeehondencentrum, winkeltjes en horeca. Hele mooie minigolf baan bij het zwembad! Water en verzorging is gratis! Leuke plek ook voor dagje met de boot naar waddeneilanden.
Mooie gratis camperplaats aan de Ems. Wij stonden een nachtje op het grasveldje achter het verharde gedeelte. Autoverkeer op de brug zorgt voor wat lawaai, maar voor ons niet hinderlijk!
Heerlijk rustige plek aan de rand van het dorp. Toilet/douche werd iedere ochtend schoon gemaakt en was mooi schoon. 8 plekken en 8 stroomaansluitingen. Via pad langs de camperplek sta je zo in het centrum met o.a Aldi en Rewe. Aan de andere kant loop je zo naar het kasteel en het achterliggende wandelbos met herten, otters enz. Bij het kasteel zijn ook diverse horeca gelegenheden.
Mooie gratis plek voor een nachtje op doorreis. Dicht langs een doorgaande weg, maar verkeerslawaai valt 's nachts mee.
Rustige plek aan de rand van het stadspark. Geen last gehad van de trein. Deze reed 's nachts weinig tot niet. 's Morgens gewekt door een haan welke ook op de parking rond liep. Goede plek voor een overnachting op weg naar het zuiden.
Mooi en rustig plekje bij de dam. Overdag aardig wat auto's van wandelaars en vissers, maar 's avonds helemaal leeg. Inderdaad onduidelijk waar je mag staan met de camper. Uiteindelijk stonden we met 7 campers over het gehele parkeerterrein verspreid. Snap de verhalen over het "gebrom", maar wij stonden wat verder weg en hadden er geen last van. Twee leuke wandelingen vanaf de dam.
Hier eind december nachtje gestaan na bezoekje aan Centro en kerstmarkt. Heerlijk om na paar glaasjes glühwein zo je camper in te kunnen. Overlast van treinverkeer 's nachts viel mee. Parkeerterrein was nu rustig, maar bij evenement in nabijgelegen König Pilsner Arena kan het er best druk zijn.
Prima gratis plek op parkeerterrein bij sportcentrum en brandweerkazerne. Eind december nachtje gestaan op doorreis. Bij aankomst dachten we dat het vrij vol stond, maar dit bleken allemaal geparkeerde campers te zijn. We stonden uiteindelijk alleen. 's Nachts wat rumoer door wat jongeren met auto's en 's ochtends vroeg door een uitruk van de brandweer.
Eind december een nachtje gestaan op doorreis. Plek op een parkeerterrein bij sportcomplex. Centrum op loopafstand. Bij terugkomst camper verplaatst omdat mede camperaar een aanhanger met aggregaat vlakbij ons had geparkeerd. Gelukkig was terrein groot genoeg, zodat we er verder geen last van hadden. Gratis Wi-Fi van de gemeente.
Super plek in dorpje met vakwerkhuisjes. Op kerstavond naar het kerkje op de berg en op 1e kerstdag een mooie wandeling rond het dorp gemaakt. Aansluitend een taartenbuffet bij het Knusperhäuschen. Wel de bordjes naar de camperplaats volgen op de hoofdweg. Het is achter de coöperatie. Navigatie leidde ons naar een bruggetje waar je niet overheen kunt met de camper, dus we moesten stukje terug.
Hele mooie camperplaats. Alle voorzieningen beschikbaar. Benodigde jetons verkrijgbaar bij automaat bij de ingang. Verwarming in de douche deed het niet. Was wel koud eind december. Geen last van de treinen gehad en een dagje met de trein naar Colmar geweest. Munster zelf is aardig stadje met alle voorzieningen.
Prima locatie voor een bezoek aan Disneyland. Met ons abonnement stonden we hier gratis. De normale 35 euro per dag (tot 10.00 volgende ochtend) is erg duur voor een plek op een parkeerplaats zonder voorzieningen. Verzorgingsplek was afgesloten ivm winterperiode. Je verblijf kun je verlengen bij het dierenpension aan het begin van het parkeerterrein. Hier zijn ook mooie gerenoveerde toiletten.
