@Michael-en-Linda
- 2009
- Dethleffs Trend T 7057 DBM
- 2022
- Ander
Dubbel gevoel bij deze camping. We waren een weekend met de familie hier: 2 tenten, een caravan en onze camper. Gezellige camping met veel groen. Beetje weinig douches en wc’s (2x2) voor zo veel gasten en zulke tarieven. LET OP: Voor de camper zijn er weinig voorzieningen, afvalwater kun je niet lozen! De eigenaar heeft me uitgelegd dat dit bewust beleid is om de grote campers te ontmoedigen. Hij wil liever tenten in het groen. Maar wél de poen.
Prachtige professioneel uitgevoerde CP. Mooi aangelegde plaatsen, goed sanitair en slimme (afval)watervoorziening. Vooral op de plaatsen aan de buitenring sta je mooi met privacy en uitzicht. Twee nachten gestaan en lekker gefietst (daar hadden we deze CP op uitgekozen).
Prettige ruime CP met lekker veel zon mogelijkheden. Check-in en-out gaat digitaal waarbij ook je stroomverbruik wordt geregeld en verrekend. Het is er heerlijk rustig. Wij stonden er twee nachten in juli en er waren weinig andere gasten. Bij volle bezetting lijkt ons twee douches op 25 plekken wat krap. Alle sanitair was continu brandschoon. Ideale lokatie om de ene dag het Fochteloërveen te fietsen en de andere dag het Drents-Friese Wold!
Superfijne CP! Prima plekken op de Neckar oever met veel ruimte aan de voor- en achterkant. Mooi gras ook. Wij verbleven hier 4 nachten en betaalden €10,-/nacht plus €5,-/ nacht voor elektriciteit. Let op, alleen contant betalen, in het restaurant. Cassette legen is beetje behelpen maar OK, grijswater put zit wat onhandig maar vloer loopt goed af ernaartoe. Omgeving is prachtig, je kunt er goed wandelen en fietsen. Heidelberg is een aanrader.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Sfeerloze camping met hier en daar caravan-wrakken. Wel groot en ooit luxe, nu vergane glorie. Mevrouw bij receptie was hulpvaardig maar niet vriendelijk. Wij hebben er 1 dag/nacht gestaan om de was te doen. Douches aftands, wc’s OK. Sani-plaats OK. Veel schaduw vanwege het smalle dal. De naastgelegen weg geeft veel lawaai overdag, ‘s nachts rustig. € 28,50 (incl. stroom) is echt teveel voor het gebodene.
Fijne rustige CP met brede plekken op gras en gratis moderne wc’s voor € 15/nacht. Voor stroom betaal je heel handig bij een zuil, douches kosten 1 euro. Wij hebben er 5 nachten heerlijk gestaan, lekker gefietst en gewandeld. Brood en gebak bij de dorpswinkel vanaf 06:30 uur, 2 restaurants én een goeie (!) pizzeria in het dorp. Geen schoonmaak waargenomen helaas. Douches waren alleen warm op echt zonnige dagen. Daarom 4 en geen 5**. Aanrader!
Hele fijne camping met hulpvaardige NL eigenaar. Voormalig DDR-resort rondom een groot zwemmeer. Er zijn afgebakende veldjes aan de westkant en een zeer groot open veld met vrije plaatsen aan de oostkant. Wij stonden 5 nachten heerlijk op het grote veld. Krachtige elektriciteit, heet water bij douches en afwas. Sanitair was recent gerenoveerd. Verder alle voorzieningen voor camper aanwezig. Omgeving heel mooi en goed te fietsen. Aanrader!
Keurige CP achter de bowling met ruime plaatsen op soort sedum ondergrond. Kost € 10,-/nacht en stroom en water via automaten: 1,67 kWh voor € 1,- en 80 ltr voor € 1,-. Of 10 cent voor een gieter vol. Beheerder is niet supervriendelijk maar wel toeschietelijk. Wegens personeelstekort was er geen warm eten te krijgen, wel uitgebreide bar. Er zijn mooie fietstochten langs de Elbe en naar Wörlitz te maken! In Dessau kun je Bauhaus kunst bekijken.
Mooie plek aan de rand van het dorp met schitterend uitzicht op het zuiden. Wat een rust! Wij stonden er één nacht (als alternatief voor een volle camperplaats) naast de bloesemende bomen. Helaas zijn er geen voorzieningen dus moesten we weer door. Kost € 10,-/nacht. Aardig eigenaar. Er zijn leuke wandelingen en fietstochten te maken en supermarkten zijn niet ver weg.