@Michel17101975
Juli 2026
Toilet gebouw is keurig. Douche betaal je 1,50 voor 7 minuten douchen. Grijs water kun je hier gratis kwijt net als gelegenheid voor je vuilwater. Water vullen niet gedaan. Eten is eenvoud maar zeker goed. Vergeet de wijn makerij verderop niet. Vriendelijke mensen en goede wijn!!! Plekje op zijn Duits veld vol rammen met betalende campeerders
Een prima plekje. 1 nachtje gestaan eigelijk voor nood. En zo stonden er hier vele ivm de grote file richting Italië. Tot laat komen mensen aan. Ze worden dubbel neergezet maar goed zo geven ze een ieder wel de gelegenheid om een slaapplek te hebben. Mooi oud stadje en als je de camping achter af gaat zit ervlangs het water een gezellig tentje. De trein ja die hoor je maar voor ons niet storend.
wauw absoluut. super netjes maar jemig wat eenvoudigs. tja we zij. Nederlanders dus alles is duur hihi en we hebben de platium plek aan het meer. dat kost wat centjes. en we hebben het goed. zwembaden prachtig wc super nieuw en netjes. je kan hier best zijn.
wat een prachtige plek. veel te duur weet ik ook maar hè je bent in Zwitserland en het gevoel en charme die daar bij hoort vind je vind ik al als geen rijd. toeristisch ? ja maar goed wij vonden het een wonderschoon plekje.
De plekken zijn van asfalt met een groen strook ervoor. zeer netjes. ook het reserveren gaat makkelijk en je kunt meteen zien of er nog plek is. hier toiletgebouw met zelfs de mogelijkheid om je wasje te draaien. Voor ons de tweede keer hier en zullen als we in de buurt zijn vast hier weer gaan staan. eten bij zuiderklip vlak bij de camperplek zou ik nooit weer doen. De snack vis Taria is wat dat betreft een veel betere optie.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
super nette camperplek. douche 0,50 cent en daar kan je prima voor douchen. je betaald met een prachtig systeem waarbij er eerlijk wordt betaald voor stroom mocht je dit gebruiken. een camperplek zoals hij in onze ogen hoort te zijn. alle faciliteiten aanwezig. super aardige gastvrouw! wij zijn op doorreis maar ik weet zeker dat deze plek de moeite waard is om eens terug te komen en omgeving te gaan verkennen.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
een prima camperplek als je richting Disneyland wil of gewoon Parijs in. met de bus 2,50 naar Disney en vanaf Disney naar Parijs met de trein 5,00 euro. de douche voorziening zijn gedateerd maar hebben alle functies. douche washokje toilet lozen vuil water tanken water alles kan er. nu herfstvakantie niet veel te doen maar ik denk in de zomer vol activiteiten om het park heen.
fijne plek als je de stad wil bezoeken. en de beste plek om je chemisch toilet te reinigen het stinkt er niet eens!!!! de camping is omringd door een hek waardoor het hele uitzicht naar het water er niet is en om 8 uur gaat het dicht. ontvangst niet vriendelijk . toilet gebouw gedateerd maar lijkt vernieuwd te worden. de douch op zich is top. regendouche.
zeer gastvrij. schone toiletten, spoelkeuken waar je gebruik kan maken van kookplaat, magnetron, waterkoker. broodjesservice in de ochtend en mits niet volgeboekt mogelijkheid tot een hapje in de avond. het beekje is een welkom afkoeling bij 31 graden toen wij er waren. voor ons een goeie plek. de vriendelijkheid van eigenaar en medewerkers is echt super. en in zeer goed bier zelfs voor een niet normaal bierdrinker!!!
dure plek 57,00 voor 1 nacht. in principe heeft het wel alles. schoon toiletgebouw met mogelijkheid voor kleding wassen. rustige plek tussen de bergen. er rijd een treintje en er vliegen veel helicopters heeft mij niet gestort maar kan mij voorstellen dat mensen dit overlast vinden.