@MichaelaMaria
24/7 geopend via automaat (meerdere talen selecteerbaar) Toegang met campingkaart, waarvoor u 5 € betaalt ("kaartkosten"), vervolgens 0,44 € toeristenbelasting en standplaatskosten, wat voor ons uiteindelijk 18 € bedroeg - zonder WiFi en sanitaire voorzieningen, die van oktober tot maart gesloten zijn. Locatie Dichtbij snelweg handig
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Dagtarief 23,70 voor campers 24 uur. 10 minuten lopen naar de kathedraal/oude stad. Een park er vlak naast.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Geweldige locatie, nieuwe badkamers, frituur, WiFi, verwijdering en alles wat je nodig hebt. Inchecken bij de automaat of geheel via smartphone met creditcard.
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Rustig, net vaste plaatsen, huisvuil en afvoer aanwezig. Mooi park met meer en restaurant naast de deur. Bakker op 400 m
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Goede afvoer en bevoorrading daar, goed voor een nacht. We hebben vooraf getankt, douches zouden 5 € per persoon moeten kosten. Elektriciteit tegen betaling.
3 foto's toegevoegd · bijna 4 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Alles is aanwezig wat je nodig hebt, €2 voor 10 minuten water plus 1 uur stroom bij de automaat, tegenover wasmachines, wasstraat en een mooi wandelpad in het park.
Let op: Losstation in Våge nog niet klaar in 2022