@Michel2024
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2024
- Huren
mooie camping alleen maar 9 camper/kampeerplaatsen. de rest is vakantiehuisje. plekken zijn redelijk maar door begroeiing is het soms takken ontwijken met de camper. je hebt je eigen toiletruimte met douche en toilet. de algemene ruimte wordt gebruikt als opslag (die al ‘s ochtends om 08:30 wordt gebruikt) ligging is goed. je bent zo bij het strand met leuke restaurants. verder mooi zwembad en schoon.
we hebben hier gestaan voor een dagje Caen. het was wel even puzzelen met de camper car park app. je moet een account aanmaken en voor 5 euro een pas kopen. daarna krijg je een code waarmee je het terrein op kan. vanaf de plek een uber genomen (11 euro) naar het centrum. ideaal voor een dagje Caen
Wij vonden deze camping vergane glorie. Op de website ziet het er mooier uit dan het is. De camping bestaat voor 90% uit vaste stacaravans (waarvan we bij sommige de indruk hadden dat ze permanent bewoond worden). Binnenzwembad is netjes en buitenzwembad is nu nog niet open. Voor de prijs per nacht vinden wij het niet passend dat je zelf toiletpapier mee moet nemen naar de wc en moet betalen voor wifi. Plekken zijn ruim met privacy.
prima camping voor 1 of 2 nachten. wel een familiecamping in de meivakantie. sanitair is oké. De toiletten mogen wel iets vaker worden schoongemaakt. de douches zijn prima met wat temperatuur schommelingen. er zit een schattig bakkertje op 600 meter lopen in het dorpje. de pizza’s op de camping zijn top. verder mooie ligging op de rotsen met fantastisch uitzicht. grote plaatsen voor de campers
beetje last minute bij deze camping aangekomen maar er was genoeg plek. stonden aan de rand uit de wind en het was enorm rustig. grote plaatsen en sanitair is schoon. vriendelijke receptie met broodjes voor in de ochtend en klein winkeltje. ideaal gelegen voor lekkere strandwandeling en lunchen/avondeten bij loods 10
Prima kleine en fijne camping. Mooi zwembad. Rustig op het terrein. Wel aan een weg gelegen die je hoort, wij vonden dat niet storend. Sanitair is verouderd, maar schoon. Broodjesservice en restaurant aanwezig. Eigenaren zijn vriendelijk. Vanuit deze camping kan je (met de bus die voor de camping stopt) goed Bolzano en Merano bezichtigen. Camping is wel smal en zeker niet alle plekken zijn geschikt voor grotere campers (7,5 mtr).
Zeer mooie camping. Grote ruime plaatsen. Het sanitair is echt top. Lekkere douches en toiletten zijn super schoon. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Restaurant is een aanrader. De pizza’s zijn verrukkelijk. Wij komen zeker terug.
ideale plaats voor een bezoek aan Velden. 6 euro voor 6 uurtjes gestaan. je loopt met een kleine 10 minuten de stad in.
het is een mooie camping maar in het hoogseizoen is het een Nederlandse familiecamping. Veel gezinnen met jonge kinderen en vrij volle camping. sanitair en voorzieningen zijn goed. Douchen kost 0,50 cent en genoeg voorzieningen voor afwassen/wassen. Het zwembad is ideaal met overkapping waardoor ook bij slecht weer zwemmen mogelijk is. Supermarkt op 10 minuten lopen.
Mooie camping qua ligging tussen de bergen. Sanitair is schoon. douchen is wel prijzig 20 NOK voor 5 minuten. Verder rustig toen wij er waren en mooie wandelroute vanaf de camping.
Mooie ligging qua camping. Er zijn meerdere delen waar je de camper kwijt kan (gras of grind). Vriendelijke beheerder. Onze stroomkabe was te kort maar we konden bij hem een extra haspel lenen. Sanitair is goed. Mooie wandelroutes in de buurt
Dit is geen camping. Soort verkapt parkeerterrein achter wegrestaurant/tesla chargers/benzinepomp. We zijn omgedraaid en doorgereden. Misschien is het “never judge a book its cover” maar de eerste indruk was niet echt geweldig.
Sitecode: 81940
Hele mooie camping. Prachtige locatie aan het meer en ontzettend vriendelijk personeel. Sanitair is schoon en voldoende aanwezig en zit bij de prijs in. 430 NOK voor een nacht. Ruime plekken op het grasveld voor de camper. Bootje huren is een aanrader. Klein winkeltje aanwezig bij de receptie.
Onverwacht een leuke camping. Bij het aankomen was de eerste gedachte we rijden verder maar aangenaam verrast. Er was plek genoeg voor de camper (konden zelfs kiezen). Advies is niet de plaatsen in de eerste rij. Die liggen relatief dicht bij de weg. Sanitair is schoon. Douchen zit bij de prijs en er is zelfs een familiedouche. Er is een mooie zwemvijver aangelegd en een waterglijbaan voor de kids. Sauna aanwezig met uitzicht op rivier.
Fijne camping voor een bezoek aan Bergen. Met openbaar vervoer ben je er binnen 40 minuten. Bushalte is voor de camping. Douches zijn prima maar hadden iets schoner gekund en water wordt af en toe koud. Veel gelegenheid voor kids om te spelen. Ligt aan mooi meertje en winkels om de hoek. Verder geen last gehad van de naastgelegen weg. Begin van de middag nog plek zat om uit te kiezen met de camper. Wel relatief dure camping.
Prima camping om te overnachten. We waren wat later op de dag maar hadden mazzel met een plek. Alternatief was een schuine helling met de camper. faciliteiten zijn prima maar relatief weinig voor de hele camping. eigenaar is vriendelijk en komt ‘s avonds langs voor de betaling. Mooie omgeving verder en er zijn plekken waar men kampvuurtjes kan maken.
mooie camping en schoon sanitair. douchen zit bij de prijs inbegrepen. camperplaatsen wel dicht op elkaar maar prima te doen qua ruimte. stroom gaat via een app gekoppeld aan je creditcard. wel vroeg in de middag komen als je een plek wilt kiezen. plekken aan de kustlijn zijn mooi maar wel vol op de wind toen wij er waren. mooie wandelroute naast de camping.
prima camping voor een nacht. het was wel druk toen we aankwamen maar er was nog wel plek. douches en toiletten zijn prima. ligging is lekker dicht bij het strand.
geweldig rustige camping. Supervriendelijk personeel en het sanitair is echt top en gratis. Konden zelf een plek uitzoeken (verhard of op gras). lokale producten te koop in het winkeltje. aanrader voor een tussenstop.
Mooie camping met waanzinnig uitzicht. personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ook met advies waar je wel en niet je camper het beste kunt zetten (sommige terrassen zijn lastiger te bereiken). sanitair is schoon en het zwembad is ideaal voor kinderen. broodjes service aanwezig.
camping met potentie. locatie is heel mooi en een kleine camping. echter… veels te weinig sanitair. 2 douches en 4 toiletten voor de campinggasten en 1 openbare toilet/douche. sanitair wordt ook nauwelijks schoongemaakt. daarnaast deden een aantal stroompunten het niet op de camperplaatsen. neem vooral een extra verlengsnoer mee.