@Mibachian
- Carthago Chic c-line 4.9
- 2011
- Integraal
Sitecode: 19828
Rustruimte uitgerust met twee ruimtes die worden gebruikt voor toiletten. Dit jaar zijn er 4 nieuwe badkamers gebouwd met wasbakken, 2 wasbakken voor de afwas en 2 wasbakken, deze geven helaas alleen koud water af. Ook nieuw zijn de 6 douches met gordijn en bij de prijs inbegrepen zonder muntjes. Het restaurant is helemaal niet slecht. Hoffelijkheid en beschikbaarheid zijn het bijgerecht. De prijs is € 45 per plaats zonder bemanningsonderscheiding.
Uitstekende plek. Zeer grote plaatsen op gazon. twee prachtige zwembaden. Per shuttle verbonden met de Ippocampo-badkamer. Ik zou maar één ster moeten plaatsen, anders gaan er te veel mensen naar toe, maar de locatie is echt Top. De eigenaar en het personeel van een ontwapenende beleefdheid. Super verblijf.
Prachtige locatie. Functionele en goed uitgeruste faciliteit. Personeel is erg beleefd en hoffelijk. Het enige nadeel is de weg vanaf het strand, na een dagje strand is het een mooie klim.
Kleine familie gerunde camping met strand. Restaurant en kioskbar. Warme muntdouches, koud getimed. Goed in de schaduw. Er is qlc manoeuvreren met zeer lange middelen. Het verdient de voorkeur om half augustus te boeken.
Sitecode: 20895
kamperen praktisch "in" de zee. Goede service, uitstekend restaurant en pizzeria en strand op de camping zelf. niet erg grote maar voldoende plaatsen, grond op zandgrond.
Uitzonderlijke managers, shuttle op aanvraag naar het centrum altijd beschikbaar, schone toiletten en warme douches inbegrepen, bar ... ... en als u meer van het leven wilt, is hier altijd een Lucan!
Sitecode: 19828
Goed uitgerust gebied. warme douches en altijd schone badkamers. Restaurant pizzeria in de structuur zeer goed en economisch gematigd. Strand 5 minuten lopen. Mogelijkheid van verhuurders voor groepsvakanties met vrienden zonder kampeerders. Verlichte, stil en stil in de avond. Elektriciteit en waterbelasting op pek verrijkt met groene scheidingshaag. Uitstekend management.