Mooie plek aan een riviertje. In de omgeving (eind feb) was alles uitgestorven. Heerlijk rustig, zal zomers wel anders zijn. Stroompaal staat onlogisch tov de plaatsen bij de verzorgingsplaats. Hebben we dus ook niet gebruikt. Water was gelukkig niet afgesloten en we konden gewoon chemisch toilet lozen en spoelen. Wel ontbrak een vuilcontainer.
Mooi plekje aan de Zuid Willemsvaart. Geen last van de krappe plekke, omdat we in totaal maar met 4 campers waren. Mooi toiletgebouw welke te betreden is via een code welke je van de havenmeester krijgt. Havenmeester komt geld ophalen. Verzorgingsplek was afgesloten ivm winterperiode. Konden alleen vuilwater lozen. Prijs is verhoogd naar 8 euro (excl. stroom 2 euro).
Goede overnachtingsplaats op doorreis. Stroom gaat via een paal met muntstukken. Wat overlast door (zwaar)verkeer op brug, maar 's nachts rustig.
Mooie plek direct aan de Waddenzee. Zelfs een zeehond in het water voor de camper gezien. Voorzieningen zijn, tegen betaling, bij een kiosk onder aan de dijk.
Superplek met alle voorzieningen. Mooi en schoon sanitair op de steiger. Afgesloten terrein geeft een heel veilig gevoel. Op de fiets zit je zo in het centrum van Maastricht. Zeer vriendelijke beheerders. Wij komen hier zeker terug.
Super mooie camperplaatsen naast de camping. Je mag gebruik maken van de sanitaire voorzieningen van de camping. Vanaf de camping sta je zo op diverse wandelroutes door het Müllerthal. Broodjesservice bij de receptie van de camping. Verder geen winkels op de camping of in het dorp. Eettentje naast de camperplaats stelt niet zoveel voor.
Wat een bijzondere plek om te staan! We hebben de wandeling van ruim 6 km over het voormalig Hoogovencomplex gedaan. Erg leuke ervaring. Aansluitend rustig nachtje op de camperplaats. 's Avonds uitzicht op het uitgelichte complex. Geen last gehad van racende jongeren. Op loopafstand van een zeer grote winkel (Globus), waar je echt alles kunt kopen. Soort Makro, maar geen pasje nodig.
Mooie camperplaats met mooi nieuw en schoon sanitair. Bakker kwam 's morgens op de camperplaats. Bij de receptie lekkere wijn gekocht.
Op zich mooie camperplaats bij leuk stadje! Doordat je naast het stageld, apart moet betalen voor elektriciteit, water en verzorging wordt hij wel prijzig. 's Ochtends verse broodjes bij de molen.
Nette camperplek voor op doorreis. Mooie bestrate en vlakke plaatsen. Elektriciteit beschikbaar via muntgeld in paal. Camperplaatsen zijn achteraan bij loods. Geen last gehad van de doorgaande weg.
Leuke plek aan de jachthaven. Schoon sanitair in het clubhuis van de watersportvereniging. Zeer vriendelijke beheerders. Stadje met leuke restaurantjes op loopafstand.
Nachtje op deze gratis camperplaats gestaan ivm familiebezoek. Leuk plekje aan het water en dichtbij het centrum. 's Morgens lekker verse broodjes gehaald in het dorp.
Prima camperplek bij het station. Geen last van de trein, want deze rijdt maar eens per uur en vertrekt na 10 minuten weer. 's Nachts rijdt de trein niet en is het heerlijk rustig. Leuk dorpje met een burcht welke gratis te bezoeken is. Edeka supermarkt en diverse restaurants op loopafstand.
Mooie en rustige plek zonder voorzieningen aan riviertje de Ahr! Geen winkels in het dorp, maar wel diverse restaurants. Broodjes zijn telefonisch te bestellen en 's ochtends af te halen bij het hotel. Op de fiets naar Bad Neuenahr-Ahrweiler geweest. Leuke fietstocht en leuk stadje met alle winkels. Geld werd 's morgens vrij vroeg (ca. 08.30) opgehaald door iemand van de gemeente.
Leuke plaats bij de jachthaven aan een zijkanaal van de Lahn. Wat gedateerde maar schone faciliteiten en Aldi/Lidl/Bakker op loopafstand. Er zijn gratis fietsen beschikbaar om broodjes te halen. Stroom moet apart voor betaald worden met 50 cent muntjes, maar wij hebben dit niet gebruikt. Mooie wandeltocht met veel hoogtemeters gemaakt vanuit het dorp.
