@Mereltjes-op-avontuur
Mijn eerste vakantie met een kampeerwagen was in 1956, en sinds 2015 hebben we gehuurd en in 2019 ons eigen campertje gekocht.
- 2019
- Hobby V65 GQ Optima Ontour Edition
- 2021
- Ander
Mooie camping met goede voorzieningen en ruime plaatsen.
Prima plaats aan het meer met 4 mtr tussen ruimte en serviceplaats achter de receptie en inclusief douchen, wij hebben eerst een plaats opgezocht en toen ons gemeld bij de receptie, dus je kunt overal staan en voor de camper en 2 personen is de prijs 390 nok.
Prima locatie bij een caravandealer. Drinkwater is aan het pand gratis verkrijgbaar. Drikkevann
Prima cp met een mooi uitzicht op de stad en goed sanitair en overdekte picknickbanken. De or code voor toegang werkt goed maar is niet snel dus met wat geduld komt iedere camperaar binnen zo moeilijk is dat niet en bovendien kom je van hier zo op de prachtige via Verde del noroeste naar Bullas en Caravaca de la cruz.
we zijn al een aantal keer op deze camping geweest. Eerst was het 8 euro, toen 10 euro. We zijn geschrokken van de prijsverhoging 20 euro. in principe heb je verder niks alleen stroom en verzorging. Door de hoge bomen heb je geen satelliet ontvangst. De laatste keer was het terrein onbegaanbaar vanwege de regen. Voor 3 euro meer hebben we in Vrachelen een keurige camping met een mooi sanitair gebouw en een mooi terrein. Jammer.....
bij aankomst telefonisch contact. waarna de poort werd geopend. het inchecken gaat via de mail. opnieuw gebeld omdat we geen code voor de loopdeur kregen. later op de avond opnieuw gebeld omdat we nog geen banknummer hadden. de volgende ochtend opnieuw geappt en getelefoneerd. Geen antwoord. Uiteindelijk 3 keer gebeld en 1 x geappt. Erg slordig !
we zijn heel hartelijk ontvangen op deze camperplaats. Get sanitair ziet er keurig netjes uit. Via een poort waarvan je een sleutel krijgt kom je 100 meter verder op het strand. 3 kwartier lopen ben je in de oude stad met de prachtige wandelpromenades. We hebben 2 nachten gestaan. De campingbeheerder bedankte ons vriendelijk voor het bezoek en wenste ons een goede reis !
Mooie camping met grote plaatsen en water/afvoer grijs water en stroom aanwezig voor 25 euro met per dag 4 kwh stroom in de prijs over het meer verbruik ben je €0,50 per kwh kwijt.
Prima cp op onze trektocht door Noorwegen en het bezoek aan de staafkerk in Urnes. In 10 minuten loop je naar de boot die elk heel uur vertrekt voor 90 NOK pp voor een retourtje . Alleen contant betalen in euro of nok in ons geval was het €30. voor 1 nacht.
Het was even zoeken voor ons de app stuurt je naar Sel als je van het noorden komt maar dat is 8 km te ver je moet afslag Nord Sel hebben dan kom je bij een grote parking naast de kerk die prachtig is met toilet gebouw.
Hier 2 nachten gestaan en een prima plaats met alle voorzieningen die je thuis ook hebt , vriendelijk eigenaar die elke avond langs komt voor het camping geld en super goedkoop ! wassen met drogen, stroom en plaats voor 20 euro.
Hier 2 nachten gestaan en is ons prima bevallen en de prijs is zonder stroom € 52,- van hieruit naar de parkeerplaats gereden met de camper voor de beklimming van de preekstoel die best zeer pittig is dus om 6 uur vertrekken is ons advies.
Heerlijk op de plaatsen aan zee gestaan maar ook op het gras kun je goed staan. Even een envelop en een bonnetje halen uit de kast bij de ingang en kronen of euro's er in doen en achterlaten in de kist. service is mogelijk op de camping.
Mooie locatie op de parkeerplaats bij een groot winkelcentrum wel druk maar als er plek is ga je staan in een vak achteruit zodat de achterkant over de sloot gaat, serviceplaats is ook gratis bij de uitgang.
