@Mercedes280D
Een camping op een toplocatie! Betaalde op 24 mei € 13,70 voor camper, 2 volwassenen, 2 honden en stroom. De sanitaire voorzieningen zijn erg oud, niet in goede staat vorig seizoen, maar ze zijn schoon. Goed geschikt voor kleinere campers en tenten, misschien niet voor grote campers. Klimbos ter plaatse. Goed uitgangspunt voor wandelingen. Het was geweldig voor ons, we hadden geen hoge verwachtingen.
Kleine familiecamping, vlakke plaatsen, voor 2 volwassenen, 2 honden, camper en elektriciteit €33. Schoon sanitair, restaurant ter plaatse. Wij moesten contant betalen. Ideaal voor een bezoek aan Astorga.
Ruime camping, voor een camper, 2 volwassenen, 2 honden en stroom betaalden wij in 24 mei €28,20. Het strand ligt op loopafstand (200 meter), de dinosaurussporen liggen op 1,1 km afstand. Het sanitair is super schoon en nieuw, er is een klein restaurant (alle pizza's €13, ook om mee te nemen). Aardig personeel, aanrader.
De prijs voor een camper >5m, 2 volwassenen en elektra was op 24 mei € 36,70. De parkeerplaats is een beetje krap, het restaurant ligt direct tegenover, maar dat stoorde ons niet. (Lawaai) De sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon. Honden toegestaan. De dame bij de receptie gaf ons een mooie beschrijving van de plaats. Al met al: niet perfect, maar wel een aanrader voor doorreis.