@Meshell
- 2014
Juni 2026
dit is een mooie rustplaats, maar zeker geen camper plaats. De Sanizuil is verdwenen.
bij aankomst zeer mooie camperplek, maar er is geen een plaats recht en als je denkt ik heb blokken nou dan kom je bed droger uit hier heb je echt wel wat meer nodig, maar een mooie camping, nou ja, camperplek
Ik vind het hier zeker wel 5 sterren waard. waarom? Omdat de camperplaatsen goed gelegen liggen achter gebouwen met loopafstand van 5 minuten naar de winkelstraten. Alles is er. 2 keer rollen en je staat voor de deur van een Italiaans restaurant. Daarnaast kun je vuil water lozen, tegen betaling water tappen en stroom voor 4 aansluitingen. Er zijn 6 grote en 2 kleine camperplaatsen. Met dank aan de gemeente Cloppenburg om dit te organiseren.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Wat een mooi onderhouden nette camping en een vriendelijk gezellig ontvangst met Patrick eigenaar hier. Je voelt je direct op je gemak. Een prima overnachting gehad en met name door de vriendelijke ontvangst de moeite waard om weer eens terug te komen. Patrick en Peggy bedankt. Groet Michel en Gerard
Prima plaats om te overnachten. Hier bij het restaurant de Dutch Mountain gegeten. Heerlijk gegeten voor weinig. Lekkere Wienerschnitsels en Belgische wafens met slagroom en een goede cappuccino. Vriendelijk ontvangst. Echt een aanrader om daar te eten. Veel plek voor meerdere campers. Veel natuur om je heen en rust.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden