@Michamuench
Mooie plek met vriendelijke bediening, schoon sanitair en goede V/E. We raden vooral het ontbijt in de lodge aan (120 SEK/persoon).
Status maart 2022: Er zijn geen toilethuizen meer.
Hele dag betalen bij een kaartautomaat is nu ook mogelijk. 180 DKK inclusief alle service. Toegangscode voor douche en toilet op de kassabon.
We kunnen het alleen maar eens zijn met de vorige sprekers. De ruimte en de infrastructuur laten niets te wensen over.
Een prachtige, natuurlijke plek aan de wei met zeer vriendelijke uitbaters. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw en goed uitgerust. V/E en elektra aanwezig. Er zijn vuurschalen en hout voor kampvuren. Over het algemeen is de plaats ten zeerste aanbevolen.
Mooie parkeerplaats. Elektriciteit en V / E inbegrepen in de prijs. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. De ingang (bordje camping / caravan) ligt ca. 150 m ten oosten van de ingang van de straat "Im Geweir", deze gaat over de spoorbaan, een kleine boswerf en over een smal bruggetje over een beekje. Zeer grote mobiele telefoons hebben waarschijnlijk problemen.
Een heerlijke en absoluut rustige plaats midden in de prachtige natuur, vooral in het voorjaar. Voor V/E is alles aanwezig en werkt het. Prijs ok, voldoende powerzuilen aanwezig.
In de parkeergarage Mittelmole is de plek met het mooiste uitzicht op Duitsland voor uitgaande en binnenkomende schepen, maar ook de duurste prijs voor elk comfort, nu niet meer toegestaan. Voor voertuigen hoger dan 1,9 m is de maximale parkeertijd 12 uur. We reden na een paar uur verder. Adieu Mittelmohle, dat was het voor de toekomst.
Tussenstop in het voorseizoen. Zeer vriendelijke operator. V / E mogelijk. Sanitaire voorzieningen warm en schoon. We hebben heel stil geslapen. Prachtig meer om te zwemmen en te fietsen. Eten in de vuurtoren van het restaurant sterk aanbevolen.
Montague is een van de mooiste plekken in de Alpen voor ons. De CP en het terrein is zeer schoon. Zelfs brood service is beschikbaar. De prijs is inclusief de zomer gratis gebruik van alle kabelbanen en het Talbusses. De natuur is overweldigend. Het is slechts 10 minuten lopen van de parkeerplaats naar de kabelbaan. Wi-Fi is beschikbaar, belastingvrij winkelen is ook leuk.