@MetMonique
Rustige camping met veel vaste gasten waarvan niemand er was toen wij er waren. Zicht op het meer en prima sanitair.
Prima gratis plek direct am Rhein. Overdag dagjes mensen. Naast een restaurantje. Geen voorzieningen, maar voor een nacht is dat geen probleem. Luifel uit, wijntje erbij en bootjes kijken.
Mooie terrassencamping. Vriendelijke beheerder, schoon sanitaire. Ondanks aan een doorgaande weg, was het erg rustig. Vooral 's snachts.
Heerlijke plek om te staan. Geen stroom en water, maar je mag alle faciliteiten van het gebouw gratis gebruiken. Er staat dat het voor een camper tijdelijk open is, maar dat was in ons geval gewoon geopend in mei. Prijs was voor 2 personen Chf 21.
2023
Prima plek naast een rustige weg. Eigenaresse heeft zelfs een heerlijk brood voor ons gebakken.
Prima plek en heerlijk rustig. Vriendelijke ontvangst van Engels echtpaar.
Prima camperplek. Net buiten centrum, rustig gelegen. Het is wel een dingetje om jezelf te registreren via een laadpaal bij Camping Car Park. Als dat is gedaan en je hebt betaald met je pinpas, dan gaat de slagboom voor je open.
2022
Uiterst vriendelijke ontvangst. Alles werd duidelijk uitgelegd. Mooie grote plaatsen. Goed sanitair. Prijs in hoogseizoen aan de hoge kant. 4 personen met camper 7 meter en elektra 62 pond per nacht.
Rustige camping met mooie plekken. Wij stonden aan een vennetje. Vriendelijk ontvangen door een echtpaar.
Sitecode: 42048
Vriendelijke mensen. Broodjes kun je bestellen. Geen wc of douche. Vlakke staplaatsen