@MichelElbers
prima veilige plek. alles dichtbij, mooi strandje op 2 minuten lopen, 50 treden naar beneden. wil je meerdere dagen blijven, gelijk je kaartje ruilen voor een meerdaagse kaart anders gaan ze moeilijk doen, dus dezelfde dag! geen voorzieningen anders dan afvalbakken . ga daar zover mogelijk vandaan staan ivm om 3 uur snachts. maar toch 4 sterren vanwege de leuke omgeving
fijne mensen bij de receptie diemij geweldig hebben geholpen. ik had betaald voor een nacht en wilde de camping oprijden. de camper wilde niet meer starten. vervolgens werd er een monteur geregeld voor mij die een uurtje later al aankwam, Jérôme. storing gezocht en het kwam uit op de startmotor. volgende zaterdagochtend stond hij al om 8:30 uur bij mijn camper en een 2 later startte de camper weer en ko ik alsnog de camping op, bedankt dames!
Sitecode: 20904
heeft een opknapbeurt nodig. ik betaalde op 23 September 2020 20€ dus de prijzen zijn niet meer actueel.
Hier geen problemen met bankkaart. Rustige groene stek met schaduw. Alle facaliteiten inclusief. Top!
Bankkaart en creditcard niet geaccepteerd (mastercard) en ik was niet de enige met dat probleem. Bij Gabrielle een km verderop geen probleem.
Prijs klopt niet, wij betaalden €41,- 2p 1 hond en stroom en kregen een standaard plek waar 2 campers op werden gezet. Veel te duur voor het gebodene.