Prima plaats aan de jachthaven met uitzicht hierop met voldoende ruimte naast de camper, per uur of per 25 uur = 250 kronen te betalen bij de automaat stroom is ook per uur te koop mocht je het nodig hebben.
Prima plaats om te overnachten en ja er zijn mensen aan het vissen maar daar heb je geen last van er is geen service maar de eerst volgende benzinestation op de snelweg heeft alles wat je nodig heb en gratis.
Wij kwamen hier aan om ca 17.30 uur en konden er niet meer volgens de man bij kassa hokje omdat die dicht was , dus maar weg gegaan naar de volvo havenplaats en daar prima overnacht .
Handige camping in de stad met versterkte plaatsen voor de campers onder de bomen wat donker is , sataliet ontvangst niet mogelijk en internet alleen bij de receptie veel mensen gebruiken hem voor 1 nacht om de stad lopend te bezoeken .
Een hele mooie camping met ruime plaatsen en goed sanitair en ook een restaurant waar een goede maaltijd geserveerd wordt . De Nederlandse eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam en daarom zeker een bezoek waard .
Sitecode: 1933
Leuke Camperplaats met plaatsen aan de rivier en op een weide met verzorgplaats en tussen 18 en 6 uur ( s'nachts) moet je betalen bij de parkeer meter. Lopend kun je dan de stad bezoeken.
Deze plaats is alleen te bereiken via de D380 met afslag D166 naar la roque sur cėze i.v.m de brug die is verboden voor campers maar ( 210 cm breed). water,elektra en afvoer werkt ,vuilnis vandaag door de gemeente opgehaald alleen de wc afvoer nog via een pion doen
Ook deze camping is mooi ruim en je kiest je plaats zelf van het sanitair vertel ik maar niets wij gebruiken alles in de camper dan weet je genoeg lozen kan wel gelukkig.
In deze periode is bijna alles aan de westkust gesloten en dan kom je hier uit voor een overnachting het is zeeeeeer basic maar met een camper heb je dit niet nodig stroom is inclusief en wc en grijs water kun je kwijt water is niet te drinken i.v.m chloor en het was bij ons bezoek niet druk.
CP voor kiosk- bar en vol met auto's en als je plek hebt voor je camper krijg je geen rust tot de late uurtjes door de bezoekers, wij zijn om 23 uur gevlucht naar de parkeerplaats van de begraafplaats die is 200 mtr naar links en konden toen genieten van de nachtrust.
Fijne CP aan de rand van het dorp grote plaatsen met wasrek en stroom en vriendelijke eigenaren die ons te hulp kwamen om de app van de organisatie te installeren en hiermee in en uit konden en betalen, als dat niet lukt gewoon op kantoor betalen de volgende dag super ! Bellissimo !
Sluit mij volledig aan bij onderstaande review prima plaats met nu veel ruimte
Prima camping en dicht bij de geboorte stad van Napoleon om lopend of met de E-bike te bezoeken ,de weg naar de camping is smal maar gewoon de borden volgen tot het einde.
We sluiten ons aan bij de vorige review. Verschrikkelijk. Vaste 🤗 Gelijk weggegaan.
Hier 1 nacht gestaan en is ons prima bevallen, plaats is een beetje verstopt maar het witte bord voor de ingang van de camping helpt je .
We waren voor de eerste keer bij jullie en het is ons uitstekend bevallen ! We werden hartelijk ontvangen door de zoon. De plekken zijn mooi en groot. Het sanitair ziet er ook keurig uit. Menig CP kan hier een voorbeeld aan nemen ! We komen heel graag nog een keer terug ! Groetjes Wim en Janni
Mooie CP zoals de echte camperaar hem wil. Zelf plaats zoeken en water,stroom,afvoer wc en grijs water .
Prima cp om te overnachten achterop de grote parkeerplaats achter het zwembad grijs water en wc kun je lozen en loop even het mooie centrum in.
