@Mereke
Wat een geweldige plaats! Stroom, eigen kraan en eigen loosplaats voor chemisch toilet! Waar vind je dit?? Voor allerlei bal sporten is er een mooie ruimte en naast de plaats Restaurant Rosegarten waar je heerlijk kunt eten! Alleen.....de €5,= die je mocht doneren.. konden we nergens kwijt, zwembad en Rathaus waren gesloten. Jammer, we hadden graag onze blijk van waardering willen geven! Komen graag terug!! Dank voor alles, MJEANNETTE
Wat een fijne , nette plaats! Mooi vlakke plaatsen en dorp op loopafstand. Heel aardige beheerder die ons een tip gaf voor een leuk en lekker restaurant ! Dümpfelschoepfer!

Voor deze prijs....€10,50 met stroom, zeker 5 sterren! Een plaats waar je je direkt thuis voelt. Bij een klein "meertje" en sanitair is ook goed geregeld! MJeannette
Mooie plaats aan de rivier, toiletten erg simpel en de douches gesloten. Wel stroom en in totaal €15 MJeannette
Geweldige plaats, heerlijk rustig en de welness is ook fijn!! Met heel vriendelijk personeel MJeanette
Echt uitstekend, we waren hier 1 juni rond 14.00, niet gereserveerd en konden toch voor 1 nacht blijven. Uiteindelijk nog een 2e nacht, dat was wat moeilijk maar is ook gelukt!! Allemaal heel aardige mensen. Zo konden we met de U6/ U3 een prachtige dag beleven in de stad!! Alle lof aan deze Camperplaats waar het sanitair en wasgelegenheid ook prima is! Mereke
Wat een fijne plaats is dit!! Voor 3 € en stroom gratis. Dicht bij restaurants en rustige omgeving Mereke