@MenneDijksterhuis
- 2024
- Dethleffs Trend T6717
- 2017
Keurige camping. Receptie, Patricia, erg vriendelijk, spreekt uiteraard frans, engels en klein beetje nederlands. broodservice mogelijk. Sanitair vonden wij erg netjes. Keurige plaatsen die je zelf mocht uitzoeken. Rustige omgeving. Overall waardering: 8 We komen graag een keertje terug .
leuke camping, vriendelijk ontvangst, vriendelijk personeel, veel voorzieningen als speelgelegenheden, 2x zwembaden, openluchttheater etc. Ca 300 mtr van zee. Overall indruk prima, redelijk achterstallig onderhoud, matige tegelpaden e.d. keurig netjes sanitaire voorzieningen, helaas geen toiletpapier. Minder geschikt voor campers met een lengte van 7,0 mtr en langer
Grote en luxe camping. Inchecken duurde lang. Veel verschillende kampeermiddelen. Diverse luxe sanitair gebouwen die continu werden schoongemaakt. Direct aan zee, loopafstand tot de verschillende stranden. Mooie kampwinkel met ruim assortiment. Gezellig restaurant met goede kaart. Stevige prijs in hoogseizoen voor kampeerplaatsen
Fijne camping met kleine bar, winkel en gezellig restaurant. we kregen een superplek toegewezen door Davide. Uitzicht op zee π€©, heerlijk aan klein strandje, lekker om te zwemmen/ snorkelen ππ». Douches e.d. waren goed, toiletten matig (o.a verouderd en geen papier). Slechts 10 min fietsen van centrum van Palau, ββs avonds gezellige markt. Overall zeker een aanrader ππ».
bij het lezen van de reviews hebben we besloten om deze camping over te slaan. We hebben de tip van Ronald&Sieta opgevolgd en zijn doorgereden naar Algero Baia Holiday Laguna Glu. grote maar fijne camping ππ». Dank voor de tip ππ»
Mooie en rustige camperplaats tegen het wad. Ideaal voor een wandeling, onthaasten, weg uit de dagelijkse sleur. Helaas geen eigen sanitaire voorzieningen. Je mag gebruik maken van het toilet van het naastgelegen restaurant. Wifi is redelijk. Prijs β¬18,50 p.n. incl elektra . Reserveren mag, hoeft niet. Absolute aanrader ππ»π
Eenvoudige camperplaats maar met leuk uitzicht over de jachthaven. Rustig gelegen.Sanitaire voorzieningen zijn prima en schoon. Leuk restaurant met eenvoudige kaart maar prima. Prima plek als uitvalsbasis om Stavoren en Koudum te bezoeken en leuke fietstochten te maken.
mooie camperplaats met uitstekende voorzieningen. Mooie plek als uitvalsbasis om bv Apeldoorn te bezoeken. Sanitaire voorzieningen zijn goed met één kanttekening dat voor je het douchen je muntjes nodig hebt en die zijn niet/niet makkelijk te verkrijgen. Tip: hang wisselautomaat in sanitairgebouw of verwerk de prijs van douchen in prijs per nacht
De camping is gewoon open. Uitstekend geschikt voor campers en caravans. Mooie ruime plekken op leuke veldjes voorzien van stroom, water en afvoer. Toiletgebouw ziet er keurig en verzorgd uit. Prima uitvalsbasis voor wandeling naar mooi stadscentrum en fietsen in de omgeving. We begrijpen niet goed waarom hier niet meer aandacht aan gegeven wordt.