Nette plaatsen tussen hegjes met vrij uitzicht op de weide met service punt voor je camper prijs is 13,80 euro voor 1 nacht, wanneer je elektra niet werkt moet je even naar de zuil gaan en met je qr code kaart die je krijgt en bij aanvulling je paal nr intoetsen en ook voor water doen. alles in het Nederlands.
We hebben hier 1 nacht gratis gestaan, want het app. werkte niet. Er zijn 5 plekken, maar 3 zijn al langere tijd bezet door inwoners, waarvan eentje niet bewoond was. Ons advies ga er niet staan. Als je pech hebt zoals wij: een feest bij het strandje, dan staat alles vol met auto's, zelfs voor de campers ! Hopeloos. Geen politie te zien.
We zijn hier aangekomen op 6 juni en er stonden maar 2. Als je rust en ruimte zoekt is dit de ideale camping. Het zwembad was gesloten helaas. We hadden Acsi korting en hebben nog 18,50 betaald voor 1 nacht en 2 personen.
Leuke terrassen camping even buiten het dorp met ook huisjes. Deze camping is al door vele Nederlanders ontdekt met grote terras plekken en goede ligging voor wandelingen tussen de wijngaarden. We hebben een heel mooie fietstocht (de voie verte) naar Cessenon sur Orb gemaakt. Verder valt fietsen daar tegen, omdat je langs de weg fietst en het is er best steil ca 10 - 15%.
Eenvoudig nette cp met alle voorzieningen prima voor 1dag of meer Intermarche op 4 km afstand .
Prima CP aan de Maas met een mooi uitzicht voor €6,10 per nacht zonder elektra .
Hier met plezier 2 nachten gestaan. prima cp met grote plekken en leuk gefietst langs de maas naar Roermond. wij vinden deze prijs in Nederland prima.
Sitecode: 102074
Mooie CP pal aan zee maar om er te komen moet je de Route de Keréré invoeren en dan aan het eind rechtdoor rijden tot bijna aan het eind van de eenrichtingsweg daar is de ingang. alle voorzieningen zijn er + WiFi en dat nu voor €10.-
Rustige parkeerplaats in het dorp aan de rivier met 8 CP plaatsen. geen voorzieningen maar voor 1 nacht prima met zelfs schotel ontvangst
Handige camperplaats om het centrum te bezoeken, vooral het oude ommuurde gedeelte met de crypte onder de basiliek. Verder is de batterij van W0 11 dichtbij en in Wimile de Colonne de la grande armee met een zuil met daar bovenop een standbeeld van Napoleon. Ook de Britse cimeterie met 4500 gesneuvelden uit de eerste en tweede WO. Al met al veel te zien !
Prima CP en nog plek genoeg en een leuk dorpje aan de zee met de krijt rotsen voor €11,80 tot half juli.
Op de parkeerplaats 5 camper plaatsen die gratis zijn voor 24 uur met publiek toilet gebouw en water tappunt, hier 1 nacht gestaan en de kathedraal en het standbeeld Notre Dame en de rots Aiguilhe met de st Michel kapel waar je vlak bij staat en s'nachts rustig en veilig
Leuke CP midden in het berglandschap met uitzicht op het dorp met als basis een chateau uit de elfde eeuw wat omgebouwd is tot bewoning heerlijk rustig met vergezichten over het dal plaats zelf bepalen en van het toilet gebouwtje moet je niet veel voorstellingen .
Grote plaatsen op velden met boompjes goed sanitair met zwembad en restaurant/ bar met vriendelijke beheerder, heerlijk rustig voor €15,84 voor alles per dag.
Hier 1 nacht gestaan was lang genoeg, camping is verouderd en bijna geen gasten veel verkeers lawaai ,geen strandje aan de rivier en dat voor €19,82
Leuke CP voor een overnachting na een geweldige rit door het natuur park. Water aanwezig en 2 toiletten en heerlijk rustig aan het meer.
