@MichelVanMaasdam
September 2026
2 foto's toegevoegd · 10 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Sitecode: 197167
Zo hoort een camperplaats te zijn! wat een geweldige plek!! We werden heel enthousiast ontvangen en alles werd uitgelegd. Het is net nieuw en de eigenaren zijn nog druk bezig met van alles. Mooie rustige plek met prachtige uitzicht de hertjes lopen s’avonds voorbij op het grasveld. Je kunt een rondje om het meer lopen of fietsen met verschillende eetgelegenheden. Wij waren op door reis maar komen zeker terug. Bedankt!
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
heerlijke camping en de eigenaren doen er echt alles aan om het ons naar het zin te maken. leuke stek om te vliegvissen. in het weekend is er een foodtruck met heerlijke gerechten! De broodjes service is top en elke dag weer een leuke verrassing.
goede plek om grijs water te lozen en vers water in te nemen. makkelijk te bereiken. toilet legen kan niet (tenzij in de loosput) wij hebben dat 7 km terug gedaan op plek met code 100631
toilet legen en spoelen gaat hier prima. geen voorziening voor water. dat kan even verderop bij cp-code 105843
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Wij kwamen hier onverwacht doordat we wat moesten repareren aan de camper. Voor ons prima camping, op asfalt met gras voor je deur. keurig sanitair gebouw, zelfs een afwasmachine (gratis). een wc-leeg/reinigingsmach (gratis). Mooi wandelpark naast de camping. Wij betaalden 410 SEK all-in. vriendelijke en behulpzame receptionistes.
5 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

voor ons zijn dit de pareltjes! heerlijk vrij staan aan water, mogelijkheid om te vissen ( wel met vergunning, is een zweeds appje voor). bij strandje 2-3 plekjes en bij de slagboom ook 2-3 plakjes. grote afvalbak en bbq/braai/vuurkorf.
werkelijk schitterende plek. laten we het met z’n allen schoonhouden. afval in de bak of anders gewoon meenemen.