Makkelijk te bereiken camperplaats met genoeg ruimte. Rheinboulevard met diverse leuke restaurantjes op loopafstand. Lekker rustig 's nachts!
Sitecode: 20025
Grote massale camping, maar een prima plek voor een bezoek aan Barcelona. Wat een super service! Bij de receptie krijg je alle informatie betreffende een bezoek aan Barcelona. Gratis bus (alleen laagseizoen) die je van de camping naar hartje Barcelona brengt. We zijn met de trein terug gegaan om de tijd aan onszelf te hebben. Rijdt ook gratis shuttle busje tussen station en camping.
Zeer mooie camperplaats, welke we gebruikt hebben op doorreis naar Spanje. Geld werd 's avonds opgehaald (€ 3). Speciale camperplekken waren snel vol, maar elders op het parkeerterrein mocht ook overnacht worden. Gebied waar overnacht mag worden is duidelijk afgebakend met bordjes. Aangrenzende vijver wordt veel gebuikt door vissers en is leuk om omheen te lopen.
Goede gratis plek om Rocamadour te bezoeken. Vanaf de CP loop je zo naar het kasteel, via de kruisweg (verkeerd om) naar beneden of naar de kabeltrein. s' Avonds en s' nachts lekker rustig. s' Avonds nog even naar het uitzichtspunt gelopen om Rocamadour verlicht te zien in het donker.
Prima gratis camperplek aan de rand van de stad. De standaardplekken waren al vol toen wij aankwamen (begin juni). Aan de andere kant stond echter nog maar 1 camper, dus plek zat. s'Avonds en s'nachts lekker rustig en de plaatselijke politie heeft de camperplaats opgenomen in zijn rondje. Veilig gevoel dus. Vanaf de camperlocatie loop je zo naar het oude centrum en de Olympische kanobaan.
Hele mooie camperplaats met alle voorzieningen. Stroom kost € 2,50. Dit komt bovenop de genoemde € 6,00. Eigenaar kwam 's Avonds het geld innen en had meteen nederlandstalige folders van de omgeving bij zich. Wij stonden op het gras langs het hek met de stroompunten met twee andere campers.
Goede overnachtingsplaats midden in het dorp op een parkeerterrein. Er is plaats voor twee campers en er is nog een stortplaats, waar je ook je chemisch toillet kunt legen en spoelen. s' Avonds en s' morgens wel wat verkeer op het parkeerterrein, maar s' nachts lekker rustig.
Zeer mooie gratis camperplaats. Voor stroom moet je geld in een automaat gooien. Er bleken nog een aantal aansluitingen met resterend tegoed, dus ook de stroom was in ons geval gratis. In het dorp kun je goed eten bij het sportveld, waar in de kantine een Grieks restaurant gevestigd is. Dit is ca. 10 minuten lopen. Daarna kun je nog even kijken naar de enorme Concorde campers in de showroom.
Eenvoudige camping. Mooi gelegen tussen de bomen. Mooie vlakke betonnen plaatsen voor campers. Terrein wordt 's nachts afgesloten, maar blijft toegangelijk voor campinggasten. Grote Lidl op ca. 200 m. Wij zijn lopend naar het centrum geweest. Was ca. 45 minuten over het voetpad langs een vrij drukke weg. De bus is echter ook een optie.
Eén nacht gestaan op doorreis. Rustige en eenvoudige camping. Zeer vriendelijke engels sprekend man bij de receptie. We konden niet pinnen of met creditcard betalen, maar gelukkig wel met euro's. Sanitair is eenvoudig maar schoon.
Mooie camperplaats in mooie omgeving. Sanitair is nieuw en schoon in een aantal stalen units. Douchen is een euro. Op het terrein is gratis WIFI. Elektra wordt verrekend op basis van verbruik. Beheerder moet je aan en afkoppelen, dus je bent wel afhankelijk van bezetting receptie bij vertrek.
Mooie rustige camperplaats op het parkeerterrein achter het toeristenbureau en naast de brandweerkazerne. Heerlijk gegeten bij Der Schnitzelkönig met schnitzels tot wel 1 kg op ca. 250 m. Toiletten in toeristenbureau en legen chemisch toilet via een automaat.