@MichaelaMaria
24/7 geopend via automaat (meerdere talen selecteerbaar) Toegang met campingkaart, waarvoor u 5 € betaalt ("kaartkosten"), vervolgens 0,44 € toeristenbelasting en standplaatskosten, wat voor ons uiteindelijk 18 € bedroeg - zonder WiFi en sanitaire voorzieningen, die van oktober tot maart gesloten zijn. Locatie Dichtbij snelweg handig
Dagtarief 23,70 voor campers 24 uur. 10 minuten lopen naar de kathedraal/oude stad. Een park er vlak naast.
Geweldige locatie, nieuwe badkamers, frituur, WiFi, verwijdering en alles wat je nodig hebt. Inchecken bij de automaat of geheel via smartphone met creditcard.
Rustig, net vaste plaatsen, huisvuil en afvoer aanwezig. Mooi park met meer en restaurant naast de deur. Bakker op 400 m
Goede afvoer en bevoorrading daar, goed voor een nacht. We hebben vooraf getankt, douches zouden 5 € per persoon moeten kosten. Elektriciteit tegen betaling.
Alles is aanwezig wat je nodig hebt, €2 voor 10 minuten water plus 1 uur stroom bij de automaat, tegenover wasmachines, wasstraat en een mooi wandelpad in het park.
Let op: Losstation in Våge nog niet klaar in 2022
Mooi gedaan, winkels en museum in gangpad fatsoen. klein park Met dank aan de gemeente!
Super goed! Momenteel gratis. We vonden geen bakker, maar een wijnmakerij en een antieke hal in de buurt. Supermarkt ca. 3 km (links)
Klein en fijn, geweldig uitzicht, bootverhuur en de mogelijkheid om op aanvraag een vistocht te boeken. Mooi strand op 1000m. Leuke rondwandeling om het meer door het bos, ook met hond.
Mooie plek direct aan het meer, stroom, water, toilet/douche, alles is aanwezig. Mogelijkheid om een museum, café te bezoeken, een roeiboot te huren (100sk), mooie promenade 5 km van de deur.
geweldige locatie direct aan het meer, zelfs als de spoorlijn hier langs gaat. Goed aangegeven, je hebt drie verschillende opties, twee aan het meer of direct bij het buurthuis the
zeer mooie locatie, leuk om rond te slenteren, parkeerplaats alleen om te overnachten, 100 Nok / nacht te betalen via telefoonnummer, Vipps (Norw. Paypal)
zeer mooi gelegen, zeer goed onderhouden. 1 douche / toilet erg schoon. In de loop van het jaar zouden er meer toiletten moeten komen. Laag constant achtergrondgeluid van de ventilatie van de visfabriek. Zeer aardige operator. 300 Nok met alles behalve internet
Plaats met watertoevoer / afvoer en vuilnisbak. In het dorp zelf bakkers, kleine supermarkt, kaasfabriek, openbare toiletten en niet te vergeten het museum om het hele dorp in 2002 te verplaatsen. Destijds werd het oorspronkelijke dorp overspoeld door het reservoir. Een wandeling door het dorp en museumbezoek is de moeite waard.