Hier een week gestaan direct achter de duinen heerlijk plaats en ruim ook voor de camper ( 7.50 mtr)met goed sanitair en in deze periode heel rustig en alleen geluid van de golven van de zee ,komen zeker terug.😀👍
Tussenstop op deze CP gemaakt en op de zeezicht plaatsen alleen maar Fransen die de stoeltjes al klaar zetten voor bekenden die komen en weken blijven, plaatsje is leuk en je kunt heerlijk langs de zee lopen en het is s'nachts stil.
Alleen een camping verkeers bord met la ferme en een smalle zandweg en verder niets gezien wat op een camping leek dus snel doorgereden.
Hier 10 dagen gestaan en het was heerlijk rustig en ruime plekken voor camper van 7.5 meter mobiele telefoon ontvangst is in de buurt van het zwembad goed achter op de camping slecht en ook geen schotel ontvangst door de bomen.
Prima plaats hier enkele dagen gestaan ruime plaatsen en alles aanwezig wat je nodig hebt nu in voor seizoen lekker rustig en vriendelijke receptie.
Prima CP voor 1 nacht en na 18 uur bijna geen verkeer meer en ook deze plaats is nu weer gratis in het voor seizoen.😀 Voor 1 mei zijn heel veel campings / cp nog gesloten .
Wij waren blij om een overnachting plaats te hebben omdat alles om het meer nu nog gesloten is en deze ook nog gratis was , grijs water kun je kwijt en ook je toilet.
Vandaag langs gereden maar is nog gesloten helaas toen maar gratis bij de tennisbaan in doussard gestaan.
Aan de maas met ruime plaatsen in het dorp met toilet en douche bij de receptie maar ga niet voor het elektra gebouw staan naast vuilwater losplaats dan hoor je de ventilator lopen, mooi voor een tussenstop.
Groot asfalt terrein met ruime plaatsen en uitzicht op het dorp prima voor overnachting toegangsweg is wel steil maar met 150 pk prima te doen en lengte camper van 750 cm geen probleem.
De Pol is een camperplaats die je graag ziet als camperaar , mooie ruime verharde plaatsen met uitzicht op de landerijen fijne beheerders en goede voorzieningen.
Hier 1 nacht gestaan en alles is aanwezig ook de verlichting s'nachts en geen last van verkeer en de school toegang is smal dus recht er voor rijden en het lukt, de stad is op loopafstand als je even over de busparking rechts gaat en de weg volgen langs de stadsmuur en bij de brug linksaf.
Als je de mooie dorpjes in de wijnroute wilt bezoeken is deze CP uitstekend . alles wat een camperaar nodig heeft is hier en alles op loopafstand . prima plek voor € 15,
Camperplaats mooi aangelegd in het stadje met alle voorzieningen voor de camper en ook een toilet nog , stad loop je zo in en de Supermarche op loop afstand en dat voor € 10.
Camperplaats is dicht bij de oude stad en supermarkt Auchan wat je allemaal lopend kunt doen verder wc en toilet nog gesloten en plaats genoeg rond deze periode al met al goed voor een korte tijd met stroom voor €15,44 .
Wij hebben met de camper 1 nachtje op La Pineda gestaan. We werden uiterst vriendelijk ontvangen ! We stonden op een grote plek: nr 122. Het toiletgebouw was prima in orde. We hebben de Müllerthal trail van 9 km gelopen. Uiteindelijk was het bijna 15 km. Maar het was helemaal geweldig. We zijn door prachtige mooie kloven gekomen. een geweldig mooi rotsgebied. We komen hier vast nog eens terug !
Heerlijke grote Camping pal naast de stad met ruime plaatsen .Van hieruit fiets je zo naar Diekirch langs de sauer over fietspaden en dat voor €20,-- per nacht in het naseizoen.
Mooi vernieuwde CP met ruime verharde plaatsen en in het centrum van Geldermalsen aan de rivier en van hieruit kun je heerlijk fietsen naar Tiel over de dijk aan de Waal en terug via Buren .
Test nkc
Goede CP met uitzicht op de Merwede en de plaats kun je zelf uitzoeken, mooie stad Gorinchem en leuk fietsen langs de rivier en achterland, komen zeker terug.
