@Michbakker
- 2019
Het is inmiddels een maand geleden dat wij twee nachten bij de Oude Walnoot verbleven. We werden hartelijk ontvangen met onze twee jonge kinderen, er werd zelfs speelgoed tevoorschijn gehaald! Lucia en Nico deden net dat beetje extra om je welkom te laten voelen. Schoon sanitair en alle voorzieningen aanwezig voor de moderne camperaar.
Plek is gesloten van 24-08 t/m 05-09 volgens een briefje bij de ingang. Omdat dit niet hier vermeld stond en we er 2 uur voor gereden hebben ok hierachter te komen slechts 1 ster.
Coördinaten van deze app leiden je naar het hek van de camping. Deze kun je zelf openmaken. Bij ons werd deze geopend door een alerte schoonmaakster. Betalen bij de zwembadkassa. Het sanitair is schoon. Het openlucht zwembad is goed op temperatuur. Drankjes en eenvoudige snacks (bijv. frietje) verkrijgbaar. Tijdens openingstijden 09:00 - 19:00 uur klinkt er muziek. Daarna is het rustig en heb de mogelijkheid om tot 21:00 uur banen te trekken.
Prima uitvalsbasis om Levoca te bezoeken. Goed te doen met een normale e-bike. Idyllisch en rustig. Het sanitair is inderdaad aan renovatie toe, het is puur functioneel. Het speeltuintje en de picknicktafels zijn ook aan een opknapbeurt of vervanging toe. Chemisch toilet kan geleegd worden en er is water. Afwas kan evt. bij het kampeer keukentje. Voor ons als camperaar voor een paar nachten voldoende.
Wij zijn omgekeerd toen we de prijs hoorden: €98 voor 2 nachten met stroom (3 pers., excl. douche).
Het is geen camping maar een grote achtertuin waar 4 campers of een aantal tenten kunnen staan. De weg is smal en er staan geen borden die naar de plek wijzen. Wij vinden deze plek meer iets voor als je met een camperbusje of tent reist.
Een prima plek om enkele nachten te verblijven. In tegenstelling tot eerdere reviews is het vullen van water en legen van grijs water mogelijk (zie foto). WC is niet heel schoon (kon bij de dames niet op slot, bij heren wel), (warme) douches zijn af te sluiten met een slot. Er is ook een koude buitendouche en een koude rivier met zandstrandje om af te koelen in de zomer. Onze dochter van 2 heeft zich heerlijk vermaakt met zand en water.
Vriendelijk ontvangen. Rustig gelegen, kindvriendelijk, zeer schoon sanitair en luxe douches, toegankelijk met tag. Goede uitvalsbasis voor o.a. Hintersee, Königsee, wandelen etc. Wassen en drogen met €0,50 euro munten (per 33 min.). Broodjes service (op bestelling afhalen). Openingstijden van receptie en kiosk zijn beperkt (08:00 - 10:00 en 16:00 - 18:00 uur). Aankomst mogelijk tot uiterlijk 18:00 uur.
Wij hebben tijdens onze rondrit door Zuid-Engeland twee keer gestaan. Voor weinig geld alle basisvoorzieningen voor de camperaar. De kip- en hamburger uit pub zijn aan te bevelen. Fish en chips vonden wij hier wat minder. Er staat een losse portacabin met douches en toiletten (gedateerd). Je kunt ook achter het pub gebouw naar het toilet.
Sitecode: 101966
Rustige plek, ideaal voor echtparen. Met Zeeuwse gastvrijheid ontvangen door de vriendelijke eigenaresse. Deze plek is vrij recent aangelegd. Het beste kun je even bellen om de (on)mogelijkheden te bespreken. Wij kregen tot onze verassing een gereduceerd tarief en werden dubbel verrast door een stukje warme appeltaart op een dag met alleen maar regen. Dat is natuurlijk niet standaard maar zegt wel iets over de gastvrijheid van deze plek. ;-)
Een rustige nacht op een parkeerplaats, verder geen voorzieningen. De parkeerplaats kost €6 voor een camper per 24 uur.
Het uitzicht is erg mooi! De weg hoor je afhankelijk van de wind, dat was voor ons niet storend. Pak bij aankomst de rechter toegangsweg (zand/bosweg) bij droog weer, deze heeft minder hobbels.
Mooie plek zonder voorzieningen. Afhankelijk van de wind is de weg te horen, dit vonden wij niet storend.
Prima (‘s nachts stille) plek om te overnachten als uitvalsbasis voor een bezoek aan Møns Klint. Picknickplaats met aansluiting op de wandel en fietspaden naar de krijtrotsen. Informatiefolder (met routes/kaart) is bij de infoborden bij de parkeerplaats te verkrijgen. We kwamen aan het eind van de middag aan, voldoende plek op de kleine parkeerplaats.
Mooie plek, uitzicht op het water, schoon sanitair. Stonden 8 campers toen wij er waren, er is plek voor 9 misschien zelfs 10 ;-).
Sitecode: 92024
Heerlijk plekje langs de lek, vriendelijk personeel! Van alle gemakken voorzien en het dorp is op loop/fietsafstand.
Sitecode: 19971
Weinig aan toe te voegen.. top plek voor je camper als je van wildkamperen houdt!
Prima plek voor overdag als je Hamar wilt bezoeken. Niet stil door het ronkende geluid van de fabriek, daarom 5/10. Er zijn mooiere plekjes aan een zwemwater.
Prima en rustige (‘s nachts stille) plek. Eenvoudige parking zonder extra voorzieningen. Parking voor de Helgelandstrappa (langste stenen trap van Noorwegen, eind 2019). 2500 treden, 818 m hoog naar de top van de Øyfjellet-berg. Mogelijkheid voor zipline (langste van Nordland) naar beneden over de Vefsna rivier.
Wat een mooie plek! We zijn er een stukje voor om gereden en dat was de moeite waard! Wij stonden er alleen en zijn een extra nacht blijven staan. Dit is Noorwegen!
Picknickplek + wc, vlak langs de weg. De weg valt op de avond/nacht stil. Alleen de harde regen verstoorde onze nachtrust. Een prima plek om te overnachten met uitzicht op de grote klif Hornelen. Hornelen (beginpunt hike) is 6 minuten rijden.
Nette plek met schoon sanitair! Het toiletgebouw was open tijdens ons verblijf. De (warme!) douche werkt op munten van 10 Kr voor 5 minuten, koud douchen is gratis ;-). Samengevat: Een rustige (stille) fijne plek. Omdat het geen serviceplaats is voor campers (loosplek) een 9/10 anders was het een dikke 10 geweest.
Nette CP: water, stroom, loosput. Alles voor €8 per 24 uur. De supermarkt is op loopafstand (10 min.), een ontbijt is dus zo geregeld. Wij kwamen op een woensdag aan om 17:45 uur toen waren er nog enkele plekken. In een zomerweekend moet je tijdig aankomen om een plekje te bemachtigen. Een mooie uitvalsbasis om te fietsen of te wandelen.
Een eenvoudige camping, voorzieningen zijn verouderd en er zijn onvoldoende stoomaansluitingen op het terrein. Voor een camping bij een “toeristische trekpleister” vind ik hetondermaats. Positief is de ligging: 20 min. lopen vanaf het centrum van Cochem. De supermarkt is binnen 10 min. (loopafstand) te bereiken.