@Meul
- 2017
Bij aankomst gebeld met tel.nr. dat bij receptie hing. Norse man zei dat hij er over paar minuten zou zijn. Half uur gewacht, toen nog maar eens gebeld. Man zei nogmaals chagerijnig dat hij er over paar minuten zou zijn. Hoefde niet meer van ons, we zijn verder gereden
Een prachtige locatie, gerund door jonge, enthousiaste ondernemers. Mooie ruime plaatsen, goed sanitair. Fijne omgeving met volop fiets-, wandel- en vismogelijkheden. Leuke boerderijwinkel met o.a. hun eigen (h)eerlijke producten.
Prachtige plaats aan rivier, bij cafe dat van 11 tot 18 uur geopend is. Schoon openbaar toilet en een pub op loopafstand. Overdag wandelaars en vissers, 's nachts rustig. Mooie wandelroutes.
Eenvoudig maar schoon sanitair. Groepen schoolkinderen kunnen overdag voor levendigheid zorgen. Mooie ligging met uitzicht over het dal van de Nore.
Goede ligging in centrum, maar niet echt rustig (muziek tot zeer laat 's nachts en 's morgens vroeg vrachtverkeer). In de Dunnes Stores is evt. toilet (8-21 uur) en er staan afvalbakken.
Prima camping met goede en schone faciliteiten. Loopafstand van stad met leuke pubs en restaurants. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaren.
Prima CP, alleen stroom. Eyeries is leuk plaatsje met gezellige pub. Mooie wandeling gemaakt (blauwe pijlen). Lekker gegeten in restaurant bij ingang.
Prima camping voor een nacht. Sanitair gedateerd maar wel schoon. Mooi uitzicht en zeer vriendelijke ontvangst.
Bijzondere camping, vooral vanwege de relaxte sfeer. Prachtige ligging direct aan zee en strand. Sanitair is oke, gedateerd maar schoon. Vriendelijke ontvangst.
Nette locatie, maar wel erg druk en geluidsoverlast van verkeer. Sanitair netjes. Aardige beheerders. Mooie plek voor een dagje Giethoorn.
Prima locatie bij jachthaven, aan de IJssel. Sanitair eenvoudig en schoon. Zeer correcte en gastvrije beheerders. Mooie fietsomgeving. Bakker en restaurant op loopafstand.
Mooi gelegen camping aan de Klarälven. Zeer vriendelijke Duitse eigenaren. Goed onderhouden parkachtig terrein met zeer schoon, wel eenvoudig, sanitair. Broodjesservice en heerlijke taarten.
Mooie camping met redelijk schoon sanitair. Leuke wandeling naar de zee over de rotsen. Wel veruit de duurste camping die we gehad hebben de afgelopen 3 weken en dan ook nog 10 kr voor de douche, dat viel ons tegen.
Prachtige plek bij haven. Geweldig uitzicht en prima sanitair. Restaurant bij de haven. Was tegen eind van de middag vol.
Mooie rustige mini-camping aan meer. Zeer gastvrije en behulpzame eigenaren. Beperkt maar schoon sanitair. Gezellige recreatieruimte. Perfecte locatie voor verschillende manieren van vissen, zoals vliegvissen en snoeken, in meer of in bergstroompjes. Eigenaar kan voor vervoer zorgen. Motorboot verhuur.
Sitecode: 52024
Teleurstelling. Ligging is wel mooi, maar men vroeg 200 kr voor de overnachting. We zijn verder gereden.
Prachtige plek aan de Kyll. Wandel-, mountainbike- en vliegvismogelijkheden. Nieuwe eigenaren, zeer gastvrij. Brandschoon sanitair. Lekker gegeten in campingrestaurant.
Sitecode: 42046
Mooie rustige plek bij een haven. Prima betalingssysteem met automaat. Na betaling krijg je code voor wifi en voor toiletgebouw. Sanitair redelijk, toiletgebouw stond in de steigers.
Prachtige ligging en mooie wandel- en fietsmogelijkheden. We waren wel wat teleurgesteld over het sanitair na alle lovende beoordelingen. Het was niet echt schoon. Na onze aankomst werden gauw de overvolle afvalbakken geleegd, maar vochtvlekken en spinnen niet verwijderd.
Mooi gelegen camperplaats aan de Weser met heel comfortabel en schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst, handig betaalsysteem, broodjesservice en prima restaurant. Mooie fietsmogelijkheden. Enige minpuntje was het grote aantal caravans op de camperplaatsen (wij waren er tijdens het Paasweekend).
Medio december bezocht tijdens de kerstmarkt. Aanrader! Op loopafstand van het centrum. Goede faciliteiten.