Deze week op CP de Polderhaan gestaan en zoals de meeste reviews sluiten wij ons volledig hier bij aan. De eigenaren zijn zo gastvrij, dit kan een voorbeeld zijn voor andere camperplaatsen .
Sitecode: 42050
Super CP waar wij een paar prettige dagen hebben gehad .
Bezoek gebracht aan Landlust, een prima CP, maar waar ik niet aan kan wennen is dat je bij aankomst direct moet melden hoe lang je blijft en gelijk de kosten moet betalen i.v.m plaats reservering voor nieuwe gasten. Dit hebben we niet eerder meegemaakt. Jammer dat de vrijheid van een camperaar hiermee verloren gaat.
Grote CP plaats met gras ondergrond en ruime plaats . Op het grind is meestal gereserveerd maar het uitzicht op de moezel is slecht door de beplanting. voor € 10 euro sta je er goed incl stroom. Rij vooral ook de panorama straat in minheim naar piespot met de camper schitterend .
Prima CP plaats voor bezoek aan de stad met de e-bike. Bij de Römerbrug ga je de oude stad in.1 Je kunt er ruim staan en even op de stroomvoorziening letten als je die nodig hebt want die staan niet overal.
Mooie CP met ruime plaatsen aan een binnenmeer bij de moezel. Bij de slagboom een kaartje trekken en plaats uitzoeken voor €15, per nacht incl stroom met wc/douche en gratis water naast de camping . Ook kun je er waterskiën.
We zijn heel vriendelijk ontvangen ! We stonden heerlijk achterop, een hoofdplaats, maar lekker vrij, groot grasveld. Gewandeld naar de basiliek, een replica van de Sint Pieter. Verder gefietst in de mooie omgeving. Wat betreft het sanitair waar men over valt: het een CAMPERPLEK en GEEN CAMPING. Als camperaars kun je zelfvoorzienend zijn !
Enkele dagen op deze camping gestaan en zoals ook andere camperaars al schreven: het is echt vergane glorie. Het terrein wordt zeer slecht of niet onderhouden. Wij stonden met de camper op het terrein vóór de camping, tegen de parkeerplaats aan. Je betaalt hier ook nog eens hetzelfde tarief als de camping, 22,50. Echt teveel voor wat je krijgt. De WC,s en douches zijn hier zeer gedateerd. Gelukkig ben je met een camper zelfvoorzienend.
We hebben 3 dagen met veel plezier op deze CP gestaan. We hebben mooie fietstochten gemaakt. We komen zeker nog een keer terug. Met dank aan de vriendelijke eigenaren met de mooie theetuin met de toepasselijke spreuken en mooi theehuis. Tot ziens Wim en Janni
Wij staan voor het eerst op deze CP en het is een geweldige ervaring zo in de natuur komen zeker terug
Weer een paar dagen hier gestaan en het is een prima CP met ruime plaatsen en een mooi oud drimmelen, kregen ieder 1 donuts van de havenmeester om het zonnige weer te vieren 🌞🌞🌞🌞 kortom wij komen graag terug
Bij slecht weer is het hier ook mooi om te staan met het geweldig uitzicht op de Waal in deze covid tijd, gisteren heel goed uit eten geweest bij Ristorante RetroGusto tegenover de kerk in het centrum prima.
Met Pinksteren hier gestaan en heerlijk met verharde plaatsen want dat hadden we wel nodig i.v.m de regen! prima CP met veel wandel en fiets mogelijkheden en aan de Grebbelinie .
Een heerlijk lang weekend gehad op de CP ,prima ruime plaatsen met gras stenen super! en tot een volgende keer 🌞🌞
Afgelopen week heerlijk gestaan op deze CP en mooie fietsroutes gemaakt , prima sanitair en leuke plaatsen aan het water.
3 nachten op de CP gestaan en veel gefietst in de omgeving die erg mooi is met wisselende landschappen en ruime plaatsen en goed sanitair kortom wij komen zeker terug
Sitecode: 20937
Lang weekend op deze CP geweest met ruime plaatsen en het wijdse uitzicht, prima sanitair en vriendelijke eigenaar , hier komen wij zeker terug.
