@MiaLucas
- 2015
Prachtige locatie, heerlijk rustig, beslist een aanrader ondanks dat er geen voorzieningen zijn. Betalen bij het boerenhuis, 10 pond, heel vriendelijke boer.
Prachtige nette camperplaats en camping. Mooi schoon sanitair en erg rustig. wij stonden met vrienden op de camping en hadden mooie ruime plekken. Vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Komen zeker nog weer langs.
Dit s geen camperplek, slechts een parkeerplaats zonder voorzieningen, er staat zelfs geen afvalbak. Wij zeuren niet snel over een camperplek, maar € 20 voor helemaal niets, vinden wij wel duur.
Wij hebben hier 1 nacht gestaan toen we op doorreis waren. Zoals reeds in meerdere reviews staat, zijn de toiletten en douches top. Wij werden ergens aan het eind van de camping neergezet waar we veel last hadden van de weg die langs de camping loopt. Camper, tentje, auto en 4 personen €68,- Dat is gewoon teveel voor wat er geboden wordt. Sanitair gebouw krijgt echt 5 sterren, de plek/camping was niets speciaals ==> vandaar de matige waardering.
Uitstekende camping, keurig onderhouden, schoon sanitair. Zeer ruime doucheruimte. Hele vriendelijke ontvangst door Dale en Julie. Nabij gelegen plaatsje stelt niet veel voor maar er is wel een bakkerij/café waar je prima kunt lunchen. Heerlijk rustige omgeving. Beslist een aanrader.
Wij waren ook van plan om hier te gaan staan, helaas was alles vol. We zijn toen net iets buiten York gaan staan op Beechwood Caravan Park York, deze ligt vlak VOOR Beechwood Grange caravan club site die 2x zo duur is. Hier waren we £35,- kwijt. We zijn toen met de taxi naar York gegaan ( retour +/- £22,-). Rustiger, goedkoper en heel ruim opgezet. Beechwood, Malton Road, York, YO32 9TH

prima camperplek met de voorzieningen die je als camperaar nodig hebt. Diverse eetgelegenheden en mooi startpunt voor verschillende fietsroutes. Betaling was even een puntje, maar werkt gewoon met een ouderwetse envelop. Plekje reserveren kan ook via de website.
Mooie camperplek met alle voorzieningen die je als camperaar nodig hebt. Lekker gegeten bij de lokale Griek op loopafstand. Plaatsje zelf is niet veel te beleven, maar je kunt wel lekker langs de Rijn wandelen en fietsen.
Prima overnachtingsplek, keurig en schoon sanitair en lekker gegeten in het restaurant voor een zeer billijke prijs. Plek is niet bijzonder maar het totaalplaatje is goed!

Ideale camperplek voor de camperaar met kleine kinderen. Voor de iets “oudere” camperaar” zijn er veel betere en mooiere plekken. Naast het feit dat je naast de toegangsweg van de camping staat loopt ook Jan en alleman over de camperplek. Je krijgt toch de indruk dat men door minimale investering een maximale opbrengst wil creëren. De prijs is persoonlijk maar voor ons te duur. €10,- was mi genoeg
Sitecode: 92054
Dit is niets meer dan een parkeerplaats voor campers, gelegen tussen doorgaande weg en het water. Wij zeuren niet snel over de prijs maar dit is het geld niet waard.

Prima overnachting voor doorreis, dicht bij de autobaan. Voucher is verkrijgbaar bij het tankstation, hier verwijzen ze je door naar de “parkwachter” die je een parkeerkaart geeft en de voucher voor het ontbijt.
Zeer eenvoudige camping in achtertuin. Dichtbij tram 17, ideaal voor bezoek aan Praag. Alle voorzieningen zijn aanwezig maar nogal primitief. Behulpzame eigenaresse, bij haar kun je ook vast tramkaartjes kopen.
Leuk weekend gehad, prima camperplaatsen met dito voorzieningen. Vanaf de camping diverse fiets- en wandelroutes. Een aanrader!