@Michel_
- 2002
- Mercedes
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Fijne camping met uitstekende sanitair, 50 cent voor 5 minuten douchen. Alles aanwezig. Zwembad en stadje op loopafstand. In de buurt een weiland waar je lekker met de honden kunt wandelen.
Erg mooie locatie zo bij het meer, de camping is minder, elke keer met toiletpapier naar kamertje 100 lopen: herinneringen van 40 jaar geleden komen dan boven. Het is vooral een jongerencamping, erg druk. Ik betaalde 30 euro per nacht met de camper, 2 volwassenen, 1 kind en 2 hondjes. Let op dat je het afval goed scheidt anders krijg je wel commentaar van de eigenaar. Wat wel logisch is want sommigen dumpen hun troep allemaal in 1 zakje.
Voor ons een topcamping: midden in de natuur met ruime plaatsen, 2 zwembaden, restaurant en zeer nette toiletgebouwen. Wij zijn geen fan van mega-campings die veelal druk zijn en bomvol Nederlanders. Hier heerlijk rustig vertoeven. Ook zeer aardige eigenaren. Joie de vivre!
Er wordt totaal niet op mails/telefoontjes gereageerd, op de foto’s ziet het er mooi uit maar in werkelijkheid zeer armoedige bedoening. We zijn direct met de camper met piepende banden weggereden.
Nette camping, stevig aan de prijs, wij waren voor 2 nachten 120 euro kwijt. mooi zwembad ook. Jammer dat er helemaal geen Wifi is: onder het mom van “dan kun je meer tijd aan je familie en kinderen besteden.” Zo lust ik er nog wel een paar.
vond het er ontzettend armoedig en troosteloos uitzien. we zijn weer ingestapt en verder gereden.
mooie camping en derhalve stevig aan de prijs, ik betaalde 210 euro voor 3 nachten met 2 volwassenen, 1 kind en 2 hondjes. ik had deze camping uitgekozen ivm het zwembad, maar toen we eindelijk voor het zwembad stond , staarden we stomverbaasd naar een pierenbadje gevuld met alleen maar kinderen. We zijn rechtsomkeer gegaan en ik had spijt dat ik voor zolang gereserveerd had. Dus alleen leuk als je kleine kinderen hebt.
tja honden zijn hier niet welkom en die maken deel uit van ons gezin dus voor ons hier geen familie bezoek.
zoals op veel locaties gebeurt komen de grote jongens de boel overnemen en wordt alles zeer commercieel. Prijzen op de camping waarvoor je liever in een hotel gaat zitten. Tja, vraag aanbod.
Helaas zijn honden niet toegestaan, voor ons een no-go want ze horen bij ons gezin.