Als dit geen CP van het jaar kan worden dan weet ik het niet meer , wat een ruime plaatsen en rust en uitzicht en schoon sanitair en mooie fiets mogelijkheden ,wij komen zeker terug.
Prima camperplaats met vriendelijke jonge eigenaren die in 2020 gestart zijn en die goed bezig zijn om er iets moois van te maken , wij komen zeker terug 😀👍
Prima CP met mooie plaatsen en veel ruimte, goed sanitair en elke morgen een vers eitje op je bord . Veel fiets mogelijkheden en op loopafstand van Kessel en de Maas. kortom wij komen zeker terug.
Ruime en rustige camperplaats met grote plaatsen en pal aan de Waal waar je heerlijk over de dijk kunt fietsen, even door de schuur rijden en je bent op de binnenplaats.
Prima camper plaats met mooie ruime plaatsen met uitzicht op de weilanden, sanitair is prima alleen de WiFi wat beter maken.
Uitstekende CP in Anjum met een mooie ligging voor fietstochten langs de Waddenzee en het Lauwersmeer. De zeer vriendelijke eigenaren Renske en André maken een bezoek tot een feestje. Hier komen we zeker terug .
We hebben hier 1 nacht gestaan. Prima te doen en je kunt zo lopend naar het gezellige centrum van de eeuwenoude Hanzestad Zutphen, waar veel te zien is. Kortom een aanrader !
We hebben hier 1 nacht gestaan omdat we op doorreis waren maar komen hier zeker nog eens terug. Camping eenvoudig maar prima ! Je loopt zo het stadje Hattem in, een erg leuke toeristische plaats met een stadsmuur, nauwe steegjes, gave gevels en veel musea o a. het Anton Pieck museum. kortom een aanrader. Ook mooie fietstochten langs de IJssel.
We hebben hier overnacht van 8 op 9 oktober. Erg vriendelijk ontvangen door Niesje. We waren de enige die nacht. Het is een prima plek, heerlijk rustig. Workum en Bolsward liggen in de buurt. Deze moet je zeker bezoeken.
Sitecode: 20384
We hebben hier 1 nacht gestaan. We hadden stroom, vuil water en toilet afvoer. Alles gaat via een betaalautomaat. lekker handig en een prima plek. Vlakbij het centrum en supermarkt in de directe omgeving. Heerlijk fietsen naar Bruinisse. Kortom we komen hier nog eens terug !
We hebben met heel veel plezier bij Albert op de camping gestaan. De plekken zijn groot met alle voorzieningen. Verder een nieuw sanitairgebouw met veel schone douches en toiletten. Van hieruit kun je mooie fietstochten maken. De kleinkinderen vonden het geweldig hier. Een Trampoline en skelters en tractors om op te rijden. En kijken naar de koetjes en kalfjes. We komen hier zeker weer terug !
De Kleine Geest in Linden is een ideale plaats om enkele dagen te verblijven. lekker rustig. Vriendelijke beheerder. Het sanitair is super ! Heerlijke douches en schone toiletten. Verder zijn het ruime plaatsen. En dit alles voor een bescheiden prijs. Een fijne omgeving om te fietsen ! Kortom hier komen we zeker weer terug.
Sitecode: 19442
De basisprijs is 14.50 voor een SVR lid. Echter als je geen lid bent betaal je 5 euro per nacht meer ! Op hun website staat dit niet vermeld en ook niet bij aankomst. !!! Andere SVR campings vragen 1 euro tot 1,50 meer als je geen SVR lid bent. Dit vermelden ze ook op de website. Dus let op !!!!!!! Het verschil is wel hoog vergeleken met andere campings.
schone nette camping met zeer grote plaatsen en goede sanitaire voorzieningen. grote speelplaats voor kinderen en een gastvrije eigenaar. Het heeft wel een prijs voor dit alles met de camper en 2 personen moet je € 27,50 per nacht betalen voor de douche en warm water €0,50 en WiFi €5 voor 2.5 uur of € 10, voor 8 uur .