@Michel138

1980

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

fantastische ligging. Niet aangeduid. Ligt aan linkerzijde weg achter lage ijzeren omheining, zie foto. 100 meter verder momenteel een modderige parking met stortplaats. Strand bereikbaar langs poortje van camperplaats. Pizzeria/restaurant dichtbij aan strand.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Dit is een grote mixparking, waar veel plaats. Goed om paleis en tuinen te bezoeken. Overnachten zou ik er niet doen. Camping is vlakbij.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Dit is een parking voor wagens. Als je binnen de vakken parkeert, kan een motorhome ook. Lange MH kan over berm steken langs droge waterloop. Ideaal om kasteel en molens te bezoeken. Steile klim . 99m hoogteverschil. Frisse drankjes bij 2de en 8ste molen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Niet meer overnachten. Politie verwijst naar camping international . Probeer anders parking langs Carretera de Madrid. kort bij paleis en camping. grote mix parking. Zeker interessant om te parkeren voor bezoek aan paleis en tuinen. Vandaag zeer rustig. Slapen hebben we er zelf niet gedaan.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

mooie camping. ruime plaatsen die je zelf mag kiezen deze tijd van het jaar. prima sanitair. te voet of met fiets naar de stad. Paleis en de tuinen zeker de moeite waard. Geen foto´s binnen. Vergeet de koninklijke sloepen niet, kort bij camping. Museo de Faluas.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wij waren er 26 en 27 mei. Zonder reservatie nipt een plaats gekregen om 18u. Best reserveren. prima voor bezoek aan stad met bus die vlakbij stopt. Anders veel hoogtemeters te overbruggen. Plaatsen ruim met electr.,en water. Neem 1/2" koppeling mee. Toilet met sleutel aan receptie. Afvalwater en chemisch toilet ledigen geen probleem.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

gelegen in rustige eenrichtingsstraat achter universiteit wij hadden om 12.00 u geluk dat er net iemand vertrok. Stonden al 8tal motorhomes dwars geparkeerd op de site. Rustig gelegen, bezoek aan stad na stevige klim, 45 min. Strand op 20 min. ´sAvonds stonden er 50tal MH ook langs de straat. Politie enkele keren voorbij gereden. Geen opmerkingen. Water, vuilnisbak, afvalwater, chemisch toilet ledigen voorzien.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Gemengde parking. geen watervoorziening meer. alleen afvalwater,zelfs geen toilet ledigen. Rustige plaats, tenzij luidruchtige volleyballers, of beginnende dansgroep je storen. Zondagavond loopt parking vol met lokale bewoners.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

hier geweest op 27 mei 2019. Camperplaats helemaal voor ons alleen.